kostler Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τελικά παρέλαβα την παραγγελία (από 30/6/24) στις 2/8/24. 25 εργάσιμες μετά.... Όσον αφορά την αποζημίωση της πρώτης που ακυρώθηκε, τα χρήματα μπήκαν στις 6/8/24, 29 εργάσιμες μετά την ενημέρωση από την εξυπηρέτηση πελατών ότι η ακύρωση της παραγγελίας μου έγινε αποδεκτή! Συνοψίζοντας, αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει ότι χρειάζεται με δικό του μέσο, από φυσικό κατάστημα, καλύτερα να βρει άλλη λύση. Οι άνθρωποι είναι τελείως ανοργάνωτοι και αναξιόπιστοι... Μακριά!!! Επεξ/σία 7 Αυγούστου από kostler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EiriniL Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Έχουμε κάνει την παραγγελία από 02/07/2024 και υποτίθεται ότι θα παραλαμβάναμε 10/07/2024 δηλαδή σε 8 εργάσιμες ημέρες. Μετά διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει η τιμολόγηση του προϊόντος! Αφού υποτίθεται κάνανε την τιμολόγηση θα παραλαμβάναμε σε άλλες 3 ,μετά 5 και πάει λέγοντας...Μετά από άπειρα τηλ.μας είπαν ότι η μεταφορική έχει την παραγγελία από 18 του μηνός. Μιλώντας με την μεταφορική (μετά από 1 ολόκληρη ώρα αναμονής) μας είπαν ότι θα την φέρουν όταν έχουν κίνηση για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και όχι αργότερα από 1 εβδομάδα!!! Εννοείται ότι δεν είχαμε καμία ενημέρωση για παραλαβή και ας πέρασαν 2 εβδομάδες!!! Έπειτα από 1000 τηλ μας διαβεβαίωσε η ΙΚΕΑ ότι θα παραλάβουμε το αργότερο στις 10 Αυγούστου!!! Ενώ μίλησα από χθες με την μεταφορική των Ιωαννίνων και δεν είχε καμία παραγγελία στο όνομά μου το ΙΚΕΑ επέμενε ότι θα γινόταν σήμερα η παράδοση!!! Μιλάμε για την απόλυτη κοροϊδία!!! Εννοείται ότι δεν παραλάβαμε τίποτα και ενώ η μεταφορική κλείνει έως 19 Αυγούστου η ΙΚΕΑ μου λέει ότι αφού δεν μπόρεσε σήμερα να γίνει η παράδοση σίγουρα θα το παραλάβουμε από βδομάδα!!! Ντράπηκε και η ντροπή!!! Μακριά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΙΚΕΑ!!! Φάγαμε τόσο χρόνο από την ζωή μας και τόση ταλαιπωρία για να περιμένουμε έναν καναπέ !!! Έλεος!!! Και όταν προτείνουν να ακυρωθεί η παραγγελία δεν σου απαντούν για το πότε θα επιστραφούν τα χρήματα!!!! Όλα λάθος!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yoragistri Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Παραγγελία και πληρωμή 1/7 για 2 ράφια. 17/7 την πήρε ο μεταφορέας ("Διακίνησης") και έκτοτε μια ταλαιπωρία, τηλέφωνα, μηνύματα, ψέματα, τελευταία μου είχαν πει πως θα παραλάβω οπωσδήποτε 10/8. Ακόμα περιμένω! Μακριά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 hour ago, yoragistri said: Παραγγελία και πληρωμή 1/7 για 2 ράφια. Μα καλά....................... δεν ντρέπονται?????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksanazestamenos Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παραγγελία 10/07/2024 Κόστος παραγγελίας ~2400 ευρώ Ακόμα προφανώς δεν έχουμε παραλάβει. Μακριά! Στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, η διαβεβαίωση είναι ότι θα παραλάβουμε +2 ημέρες. Επεξ/σία 15 Αυγούστου από ksanazestamenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FGalanis Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Μια από τα ίδια και εγώ. Παραγγελία 17/7 867 ευρώ. Παίρνω τηλέφωνο κάθε 5 μέρες περίπου, χωρίς να παίρνω απάντηση το πότε θα παραλάβω. Το μόνο που ακούω είναι έχετε δίκιο θα σας καλέσουμε να σας ενημερώσουμε. Έστειλα email στο customer support δεν πήρα καν απάντηση. Αν ήξερα ότι θα έχω τέτοια ταλαιπωρία δεν έμπαινα καν στην διαδικασία να παραγγείλω στην ΙΚΕΑ. Να προχωρήσω σε καταγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου ... έχει κλιμακώσει κάποιος την περίπτωση σε επίπεδο.com για το πρόβλημα των αποστολών παραγγελιών που πλέον έχει παγιωθεί κ αν ναι, τι απάντηση πήρε? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksanazestamenos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Απίστευτη κατάσταση. Ακόμα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Η SVUUM ειναι απο τις χειροτερες εταιριες που εχω συναντησει ποτε, θα ελεγα και το ακραιο οτι ειναι χειροτερη απο την ACS. Περισυ καλοκαιρι εκανα παραγγελια, τους περιμενα πανω απο δυο εβδομαδες και δεν εμφανιστηκε κανεις, τους ενημερωσα οτι θα πρεπει να φυγω διακοπες και φυσικα με εγραψαν, με καλεσε καποιος οτι ειναι σπιτι και του ειπα οτι σας ενημερωσα, φυσικα ο διανομεας δεν ηξερε τιποτα. Για να μην το ταλαπαιρουμε πολυ πηγα στο κεντρο διανομης τους που ειναι σχεδον διπλα στο ΙΚΕΑ στο ποταμι, εκει μεσα ειναι το χαος, δεν ηξεραν τιποτα το εβλεπαν στο συστημα αλλα δεν το βρισκαμε, εφυγα μετα απο 25λεπτα και στο 5λεπτο μου λενε ελα πισω το βρηκαμε. Αντε να παει στα κοματια ισως επεσα σε κακη στιγμη, δεν κανω καμια κινηση Φετος καλοκαιρι ξανα παραγγελια, ακριβως το ιδιο σκηνικο, αποστολη απο ΙΚΕΑ μια εβδομαδα μετα και μου το εφεραν αλλες δυο εβδομαδες απο την SVUUM, συνολο 3 εβδομαδες. Το προιον ηταν ντουζ που τα νικελ γυαλιστερα ειναι χυμα μεσα στο κουτι χωρις σακουλακια, στελνω email στο IKEA εαν αυτο ειναι φυσιολογικο και τους λεω οτι ειναι τραγικη η κατασταση στην αποστολη. Φυσικα με κλασαν κανονικα. Μην το κουραζουμε, εχουμε ακριβως οτι μας αξιζει, δεν ειναι ΙΚΕΑ αυτο ειναι ο Φουρλης που προφανος εχει μεγαλες οικονομικες αναγκες και πλεον μετρανε τις κετσαπ στο εστιατοριο, βαζουν μικρα ποτηρια για το επαναγεμιζομενο αναψυκτικο και φυσικα σιγα μην προσλαβει ατομα να δουλεψουν σωστα. Ελλαδα 2.0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yoragistri Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 14/8/2024 στις 3:47 ΜΜ, yoragistri είπε Παραγγελία και πληρωμή 1/7 για 2 ράφια. 17/7 την πήρε ο μεταφορέας ("Διακίνησης") και έκτοτε μια ταλαιπωρία, τηλέφωνα, μηνύματα, ψέματα, τελευταία μου είχαν πει πως θα παραλάβω οπωσδήποτε 10/8. Ακόμα περιμένω! Μακριά! Χθες 22/8 με πήρε ο μεταφορέας να με ρωτήσει αν έχω παραλάβει!!! Σε ερώτησή μου σχετικά με το πού βρίσκεται, μου απάντησε ότι δεν ξέρουν και αν το βρουν θα με πάρουν! Προφανώς δεν γνωρίζουν καν οι ίδιοι αν το παρέδωσαν, γιατί πολύ απλά δεν το βρίσκουν! Σε λίγες μέρες θα κλείσουν 2 μήνες! Χάος! Ντροπή σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yoragistri Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Τελικά παρέλαβα προχθές, τα είχαν πάει αλλού, αλλά είναι μαύρο χρώμα, ενώ είχα παραγγείλει καφέ! Αναγκαστικά θα τα κρατήσω, δεν μπορώ να τα αλλάζω και να περιμένω άλλους 2 μήνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksanazestamenos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Από τις 10/7 μέχρι και σήμερα, τίποτα. Καμία εξέλιξη. Σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία, είναι πάντα θέμα 5 εργάσιμων. Αν αυτό δεν είναι ένδειξη διάλυσης, τι είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Παραγγελία IKEA από 22/8, είχα λάβει μήνυμα με συγκεκριμένη μερα παράδοσης (13/9) από την συγκεκριμένη μεταφορική (diakinisis), την οποία ούτε φάνηκε ούτε ενημέρωσε κανείς. Φυσικά δε μπορώ να τους βρω στα τηλεφωνά τους και η εξυπηρέτηση του ικέα είναι μόνο για παρηγοριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drempel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Αγορά απο το ηλεκτρονικο κατάστημα στις 26/08/2024 με προβλεψη παράδοσης εντος 17 ημερών.... Μεχρι και σήμερα 10/10/2024 δέν έχω παραλάβει.... Εχθές 09/10/2024 μου ήρθε mail και μηνυμα οτι παρέλαβα και μου ευχόταν κ καλή απόλαυση των επίπλων .... Αμέτρητα τηλεφώνήματα και email στο ΙΚΕΑ ζητώντας να μιλήσω και με κάποιον υπέυθυνο γιατι το τηλ κεντρο τα ατομα το μονο που λένε είναι φορτος εργασιας και διαφορες αλλες χαζες δικαιολογίες αλλα τίποτα...κανεις δεν με ενημερώνει για το τι συμβαίνει , αμέτρητα τηλεφωνήματα και email στη Διακινηση οπου έχουν συνεργασια για τη μεταφορά και πάλι τα ίδια. Η αξία της παραγγελίας είναι περίπου 900 ευρώ, παιδικό δωματιο και προπληρωμένη με τα μεταφορικά. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι οτι όλη η ιστορία είναι απάτη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Τελικά πήγα ο ίδιος στην αποθήκη της "Διακίνησις" στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και παρέλαβα την αποστολή. Εκεί μέσα υπάρχει ένα χάος, χρειάστηκαν 40 λεπτά για να βρεθεί μέσα στην ίδια τους την αποθήκη... Το ΙΚΕΑ ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει μόνο αφού έλαβε την αναφορά από τον συνήγορο του καταναλωτή (μαζί με άλλες 28 αναφορές που έλαβαν την ίδια μέρα). Όποιος περιμένει αποστολή καλό είναι να κάνει αναφορά άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα