Vice Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω να αγοράσω ένα τηλεφωνικό αριθμό για να τον χρησιμοποιήσω για apple id, viber, facebook, instagram κτλ αλλά δεν με ενδιαφέρει ούτε να δέχομαι και να κάνω κανονικές κλήσεις-sms-data. Δεν θέλω να αγοράσω κανονική sim και να πληρώνω καθε λίγο λεφτά για να μην μου καταργήσουν τον αριθμό. Δεν με ενδιαφέρει καν να έχω κάρτα sim. Τι λύσεις υπάρχουν;
alfaeffe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Παρε ενα απο τα δωρεαν νουμερακια που δινουν κατα διαστηματα σε διαφορα σημεια, με ταυτοποιηση αναγκαστικα, κανε τις δουλειες που εχεις να κανεις οσο κραταει το υπολοιπο (registrations, activations κλπ) και οταν ληξει πετας τη sim.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Vice είπε Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω να αγοράσω ένα τηλεφωνικό αριθμό για να τον χρησιμοποιήσω για apple id, viber, facebook, instagram κτλ αλλά δεν με ενδιαφέρει ούτε να δέχομαι και να κάνω κανονικές κλήσεις-sms-data. Δεν θέλω να αγοράσω κανονική sim και να πληρώνω καθε λίγο λεφτά για να μην μου καταργήσουν τον αριθμό. Δεν με ενδιαφέρει καν να έχω κάρτα sim. Τι λύσεις υπάρχουν; Και αν χρειαστεί να λάβεις sms επιβεβαίωσης τι θα κάνεις;
Vice Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, alfaeffe είπε Παρε ενα απο τα δωρεαν νουμερακια που δινουν κατα διαστηματα σε διαφορα σημεια, με ταυτοποιηση αναγκαστικα, κανε τις δουλειες που εχεις να κανεις οσο κραταει το υπολοιπο (registrations, activations κλπ) και οταν ληξει πετας τη sim. Ναι αλλά με αυτό τον τρόπο μετά απο ένα χρονικό διάστημα θα πρεπει να ανανεώσω αλλιώς θα πάει ο αριθμός σε κάποιον άλλον σωστά; 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Και αν χρειαστεί να λάβεις sms επιβεβαίωσης τι θα κάνεις; Όντως, υπερβολικό αυτό που ειπα να μην δέχομαι SMS. απλώς ήθελα να υπερβάλω πόσο δεν με νοιάζει τίποτα παρα μόνο ο αριθμός.
1ns0mn1a Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) giffgaff sim UK number (+44) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από 1ns0mn1a
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα