Προς το περιεχόμενο

Απομακρυσμενη συνδεση

GBorb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, micos000 είπε

Και ξεκόλλα από αυτό το (2ο) σχόλιο, το ότι δεν έχει συχνά updates και η νεώτερη έκδοση είναι η 3.10 από το 2020 (και όχι το 2011 που επιμένεις) μπορεί απλά να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο ή ότι δεν υπάρχουν χρήματα για συχνή ανάπτυξη και εξέλιξη. Αυτό όμως δεν το κάνει άχρηστο.

Επειδή όμως η αρνητικότητα σου φτάνει πλέον σε σημεία που δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω δεν θα το συνεχίσω και να κάνεις όπως είπες...

ξερω πολυ καλα, τι ακριβως εχω γραψει και δεν περιμενα να εισαι τοσο απροσεκτος. Προσεχε τις απαντησεις σου ....

1. λιγα ποστ παραπανω εχω μεταφερει το κειμενο απο το wikipedia μαζι με το κειμενο. Πηγαινε να το ελεγξεις ....

αυτη ειναι η σελιδα τους στο wikipedia  > https://en.wikipedia.org/wiki/Ammyy

Αναφορά σε κείμενο

Since 2011 the company has issued warnings about these scammers who abuse their software against its intended purposes

απο το 2011, σημερα εχουμε 2023 δηλαδη 12 χρονια μετα και ακομα εχουν προβλημα ? ή αχρηστους προγραμματιστες εχουν ή λενε ψεματα (πιστευω αυτο). Γιατι εως τωρα δεν εχουν καταφερει να λυσουν το προβλημα τους, ωστε να δινουν την εφαρμογη απο ολους τους web browsers και αλλα software sites? Δηλαδη ειναι η μοναδικη εταιρεια στο κοσμο που εχει την απολυτη ασφαλεια και κανει αυτα τα κολπα ? Ναι, εχω διαβασει το κειμενο σου για στατιστικα. Ειναι ομως δικη σου αποψη. Σωστη λαθος ... δεν ξερουμε. Αλλα και να ειναι σωστη, οι περισσοτεροι δεν τα κανουν αυτα. Μικροπρεπειες θα χαρακτηριζα αυτο που κανουν. Αστους να τους φαει το μαυρο σκοταδι - απο αποψη αποδοχης του κασμου εννοω.

2. αυτη η screenshot ειναι απο την σελιδα τους. Εδω γραφει 2019 και εκδοση 3,9. Τι εγινε παλι με αυτους ? εχουν περασει 4 χρονια και δεν καταφεραν να αλλαξουν το κειμενο.

Clipboard01.jpg

3. αρνητικοτητα ? νομιζω πως εχω καθε δικαιωμα να ψαχνω την αληθεια, σε καταστασεις οπως αυτες. Η ενημερωση του καταναλωτη / χρηστη ειναι βασικη προυποθεση για να υπαρχει εμπιστοσυνη, ειδικα οταν η Χ εταιρεια κανει τετοια "κολπα".

4. οσο για τις πληροφοριες που παραθετεις εκ των υστερων και μου απαντας "και πως αλλιώς θα βρω πληροφορίες; Θα πάω στο Ρέικιαβικ να τους ρωτήσω; 😕"

να ξερεις πως συζητηση κανουμε, για ανταλλαγη γνωσης, προσωπικης γνωμης, κτλ Αν ειναι να "ζορίζεσαι" δεν λεει

ευχαριστω για τον χρονο σου

βλεπω πως προσθεσες αυτο το κειμενο

Αναφορά σε κείμενο

Βέβαια περιμένω σαν απάντηση το ότι οι ίδιοι οι προγραμματιστές μπορεί να και είναι Ρώσοι, Κινέζοι, Βόριοκορεάτες, Αρειανοί ή κι εγώ δεν ξέρω τι.

μπραβο σου !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...