Hasta La Vista Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχει όντως κόσμος που αγοράζει windows keys και χαλάει λεφτά ; Ποιος ο λογος που το κάνετε ; Προσωπικα χρησιμοποιω αυτα :https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts 100% ασφαλείς και open source αναρτημένα σε site που ανήκει στην Microsoft .
Ntinaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Hasta La Vista είπε Υπάρχει όντως κόσμος που αγοράζει windows keys και χαλάει λεφτά ; Ποιος ο λογος που το κάνετε ; Προσωπικα χρησιμοποιω αυτα :https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts 100% ασφαλείς και open source αναρτημένα σε site που ανήκει στην Microsoft . Τι ακριβως ειναι αυτο?
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Scripts ενεργοποίησης των windows , απολύτως νόμιμα .
hawkpilot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Hasta La Vista είπε απολύτως νόμιμα Αυτό πως το συμπέρανες?
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Το github ανήκει Στην Microsoft.
hawkpilot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Το github ανήκει Στην Microsoft. Αυτό δε λέει κάτι, ούτε κάνει νόμιμο το να χρησιμοποιείς "πλάγιες" μεθόδους για ενεργοποίηση των windows/office.
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Scripts ενεργοποίησης των windows , απολύτως νόμιμα . Ναι, καλά. Το github περιέχει scripts διαφόρων ειδών και δεν ξέρω κατά πόσο η ms ασχολείται με τα περιεχόμενα του. 34 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Το github ανήκει Στην Microsoft. Δηλαδή αν βάλω ένα crack για το office στο drive της microsoft και στο στείλω να το κατεβάσεις θα είναι νόμιμο, σωστά; 😕 Αυτό δε που παράθεσες από το reddit τι δηλώνει; Ότι, επειδή η ms συλλέγει τα δεδομένα μας τότε κι εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της κατά βούληση και χωρίς να πληρώνουμε ούτε σέντ; Εντάξει, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει αλλά μην κάνουμε και τέτοιες δηλώσεις! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από micos000 1
HateMe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Να φανταστώ το αγαπημένο σου thread εδώ στο φορουμ, είναι αυτό που χαρίζουν πράγματα; ΕΕ;;Ε;Ε;Ε;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Αν ηταν νόμιμο και δικό της τότε γιατί πουλά άδειες η ms, ρωτάω 😁 1
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Ναι, καλά. Το github περιέχει scripts διαφόρων ειδών και δεν ξέρω κατά πόσο η ms ασχολείται με τα περιεχόμενα του. Δηλαδή αν βάλω ένα crack για το office στο drive της microsoft και στο στείλω να το κατεβάσεις θα είναι νόμιμο, σωστά; 😕 Αυτό δε που παράθεσες από το reddit τι δηλώνει; Ότι, επειδή η ms συλλέγει τα δεδομένα μας τότε κι εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της κατά βούληση και χωρίς να πληρώνουμε ούτε σέντ; Εντάξει, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει αλλά μην κάνουμε και τέτοιες δηλώσεις! Όταν είναι up για τουλαχιστον 3 χρόνια ναι είναι safe. Επίσης αν έχανε λεφτά θα είχε ασχοληθεί ναι . Επίσης δεν είναι τυχάρπαστο το οτι έχει 25.50k likes . Μην λέμε οτι θέλουμε . τσεκαρε το άρθρο π έστειλα , δεν χρειαζεται τα λεφτά σου από το key γιατί τα βγάζει στο δεκαπλάσιο απο το spyware που έχει . Τελος ναι προφανώς η micro έχει ρίξει απειρα τέτοια repos. Που ΔΕΝ ηταν νόμιμα 10 λεπτά πριν, HateMe είπε Να φανταστώ το αγαπημένο σου thread εδώ στο φορουμ, είναι αυτό που χαρίζουν πράγματα; ΕΕ;;Ε;Ε;Ε; Το link να υποθέσω δεν το ηξερες; Παρακαλώ 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν ηταν νόμιμο και δικό της τότε γιατί πουλά άδειες η ms, ρωτάω 😁 Οτι site βλέπω π πουλάει keys είναι 3rd party.
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Όταν είναι up για τουλαχιστον 3 χρόνια ναι είναι safe. Επίσης αν έχανε λεφτά θα είχε ασχοληθεί ναι . Επίσης δεν είναι τυχάρπαστο το οτι έχει 25.50k likes . Μην λέμε οτι θέλουμε . τσεκαρε το άρθρο π έστειλα , δεν χρειαζεται τα λεφτά σου από το key γιατί τα βγάζει στο δεκαπλάσιο απο το spyware που έχει . Το ξέρω το σύστημα με τους kms servers και τα generic key (και το κάνω με την slmg εντολή μόνος μου), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο. Το ότι είναι safe, ναι είναι καθώς δεν χρησιμοποιεί εκτελέσιμα. Όταν όμως μετατρέπεις τα windows σε volume licensing και τα ενεργοποιείς με κάποιον kms server στην Κορέα ή στην Ρωσία με ένα generic key που χρησιμοποιείτε μόνο για την εγκατάσταση και δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τα windows (μέσω των επίσημων οδών) τότε φίλε μου η ενεργοποίηση ΔΕΝ είναι νόμιμη και μπορείς να εθελοτυφλείς όσο θέλεις. 11 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Οτι site βλέπω π πουλάει keys είναι 3rd party Τουλάχιστον αυτά είναι κανονικά κλειδιά, αν και ούτε αυτήν η διαδικασία δεν είναι τελείως νόμιμη. Αυτά τα κλειδιά λέγονται grey. 2
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, micos000 είπε Το ξέρω το σύστημα με τους kms servers και τα generic key (και το κάνω με την slmg εντολή μόνος μου), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο. Το ότι είναι safe, ναι είναι καθώς δεν χρησιμοποιεί εκτελέσιμα. Όταν όμως μετατρέπεις τα windows σε volume licensing και τα ενεργοποιείς με κάποιον kms server στην Κορέα ή στην Ρωσία με ένα generic key που χρησιμοποιείτε μόνο για την εγκατάσταση και δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τα windows (μέσω των επίσημων οδών) τότε φίλε μου η ενεργοποίηση ΔΕΝ είναι νόμιμη και μπορείς να εθελοτυφλείς όσο θέλεις. Τουλάχιστον αυτά είναι κανονικά κλειδιά, αν και ούτε αυτήν η διαδικασία δεν είναι τελείως νόμιμη. Αυτά τα κλειδιά λέγονται grey. Σε ευχαριστω για τα παραπανοισια info , ομολογώ ότι δεν είχα ιδέα .
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Το github αγοράστηκε απο Microsoft , πάνε 2 χρόνια νομιζω ;
andreas1gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε Υπάρχει όντως κόσμος που αγοράζει windows keys και χαλάει λεφτά ; Ποιος ο λογος που το κάνετε ; Προσωπικα χρησιμοποιω αυτα :https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts 100% ασφαλείς και open source αναρτημένα σε site που ανήκει στην Microsoft . Δηλαδή όλη αυτή η κουβέντα για να γλιτώσεις 5 Λεπτά του Ευρώ από την αγορά ενός κλειδιού για Win10 Pro…;;; Ξανά γράφω: 5 Λεπτά του Ευρώ… Μάλιστα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις