filip123go Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε Υπάρχει όντως κόσμος που αγοράζει windows keys και χαλάει λεφτά ; Ποιος ο λογος που το κάνετε ; Προσωπικα χρησιμοποιω αυτα :https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts 100% ασφαλείς και open source αναρτημένα σε site που ανήκει στην Microsoft . Εντάξει, την επόμενη φορά που θα κάνουν έλεγχο σε κάποια επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης θα τους δείξει αυτό το ποστ. 2
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή όλη αυτή η κουβέντα για να γλιτώσεις 5 Λεπτά του Ευρώ από την αγορά ενός κλειδιού για Win10 Pro…;;; Ξανά γράφω: 5 Λεπτά του Ευρώ… Μάλιστα… Γιατί να βάλω την κάρτα μου και το τηλέφωνο μου σε ενα παντελώς άγνωστο site ; Για ενα key 5 λεπτών που εν τέλη είναι τζάμπα ;;;
HateMe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Πάντως πέρα από τις αηδίες, έχω αυτό το free digital licence key από τότε που πρωτό έβαλα τα windows 10 και τα χρησιμοποιούσα σαν insider. Ήταν τότε που σε άφηναν να κάνεις free upgrade στα 10ρια νομίζω. Από τότε έχω αλλάξει 3 pc. Μητρικές, σκληρούς τα πάντα όλα και εξακολουθεί να λειτουργεί αυτό το key.
andreas1gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Γιατί να βάλω την κάρτα μου και το τηλέφωνο μου σε ενα παντελώς άγνωστο site ; Για ενα key 5 λεπτών που εν τέλη είναι τζάμπα ;;; Νομίζω ότι το 2023 είναι γελοίο να μην έχεις Δωρεάν χρεωστική εικονική κάρτα Μιας Χρήσης… για όλα τα «άγνωστα sites»… Αλλά τι σου λέω τώρα ε…;;; 3
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Νομίζω ότι το 2023 είναι γελοίο να μην έχεις Δωρεάν χρεωστική εικονική κάρτα Μιας Χρήσης… για όλα τα «άγνωστα sites»… Αλλά τι σου λέω τώρα ε…;;; Αν σου φαίνεται αυτό γελοίο , τι να σου πω και εγώ.... 1
Neo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Νόμιμο δεν είναι καθώς ο kms server που κάνει το activation είναι για enterprise χρηση και θέλει ειδικό key το οποίο κοστίζει κάμποσα να τον στήσεις. Πιστεύεις ότι ο τύπος που έχει φτιάξει το script αγοράζει κλειδιά και ενεργοποιεί τσάμπα τα windows? Και εγώ χρησιμοποιώ τέτοια script για μηχανήματά που τρέχω σε lab αλλά γνωρίζω ότι είναι ποιο κλεψεμεικα από οti να πάρω κλειδιά με 1e.
Alex-V Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) To ότι το script σου κάνει permanent ενεργοποιημένα τα Windows μη έχοντας τον φόβο να "σπάσουν", δεν σημαίνει αυτομάτως ότι αυτό σε κάνει νόμιμο. Οκ. Για το σπίτι σου, το pc σου και για κανένα φιλαράκι σου, μια χαρά είναι. Το κάνω και εγώ μην στο κρύβω. Δεν είναι όμως λύση, ειδικά για επιχειρίσεις! Ένας έλεγχος να πέσει, ψάξε να κρυφτείς από τα πρόστιμα που θα φας! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από Alex-V
Προτεινόμενες αναρτήσεις