GBorb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Θελω ενα free προγραμμα για απομακρυσμενη συνδεση στον υπολογιστη μου. teamviewer και anydesk πλεον σε πετανε εξω και ζητανε συνδρομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 https://remotedesktop.google.com/ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://remotedesktop.google.com/ ? Σε ευχαριστω αλλα αυτο ειναι μονο μεσω browser . Θελω εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν θυμάμαι καλά το anydesk έκδοση 6 δεν είχε τέτοιους περιορισμούς. Οπότε ψάξε για anydesk older versions, κατέβασε την έκδοση 6 και κόψε τις ενημερώσεις του. Μετά είναι το AMMYY Admin αλλά πρέπει να το κατεβάσεις μέσω edge/internet explorer καθώς crome και firefox το μπλοκάρουν επειδή πριν κάτι χρόνια είχε μολυνθεί το πρόγραμμα μετά από επίθεση στους σέρβερ τους. Τώρα είναι πεντακάθαρο βέβαια αλλά οι παραπάνω browsers δεν το έχουν ξεμπλοκάρει ακόμα. Τέλος, υπάρχει και το πραγματικά δωρεάν TightVNC αλλά πρέπει να ξέρεις την εξωτερική ip του υπολογιστή που θέλεις να συνδεθείς. Αν είναι για δικά σου pc τότε μπορείς να κάνεις μια δωρεάν συνδρομή σε κάποια dyndns υπηρεσία. Αν το θέλεις για support θα πρέπει να λες τον χρήστη να σου δίνει την εξωτερική του ip (ή του λες να γκουγκλάρει "what is my ip"). Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giostau Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 VNC λέγεται η λύση που ψάχνεις. Εγώ χρησιμοποιώ το RealVNC server & client. Παίζει μια χαρά απροβλημάτιστα. Αν κάνεις account στο realvnc (dot) com δεν χρειάζεται να ξέρεις ΙΡ ή να κάνεις κάποιο port-forward. Μέχρι 5 υπολογιστές μπορείς να έχεις στο δωρεάν αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) rustdesk IperiusRemote 47 λεπτά πριν, giostau είπε Αν κάνεις account στο realvnc (dot) com δεν χρειάζεται να ξέρεις ΙΡ ή να κάνεις κάποιο port-forward. Μέχρι 5 υπολογιστές μπορείς να έχεις στο δωρεάν αν δεν κάνω λάθος. For non-commercial use only Limited to 3 remote computers and 1 user Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από 1ns0mn1a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Στις 23/2/2023 στις 2:54 ΜΜ, micos000 είπε ψάξε για anydesk older versions, κατέβασε την έκδοση 6 και κόψε τις ενημερώσεις του. Και από κενά ασφαλείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Στις 23/2/2023 στις 2:54 ΜΜ, micos000 είπε Μετά είναι το AMMYY Admin αλλά πρέπει να το κατεβάσεις μέσω edge/internet explorer καθώς crome και firefox το μπλοκάρουν επειδή πριν κάτι χρόνια είχε μολυνθεί το πρόγραμμα μετά από επίθεση στους σέρβερ τους. Τώρα είναι πεντακάθαρο βέβαια αλλά οι παραπάνω browsers δεν το έχουν ξεμπλοκάρει ακόμα. αυτη η εφαρμογη εχει "ξεχαστει" στο site της εταιρειας απο το 2019. Ακομα και σημερα, σε σελιδες οπως το filehippo, το link που εχει ειναι στην εταιρεια ΑΜΜΥΥ. Και φυσικα θελουν συγκεκριμενους browsers. Γιατι αραγε ? Κατι βρωμαει .... προσωπικα ψηφιζω > TeamViewer Previous TeamViewer Versions 11 – 12 – 13 – 14 https://www.teamviewer.com/en/download/previous-versions/ filehippo https://filehippo.com/download_teamviewer/history/ filehippo old versions from 7 up to 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Και από κενά ασφαλείας; Το τζαμπα θελει θυσιες (79) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, lneam είπε Και φυσικα θελουν συγκεκριμενους browsers. Γιατι αραγε ? Κατι βρωμαει .... Αν δεις το ιστορικό αυτού του ban θα καταλάβεις γιατί. Βασικά είναι παλιά ιστορία επειδή to 2015 είχε χακαριστεί η σελίδα της ammyy και οι firefox και chrome είχαν μπανάρει το κατέβασμα από την σελίδα τους. Το πρόβλημα βέβαια επιδιορθώθηκε άμεσα αλλά οι browsers δεν έχουν άρει ακόμα (μετά από τόσα χρόνια) το ban. 1 ώρα πριν, jim_p είπε Το τζαμπα θελει θυσιες (79) Αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα remote προγράμματα. Και το AMMYY έχει έκδοση επί πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, micos000 είπε Αν δεις το ιστορικό αυτού του ban θα καταλάβεις γιατί. Βασικά είναι παλιά ιστορία επειδή to 2015 είχε χακαριστεί η σελίδα της ammyy και οι firefox και chrome είχαν μπανάρει το κατέβασμα από την σελίδα τους. Το πρόβλημα βέβαια επιδιορθώθηκε άμεσα αλλά οι browsers δεν έχουν άρει ακόμα (μετά από τόσα χρόνια) το ban. καλημερα, η απαντηση σου αφορα το 2015, ενω εγω θετω ερωτηματα για το 2023. Εξακολουθω να κατηγορω την AMMYY, κατι βρωμαει ....και πριν το 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) αυτη ειναι η σελιδα τους στο wikipedia > https://en.wikipedia.org/wiki/Ammyy Αναφορά σε κείμενο Since 2011 the company has issued warnings about these scammers who abuse their software against its intended purposes απο το 2011, σημερα εχουμε 2023 δηλαδη 12 χρονια μετα και ακομα εχουν προβλημα ? ή αχρηστους προγραμματιστες εχουν ή λενε ψεματα. Και την ιδια στιγμη απο το 2019 δεν εχουν αναβαθμισει την προβληματικη τους εκδοση !!!!!!! Προσωπικα. πιστευω πως κοροιδευουν .... με σκοπο το χρηματικο κερδος πολυ παραξενο, να εχω επισκεφθει ολες τις σελιδες του site της ΑΜΜΥΥ και πουθενα να μην μπορω να βρω πληροφοριες για την εδαφικη προελευση / στοιχεια της εταιρειας. Εχω υποψιες πως ειναι ρωσοι Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από lneam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι προσωπικό κέρδος αφού έχει δωρεάν έκδοση για προσωπική χρήση. Για εταιρική επί πληρωμής έχει πολλές λύσεις σε άλλα προγράμματα. Το έχω δουλέψει σε υπολογιστές μου(δεν παρατήρησα κάτι περίεργο) και είναι Ρώσικο (άκυρο στην Ισλανδία είναι η εταιρεία). 12 ώρες πριν, lneam είπε Since 2011 the company has issued warnings about these scammers who abuse their software against its intended purposes Αυτό καταλαβαίνεις τι σημαίνει; Ότι scammers παίρνουν το πρόγραμμα τους (το ammyy) και το χρησιμοποιούν για κακόβουλους σκοπούς, δηλαδή ότι σκαμάρουν θύματα να το κατεβάσουν και να το τρέξουν για να μπορέσουν να μπουν ανενόχλητοι μετά και να κάνουν την δουλειά τους. Αυτό το κάνουν γιατί είναι μικρό και portable και δεν χρειάζεται να μπλέξουν με εγκαταστάσεις και ερωτήσεις με τα θύματα. Δεν έχει καμία σχέση για το ίδιο το πρόγραμμα ή την εταιρία και είναι σαν να κατηγορεί κάποιος την gillette ότι κακόβουλοι βγάζουν τα ξυράφια από τις κεφαλές και τα χρησιμοποιούν για να σφάξουν ανθρώπους. Αναφορά σε κείμενο abuse their product against its intended purposes Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Τι προσωπικό κέρδος αφού έχει δωρεάν έκδοση για προσωπική χρήση. Για εταιρική επί πληρωμής έχει πολλές λύσεις σε άλλα προγράμματα. Το έχω δουλέψει σε υπολογιστές μου(δεν παρατήρησα κάτι περίεργο) και είναι Ρώσικο. οπως βλεπεις, ουτε εσυ εχεις απαντησεις στα ερωτηματα μου και απαντας με οτι πληροφοριση εχεις βρει απο εδω και εκει. Ακριβως αυτο ειναι που θελω να φερω στην επιφανεια. Σαν πολυ δεν κρυβονται στην AMMYY ? Ποιοι ειναι, που ειναι ? Τι φοβουνται ? Ολα τα επισημα site εταιρειων εχουν πληρη στοιχεια, χωρα, διευθυνση, ονοματα και καμια φορα φωτογραφιες εγκαταστασεων, προσωπικου, κτλ. Κατι θελουν να κρυψουν και το κανουν πολυ καλα τοσα χρονια. Εαν εχω δικιο, οτι ειναι ρωσοι, με αυτη την συμπεριφορα που εχουν απο το 2011, τοτε ολα ειναι κακοπροαιρετα για τους καταναλωτες. Μεχρι να βρεθουν πειστικες απαντησεις, θα μεινω στα δικα μου συμπερασματα. Κατι αλλο. Αν αυτη η εφαρμογη ηταν πραγματικα καλη, γιατι δεν εχει προχωρησει ? Σε αναπτυξη και αποδοχη στον κοσμο ? 1 ώρα πριν, micos000 είπε Αυτό καταλαβαίνεις τι σημαίνει; Ότι scammers παίρνουν το πρόγραμμα τους (το ammyy) και το χρησιμοποιούν για κακόβουλους σκοπούς, δηλαδή ότι σκαμάρουν θύματα να το κατεβάσουν και να το τρέξουν για να μπορέσουν να μπουν ανενόχλητοι μετά και να κάνουν την δουλειά τους. Αυτό το κάνουν γιατί είναι μικρό και portable και δεν χρειάζεται να μπλέξουν με εγκαταστάσεις και ερωτήσεις με τα θύματα. αυτο που περιγραφεις μπορει ετσι απλα να το κανει και η ιδια η ΑΜΜΥΥ. portable προγραμματα μικρα σε μεγεθος υπαρχουν σε μεγαλο ποσοστο. Οι αλλοι γιατι δεν φοβονται να δωσουν σε αλλα site την εφαρμογη τους για δημοσιο καταβασμα ? Ποσο αχρηστοι ειναι στην ΑΜΜΥΥ που δεν μπορουν απο το 2011 να φτιαξουν το προγραμμα τους ? οπως ειπα και λιγο πιο πανω > δαγκωτο teamviewer Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από lneam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς "κρύβονται;" https://www.whois.com/whois/ammyy.com Στην Ισλανδία είναι η έδρα τους, στο Ρέικιαβικ και η έλλειψη ευρύτερης αποδοχής είναι λογική συνέχεια του μπλοκαρίσματος από τους "μεγάλους" browsers. Αν δεν μπορεί να το κατεβάσει ένα απλός χρήστης που δεν γνωρίζει και πολλά τότε δεν μπορεί και να το χρησιμοποιήσει. Βέβαια περιμένω σαν απάντηση το ότι οι ίδιοι οι προγραμματιστές μπορεί να και είναι Ρώσοι, Κινέζοι, Βόριοκορεάτες, Αρειανοί ή κι εγώ δεν ξέρω τι. 6 ώρες πριν, lneam είπε οπως βλεπεις, ουτε εσυ εχεις απαντησεις στα ερωτηματα μου και απαντας με οτι πληροφοριση εχεις βρει απο εδω και εκει. Και πως αλλιώς θα βρω πληροφορίες; Θα πάω στο Ρέικιαβικ να τους ρωτήσω; 😕 Δεν έχω καμία σχέση με την ammyy αλλά το συμπαθώ το πρόγραμμα γιατί κάνει αυτό ακριβώς που λέει χωρίς υπερβολές (like others) και δεν ενσωματώνει πράγματα που δεν χρειάζομαι για να κάνω την δουλειά μου, τουλάχιστον στα pc που διαχειρίζομαι άμεσα. Στη δουλειά χρησιμοποιώ το tightvnc για το εσωτερικό δίκτυο και σε φίλους προτείνω το anydesk και μάλιστα την έκδοση 6 γιατί μετά το γ@μησαν και αυτό. Το team το δουλεύω σε όσους το έχουν ήδη αλλά δεν το προτείνω για νέες συνδέσεις γιατί πλέον έχει πολλούς περιορισμούς και αυτό το συνεχές Update κάθε φορά με κουράζει. 6 ώρες πριν, lneam είπε Οι αλλοι γιατι δεν φοβονται να δωσουν σε αλλα site την εφαρμογη τους για δημοσιο καταβασμα ? Ποσο αχρηστοι ειναι στην ΑΜΜΥΥ που δεν μπορουν απο το 2011 να φτιαξουν το προγραμμα τους ? Πολλοί προγραμματιστές δεν δίνουν το πρόγραμμα για άμεσο κατέβασμα στις διάφορες σελίδες και απαιτούν το download να γίνεται από τους δικούς τους σέρβερ για πολλούς και διάφορους λόγους και ένας από αυτούς πιθανόν είναι για να ελέγχουν οι ίδιοι ποια έκδοση θα κατεβαίνει (συνήθως η τελευταία) και για να έχουν δικά τους στατιστικά. Και ξεκόλλα από αυτό το (2ο) σχόλιο, το ότι δεν έχει συχνά updates και η νεώτερη έκδοση είναι η 3.10 από το 2020 (και όχι το 2011 που επιμένεις) μπορεί απλά να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο ή ότι δεν υπάρχουν χρήματα για συχνή ανάπτυξη και εξέλιξη. Αυτό όμως δεν το κάνει άχρηστο. Επειδή όμως η αρνητικότητα σου φτάνει πλέον σε σημεία που δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω δεν θα το συνεχίσω και να κάνεις όπως είπες... 6 ώρες πριν, lneam είπε θα μεινω στα δικα μου συμπερασματα Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα