kostasgr78 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Γειά χαρά στην παρέα. Παραγγέλνω χρόνια από το ελληνικό IKEA e-shop. Σε παραγγελία που έχω από αρχές του μήνα, παραμένει να μην αποστέλεται και έχω μιλήσει 2-3 φορές και ακόμα δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν - πολλές, λένε οι ίδιοι - λόγω συστημικού προβλήματος μετά από αναβάθμιση πληροφοριακού συστήματος. Δεν μπορούν ούτε να μού δώσουν μια εκτίμηση για το πότε θα φύγει. Χάλασαν και αυτοί οι λίγοι που είχαν υψηλότερο επίπεδο από τη μέση κατάσταση στη χώρα. Έχετε κι άλλοι παρόμοια εμπειρία αυτό το διάστημα; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε - λόγω συστημικού προβλήματος μετά από αναβάθμιση πληροφοριακού συστήματος. Spoiler Θα πήγαν και αυτοί σε φθηνούς Ινδούς προγραμματιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Γειά χαρά στην παρέα. Παραγγέλνω χρόνια από το ελληνικό IKEA e-shop. Σε παραγγελία που έχω από αρχές του μήνα, παραμένει να μην αποστέλεται και έχω μιλήσει 2-3 φορές και ακόμα δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν - πολλές, λένε οι ίδιοι - λόγω συστημικού προβλήματος μετά από αναβάθμιση πληροφοριακού συστήματος. Δεν μπορούν ούτε να μού δώσουν μια εκτίμηση για το πότε θα φύγει. Χάλασαν και αυτοί οι λίγοι που είχαν υψηλότερο επίπεδο από τη μέση κατάσταση στη χώρα. Έχετε κι άλλοι παρόμοια εμπειρία αυτό το διάστημα; Έχουν χάσει την μπάλα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται Σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχα με μεγάλη καθυστέρηση όσες φορές μίλησα στο τηλέφωνο μου έλεγαν ότι ενδέχεται να καθυστερήσει όταν ήδη είχε καθυστερήσει (και τους το επεσήμανα όχι ότι ενδέχεται ήδη έχει καθυστερήσει) χωρίς όμως να μου λένε πότε θα έρθει και το αποκορύφωμα... μιλάω το μεσημέρι στο τηλέφωνο μου λένε το γνωστό ποίημα ότι έχει καθυστερήσει κλπ (για πρώτη φορά) χωρίς να γνωρίζει ημερομηνία που θα παραλάβω, με το που κλείνω το τηλέφωνο κάνω και email που τους αναφέρω για την καθυστέρηση αλλά τους απαριθμώ και όλα τα προβλήματα που έχω διαπιστώσει και την επόμενη μέρα το πρωί παίρνω μήνυμα από την μεταφορική ότι η αποστολή βρίσκεται σε διακίνηση, το μεσημέρι τηλέφωνο από τον τοπικό τους συνεργάτη ότι έφτασε η αποστολή. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι το mail και τα τηλέφωνα δούλεψαν και έγινε άρον άρον η διακίνηση... αλλά βλέποντας τα παραστατικά διαπιστώνω ότι ήδη η διακίνηση είχε ξεκινήσει 7-8 ημέρες νωρίτερα χωρίς η εξυπηρέτηση πελατών να γνωρίζει κάτι. Σήμερα δε (12 ημέρες μετά) μου ήρθε μαιλ ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή αλλά ακόμη και τώρα στην παρακολούθηση της παραγγελίας έχει την παρακάτω εικόνα Γενικά το τωρινό ΙΚΕΑ δεν έχει καμία σχέση με το παλιό ΙΚΕΑ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από teot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στις 23/2/2023 στις 5:16 ΜΜ, kostasgr78 είπε Γειά χαρά στην παρέα. Παραγγέλνω χρόνια από το ελληνικό IKEA e-shop. Σε παραγγελία που έχω από αρχές του μήνα, παραμένει να μην αποστέλεται και έχω μιλήσει 2-3 φορές και ακόμα δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν - πολλές, λένε οι ίδιοι - λόγω συστημικού προβλήματος μετά από αναβάθμιση πληροφοριακού συστήματος. Δεν μπορούν ούτε να μού δώσουν μια εκτίμηση για το πότε θα φύγει. Χάλασαν και αυτοί οι λίγοι που είχαν υψηλότερο επίπεδο από τη μέση κατάσταση στη χώρα. Έχετε κι άλλοι παρόμοια εμπειρία αυτό το διάστημα; περιμένω από 26/01 την παραγγελία μου και προφανώς με κοροϊδεύουν. Λένε πως θα με καλέσουν για να ενημερώσουν, δε με παίρνουν ποτέ. Μου έχουν στείλει sms πως η παραγγελία έχει παραδοθεί. Όταν κάνω tracking της παραγγελίας από το eshop λέει πως είναι έτοιμο για μεταφορά, δηλαδή πως είναι ακόμα στα χέρια της ικεα. Έχω μιλήσει στο τηλεφωνικό κέντρο με όλους και περιμένω κάθε φορά πόση ώρα στην αναμονή. Ζητάω κάποιον υπεύθυνο/διευθυντή και δε μου λένε ούτε όνομα ούτε με συνδέουν με κανένα. Τι κάνουμε? Εγώ σκέφτομαι να πάω για καταγγελία. Θα βγάλω καμία άκρη όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, angelen είπε περιμένω από 26/01 την παραγγελία μου και προφανώς με κοροϊδεύουν. Λένε πως θα με καλέσουν για να ενημερώσουν, δε με παίρνουν ποτέ. Μου έχουν στείλει sms πως η παραγγελία έχει παραδοθεί. Όταν κάνω tracking της παραγγελίας από το eshop λέει πως είναι έτοιμο για μεταφορά, δηλαδή πως είναι ακόμα στα χέρια της ικεα. Έχω μιλήσει στο τηλεφωνικό κέντρο με όλους και περιμένω κάθε φορά πόση ώρα στην αναμονή. Ζητάω κάποιον υπεύθυνο/διευθυντή και δε μου λένε ούτε όνομα ούτε με συνδέουν με κανένα. Τι κάνουμε? Εγώ σκέφτομαι να πάω για καταγγελία. Θα βγάλω καμία άκρη όμως? Και για την δικιά μου παραγγελία που την έχω παραλάβει πάνω από 20 μέρες ακόμη λέει "ετοιμη προς αποστολή" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Σε συνέχεια του αρχικού θέματος που ξεκίνησα, πριν από 1 εβδομάδα επικοινώνησα εκ νέου για μια ενημέρωση τί γίνεται. Απάντησαν ότι δεν ξέρουν πότε θα αποσταλεί, ενώ ήμασταν ήδη στις 3 εβδομάδες από την παραγγελία. Ζήτησα ακύρωση και επιστροφή χρημάτων. Σήμερα 1 εβδομάδα μετά το αίτημα ακύρωσης, βλέποντας ότι δεν έχουν μπει τα χρήματα στην κάρτα μου, επικοινώνησα εκ νέου με την Εξυπηρέτηση, είδαν ότι όντως δεν έχει χειριστεί το θέμα το λογιστικό τμήμα. Ζήτησα ενημέρωση εντός 24ωρου και ότι αν δεν επιλυθεί το θέμα, θα προχωρήσω σε καταγγελία. Έλαβα αργότερα νέα κλήση και μού είπαν ότι η παραγγελία έχει φύγει. Ζήτησα ενημέρωση πότε θα την παραλάβω. Αναμένω ενημέρωση για το θέμα μέχρι αύριο. Αν αύριο δεν έχω μια σαφή απάντηση ή δεν τηρηθεί η άμεση παράδοση εντός 2-3 ημερών από τη μεταφορική, προχωρώ σε καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή και αμφισβήτηση συναλλαγής στην Τράπεζα-πάροχο της κάρτας μου. Μιλάμε για απατεώνες βεληνεκούς πολυεθνικής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 και εγώ ακόμα περιμένω. Πάλι τηλέφωνα, πάλι υπόσχεση πως θα με ενημερώσουν και τίποτα. Και εγώ αύριο θα απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή ελπίζοντας να βρεθεί άκρη. Μου έχουν κάνει κ "δωρο" για την ταλαιπωρία ένα κουπόνι εκπτωτική αξίας 32 ευρώ, όσο δηλαδή τα μεταφορικά. Κοροϊδία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Ισχύουν ακόμα οι καθυστερήσεις; Γιατί τα τελευταία χρόνια πάντα ρίχνω παραγγελία από το e-shop, αλλά με αυτά τα περιστατικά των τελευταίων μηνών που τράβηξα μεγάλη ταλαιπωρία, δεν ψήνομαι να περάσω τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Ισχύουν ακόμα οι καθυστερήσεις; Οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Στις 24/4/2023 στις 8:00 ΜΜ, kostasgr78 είπε Ισχύουν ακόμα οι καθυστερήσεις; Γιατί τα τελευταία χρόνια πάντα ρίχνω παραγγελία από το e-shop, αλλά με αυτά τα περιστατικά των τελευταίων μηνών που τράβηξα μεγάλη ταλαιπωρία, δεν ψήνομαι να περάσω τα ίδια. Είχα την εντύπωση ότι είχα γράψει και τον λόγο των καθυστερήσεων εκείνη την περίοδο. Ίσως και σε άλλο thread με την ίδια ερώτηση. Σήμερα έλαβα αυτό το μαιλ που εξηγεί τον λόγο. Αν δεν κάνω λάθος, πριν την αναβάθμιση έλεγαν αποστολή προϊόντων έως και 5 εργάσιμες, οπότε μένει να πει κάποιος που θα παραγγείλει, αν σταλούν πιο σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα. Έρχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω, λίγους μήνες μετά, αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με αγορά από το e-shop του ΙΚΕΑ και συγκεκριμένα αν έχει παρατηρήσει καθυστερήσεις. Σημειώνω πως επίσημα πλέον αναφέρουν έως 10 εργάσιμες μέρες για την αποστολή / παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Παραγγελια 2 Νοεμβρη την εστειλαν χθες, προσθεσε και καμια εβδομαδα μέχρι να ερθει με την μεταφορικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 19 minutes ago, tasarass77 said: Παραγγελια 2 Νοεμβρη την εστειλαν χθες, προσθεσε και καμια εβδομαδα μέχρι να ερθει με την μεταφορικη Κατάλαβα. Σ' ευχαριστώ για το feedback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, stark είπε Καλημέρα. Έρχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω, λίγους μήνες μετά, αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με αγορά από το e-shop του ΙΚΕΑ και συγκεκριμένα αν έχει παρατηρήσει καθυστερήσεις. Σημειώνω πως επίσημα πλέον αναφέρουν έως 10 εργάσιμες μέρες για την αποστολή / παραλαβή. εγώ πήγα σε κατάστημα και έκανα την παραγγελία, καθώς το τοπικό κατάστημα Ρόδου δεν έχει σημείο πώλησης παρά μόνο κάτι ψιλολοίδια, όλα τα άλλα γίνονται παραγγελία από το ε-σοπ... την ημέρα της παραγγελίας με ενημέρωσαν ότι θα κάνει περίπου 25-30 ημέρες να έρθει, όντως μετά από 25 μέρες ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου βρίσκεται στον συνεργάτη μεταφορέα, μετά από 3 μέρες μου το έφεραν στο σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Φαίνεται να έχουν στρώσει τα προβλήματα που είχαν προκύψει με το πληροφοριακό σύστημα στην αρχή της χρονιάς. Ωστόσο, συνεχίζω να διαπιστώνω εκτεταμένα προβλήματα που είχαν και πριν με τον συνεργάτη μεταφορέα. Βρίσκεται σε κατάσταση τριτοκοσμικής χώρας και υπάρχει πρόβλημα ροής παραγγελίας και εξυπηρέτησης από τη στιγμή που την πάρει ο μεταφορέας στα χέρια του, από το κατάστημα IKEA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα