[email protected] Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Γεια σας, θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από πρόσφατη αγορά tv box από την Κίνα.Αγόρασα αυτό https://www.geekbuying.com/item/H96-Max-TV-Box-Amlogic-S905X4-64-4G-RAM-64G-ROM-5G-WiFi-AV1-4K-EU-Plug-506250.html?utm_medium=sysedm&utm_source=PaypalPaidExpressCheckout, Το άσχημο με την αγορά μου είναι ότι το tv box δεν είναι πιστοποιημένο στο google play με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω γνωστές εφαρμογές όπως το netflix,γιατί μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας...Επίσης το kodi που ήταν προεγκαταστημένο ήταν αγνώστου έκδοσης και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω κανένα πρόσθετο απ΄αυτά τα πολύ χρήσιμα που κατά καιρούς προτείνετε (seren,fen,sporthd....).Επίσης δε συγχρονίζει το google chrome με σελιδοδείκτες που έχω στο chrome του υπολογιστή,ούτε μπορώ να κάνω αναβάθμισή του.Με τα πολλά απεγκατέστησα το Kodi και κατάφερα να εγκαταστήσω τον matrix v20 από το site του kodi ο οποίος δουλεύει άψογα με όλα τα πρόσθετα....Με λίγα λόγια το tv box υπολειτουργεί γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το google play λόγω μη πιστοποίησής του σ΄αυτό...Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να πιστοποιηθεί στο google play;;;;;; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δυστυχός όχι είναι συγκεκριμένα τα box που έχουν πιστοποίηση google. Μπορεις να βάλεις εφαρμογές με sideload αλλά για τις streaming εφαρμογές έχεις περιορισμένς δυνατότητες: Streaming service Calidad / Audio* Youtube HD (720p) / Stereo Google Play Movies HD (720p) / Stereo Netflix SD+ (540p) / Stereo / Netflix Guide HBO Max No Sound / HBO Max Guide Disney+ HD (720p) /Stereo / Disney+ Guide Amazon Prime Video SD (480p) / Stereo / Prime Video Guide Apple TV+ Κατά τα άλλα μπορεις να χρησιμοποιήσεις για kodi, iptv αναπαραγωγή απο δισκο κανένα παιχνιδάκι κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Το θέμα είναι όταν αγοράζεις tv box πώς θα ξέρεις ότι είναι πιστοποιημένο; Είχα ξαναγοράσει πριν 4 χρόνια από Κίνα πάλι και είχε πιστοποίηση και όλα δούλευαν μια χαρά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, [email protected] είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Το θέμα είναι όταν αγοράζεις tv box πώς θα ξέρεις ότι είναι πιστοποιημένο; Είχα ξαναγοράσει πριν 4 χρόνια από Κίνα πάλι και είχε πιστοποίηση και όλα δούλευαν μια χαρά.... https://m.geekbuying.com/item/Google-Certified-MECOOL-KM7-Amlogic-S905Y4-Android-11-AV1-TV-Box-473488.html Στο λέει φίλε μου όταν είναι πιστοποιημένα, αυτό που πήρες δεν είναι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, [email protected] είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Το θέμα είναι όταν αγοράζεις tv box πώς θα ξέρεις ότι είναι πιστοποιημένο; Είχα ξαναγοράσει πριν 4 χρόνια από Κίνα πάλι και είχε πιστοποίηση και όλα δούλευαν μια χαρά.... για αυτο υπαρχουν φιλε μου τα forum, αν ειχες ρωτησει πριν την αγορα θα ειχες γλυτωσει τα λεφτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Για να είμαι σωστός το προηγούμενο που ανέβασα δεν έχει πιστοποιήσει netflix και δεν παίζει το σωστό είναι το παρακάτω. https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-KM7-Plus-TV-Box-Android-11-519535.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/2/2023 στις 1:22 ΜΜ, [email protected] είπε Γεια σας, θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από πρόσφατη αγορά tv box από την Κίνα.Αγόρασα αυτό https://www.geekbuying.com/item/H96-Max-TV-Box-Amlogic-S905X4-64-4G-RAM-64G-ROM-5G-WiFi-AV1-4K-EU-Plug-506250.html?utm_medium=sysedm&utm_source=PaypalPaidExpressCheckout, Το άσχημο με την αγορά μου είναι ότι το tv box δεν είναι πιστοποιημένο στο google play με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω γνωστές εφαρμογές όπως το netflix,γιατί μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας...Επίσης το kodi που ήταν προεγκαταστημένο ήταν αγνώστου έκδοσης και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω κανένα πρόσθετο απ΄αυτά τα πολύ χρήσιμα που κατά καιρούς προτείνετε (seren,fen,sporthd....).Επίσης δε συγχρονίζει το google chrome με σελιδοδείκτες που έχω στο chrome του υπολογιστή,ούτε μπορώ να κάνω αναβάθμισή του.Με τα πολλά απεγκατέστησα το Kodi και κατάφερα να εγκαταστήσω τον matrix v20 από το site του kodi ο οποίος δουλεύει άψογα με όλα τα πρόσθετα....Με λίγα λόγια το tv box υπολειτουργεί γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το google play λόγω μη πιστοποίησής του σ΄αυτό...Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να πιστοποιηθεί στο google play;;;;;; Ευχαριστώ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις σε μια καρτα micro sd το coreelec οπου θα σου παιξει το netflix σε αναλυση 1080 και γενικα θα σου παιξει το kodi πολυ καλυτερα: https://coreelec.org/?fbclid=IwAR1_q5q4TaXQc-nUNtkzJCl87_LFn3dlJvtAvawV9LE0U05G-RraueObNZ8#download ή να περασεις μια custom rom android tv. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από manoskost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση [email protected] Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις.😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα