Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω να αγοράσω ένα τηλεφωνικό αριθμό για να τον χρησιμοποιήσω για apple id, viber, facebook, instagram κτλ αλλά δεν με ενδιαφέρει ούτε να δέχομαι και να κάνω κανονικές κλήσεις-sms-data.

Δεν θέλω να αγοράσω κανονική sim και να πληρώνω καθε λίγο λεφτά για να μην μου καταργήσουν τον αριθμό. Δεν με ενδιαφέρει καν να έχω κάρτα sim.

Τι λύσεις υπάρχουν;

Δημοσ.

Παρε ενα απο τα δωρεαν νουμερακια που δινουν κατα διαστηματα σε διαφορα σημεια, με ταυτοποιηση αναγκαστικα, κανε τις δουλειες που εχεις να κανεις οσο κραταει το υπολοιπο (registrations, activations κλπ) και οταν ληξει πετας τη sim.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vice είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω να αγοράσω ένα τηλεφωνικό αριθμό για να τον χρησιμοποιήσω για apple id, viber, facebook, instagram κτλ αλλά δεν με ενδιαφέρει ούτε να δέχομαι και να κάνω κανονικές κλήσεις-sms-data.

Δεν θέλω να αγοράσω κανονική sim και να πληρώνω καθε λίγο λεφτά για να μην μου καταργήσουν τον αριθμό. Δεν με ενδιαφέρει καν να έχω κάρτα sim.

Τι λύσεις υπάρχουν;

Και αν χρειαστεί να λάβεις sms επιβεβαίωσης τι θα κάνεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alfaeffe είπε

Παρε ενα απο τα δωρεαν νουμερακια που δινουν κατα διαστηματα σε διαφορα σημεια, με ταυτοποιηση αναγκαστικα, κανε τις δουλειες που εχεις να κανεις οσο κραταει το υπολοιπο (registrations, activations κλπ) και οταν ληξει πετας τη sim.

Ναι αλλά με αυτό τον τρόπο μετά απο ένα χρονικό διάστημα θα πρεπει να ανανεώσω αλλιώς θα πάει ο αριθμός σε κάποιον άλλον σωστά;

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Και αν χρειαστεί να λάβεις sms επιβεβαίωσης τι θα κάνεις;

Όντως, υπερβολικό αυτό που ειπα να μην δέχομαι SMS. απλώς ήθελα να υπερβάλω πόσο δεν με νοιάζει τίποτα παρα μόνο ο αριθμός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...