Scienceguy123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πόσο εύκολα μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος με προπτυχιακό logistics μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ στη βιοπληροφορική και τι παίζεται με την αγορά εργασίας καθώς το προπτυχιακό μου θα είναι άσχετο με το μεταπτυχιακό; Να σημειωθεί ότι έγινα δεκτός για να παρακολουθήσω το μεταπτυχιακό στη βιοπληροφορική από το ΕΑΠ .
dionisis1925 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στα 5 copy/paste του ίδιου μηνύματος θα σου απαντήσει το bot αυτόματα!
Scienceguy123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Στα 5 copy/paste του ίδιου μηνύματος θα σου απαντήσει το bot αυτόματα! Σορρυ φίλε είμαι νέος στο μπλογκ και δεν ξέρω πως λειτουργεί όποτε το έβαλα όπου βρω 😂
mrkra Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Την βιοπληροφορικη την ξεκινησε το ΕΚΠΑ απο οτι θυμαμαι οταν τελειωνα την σχολη ξεκινουσε η πρωτη χρονια στο προγραμμα. Αν το προγραμμα δεν εχει αλλαξει θα φας υπολογιστικη γεωμετρια με την κουταλα που δεν ειναι απο τα ευκολα πραγματα. Πολλα μαθηματικα και πολλοι αλγοριθμοι. Κατα τα αλλα θα εχει και μαθηματα βιολογιας κατι τομοι που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο βιβλια ιατρικης. Αν στην σχολη σου ειχατε δυνατο υποβαθρο μαθηματικο θα τα πας καλα. 1
Scienceguy123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, mrkra είπε Την βιοπληροφορικη την ξεκινησε το ΕΚΠΑ απο οτι θυμαμαι οταν τελειωνα την σχολη ξεκινουσε η πρωτη χρονια στο προγραμμα. Αν το προγραμμα δεν εχει αλλαξει θα φας υπολογιστικη γεωμετρια με την κουταλα που δεν ειναι απο τα ευκολα πραγματα. Πολλα μαθηματικα και πολλοι αλγοριθμοι. Κατα τα αλλα θα εχει και μαθηματα βιολογιας κατι τομοι που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο βιβλια ιατρικης. Αν στην σχολη σου ειχατε δυνατο υποβαθρο μαθηματικο θα τα πας καλα. Το συγκεκριμένο μάθημα δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του ΕΑΠ, σίγουρα δε θα είναι και εύκολα τα πράγματα, απλά μου φάνηκε περίεργο που με δέχτηκαν από τον τομέα διοίκησης και οικονομίας, το πως θα συνδεθεί με την αγορά εργασίας δεν ξέρω.
velociraptoras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Scienceguy123 είπε Το συγκεκριμένο μάθημα δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του ΕΑΠ, σίγουρα δε θα είναι και εύκολα τα πράγματα, απλά μου φάνηκε περίεργο που με δέχτηκαν από τον τομέα διοίκησης και οικονομίας, το πως θα συνδεθεί με την αγορά εργασίας δεν ξέρω. το ΕΑΠ εχει θεματικές ενότητες, όχι μαθήματα οπως οι άλλες σχολές. κάθε θεματική περιλαμβάνει την ύλη από 2-3 μαθήματα. Αν έχεις πολύ καλό υπόβαθρο στα μαθηματικά και γνώσεις βιολογίας θα το βγάλεις. Τώρα για σύνδεση με την αγορά εργασίας εξαρτάται σε τι στοχεύεις . Στον ιδιωτικό τομέα πχ μπορείς να ψαχτείς σε φαρμακευτικές και εταιρίες με ιατρικό εξοπλισμό, στη στατιστική, ή και στον προγραμματισμό. στο δημόσιο μετράει το βασικό πτυχίο και ειναι απλά ενα μεταπτυχιακό συναφές ή όχι, ανάλογα με την εκάστοτε προκύρηξη. 1
Scienceguy123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, velociraptoras είπε το ΕΑΠ εχει θεματικές ενότητες, όχι μαθήματα οπως οι άλλες σχολές. κάθε θεματική περιλαμβάνει την ύλη από 2-3 μαθήματα. Αν έχεις πολύ καλό υπόβαθρο στα μαθηματικά και γνώσεις βιολογίας θα το βγάλεις. Τώρα για σύνδεση με την αγορά εργασίας εξαρτάται σε τι στοχεύεις . Στον ιδιωτικό τομέα πχ μπορείς να ψαχτείς σε φαρμακευτικές και εταιρίες με ιατρικό εξοπλισμό, στη στατιστική, ή και στον προγραμματισμό. στο δημόσιο μετράει το βασικό πτυχίο και ειναι απλά ενα μεταπτυχιακό συναφές ή όχι, ανάλογα με την εκάστοτε προκύρηξη. Οκ σε ευχαριστω αν και με τρόμαξες λίγο με το ότι η θεματική ενότητα περιλαμβάνει ύλη 2-3 μαθημάτων 😅
velociraptoras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στις 24/2/2023 στις 5:30 ΜΜ, Scienceguy123 είπε Οκ σε ευχαριστω αν και με τρόμαξες λίγο με το ότι η θεματική ενότητα περιλαμβάνει ύλη 2-3 μαθημάτων 😅 δεν εχει διαφορά ειναι αυτα που σε συμβατικό πανεπιστήμιο θα τα ειχες σε 2 διαφορετικά μαθηματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα