Προς το περιεχόμενο

Programma pou na anoigei to PC kapoia ora????

Kritonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να τρεχει το "προγραμματακι" πρεπει να ειναι "ανοιχτό" το ΠιΣι, οπότε τόμπολα!

Aπο το bios μπορεις να ρυθμισεις ωστε το pc να ανοιγει οταν δεχτει σήμα απο ποντίκι ή πληκτρολόγιο ή κάρτα δυκτίου ή μόντεμ, δηλαδή να γίνει μια ενέργεια απο χρήστη ή απο άλλο PC μεσω network ή τηλεφώνου. Προγραμμα εγκατεστημένο στο ίδιο το pc δεν προκειται να κάνει τίποτα σε κατασταση shutdown/hibernate.

Δημοσ.

Για να κλείνει όσα proggies θες, για να ανοίγει μόνο μέσω bios όπως ειπώθηκε.

Τσέκαρε αν στο bios σου υπάρχει επιλογή να ανοίγει συγκεριμένη μέρα/ώρα. Μετά βάζεις τις εντολές που θες να τρέξουν στο start up.

/sc

Δημοσ.

Θα είχε φάση πάντως να άνοιγε μόνο του το πρωί και να έπαιζε και το αγαπημένο μας mp3 για ξυπνητήρι... :D

Δημοσ.

Παιδιά με μία Albatron που έχω γίνεται να το ρυθμίσω να ανοίγει κάποια συγκεκτριμένη ώρα, απο το bios φυσικά...

Δημοσ.
Θα είχε φάση πάντως να άνοιγε μόνο του το πρωί και να έπαιζε και το αγαπημένο μας mp3 για ξυπνητήρι... :D

An boreis na ton kaneis na anoiksei th swsth wra einai to mono efkolo na sou peksei to mp3 sou.....mono poy prepei na xeis anoixta ta hxeia olh nyxta :P

Δημοσ.

Εγώ έχω κατεβάσει το Beetle Alarm+ και δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι ότι όταν του πεις τι ώρα θες να ανοίξει ο υπολογιστής σου ζητάει επανεκκίνηση... πράγμα απόλυτα λογικό αφού πρέπει να πει στο Bios να κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση. (Δεν έχω ελέγξει ακόμα αν μου δίνει την επιλογή το ίδιο το Bios να την κάνω εγώ, λογικά θα την έχει)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι: Έστω ότι άνοιξε ο υπολογιστής και μπήκε στα Windows. Μπορώ να του πω με κάποιον τρόπο να παίξει αυτόματα κάποιο τραγούδι mp3;

Δημοσ.

Έχει στο BIOS επιλογή "Resume By RTC Alarm"; Αν ναι, κάπου θα έχει και να ρυθμίζεις την ώρα στην οποία θές να ανοίξει.

Δημοσ.

panahs ayto giente opos eipan ta paidia BIOS rithmisi stin akrives wra pou thes na anoixei. apo ekei kai pera winamp sto startup kai me ena plugin pou iparxi gia ayto play on strat up ola doulevoun mia xara to doulevo xronia ayto....(alios siga mi pigaina sxoli xoxoxoxox)

osa gia tin arxiki erwtisi tou filou opos kai prin BIOS kai me kanena shedule kati ginete gia to programma na anixi kai me ena shedule tou programatos (an exei) rithmizis tin wra pou thes na arxisi na grafei kai eisai rock' n' roll

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι: Έστω ότι άνοιξε ο υπολογιστής και μπήκε στα Windows. Μπορώ να του πω με κάποιον τρόπο να παίξει αυτόματα κάποιο τραγούδι mp3;

Το μόνο εύκολο. Βάλε στο Start=>All Programs=>Startup (winxp) ένα shortcut από το αρχείο που θες να παίξει (π.χ. τραγούδι.mp3) ή κάλλιστα μπορεί να μπει κ ολόκληρη playlist. Το αρχείο θα ανοίξει με το default πρόγραμμα που είναι δηλωμένο, όπως δηλ αν του έκανες αριστερό κλικ.

Κάνε μια δοκιμή + restart για να πάρεις μια ιδέα.

/sc

Δημοσ.

Re paidia to exw xanarwtisei... alla mhpws yparxei kati neotero.

Yparxei kana programma pou na rythmizeis to anoigma tou pc sto bios, mesw twn

windows? Giati einai arketa spastiko na kaneis olokliro restart gia na to rythmiseis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...