Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω κινητό με καλή κάμερα και να τραβά καλό βίντεο . Επίσης θα ήθελα να προτείνεται κ κάτι να στηρίζω το κινητό να τραβάω βίντεο σε ταξίδια ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πρωτη ερωτηση σου δυσκολα να απαντηθει. Δεν αναφερεις, ποσο χρηματα διαθετεις, μικτες συνθηκες χωρου (φυση + σπιτι) ή μονο σε ταξιδια, συνθηκες φωτισμου, αναλυση και fps υλικου, κοντινα πλανα - μακρινα - macro (λουλουδια στην φυση με το εντομο στο πλανο ?)

η δευτερη ειναι πιο ευκολη, αλλα και παλι ... θελεις ψηλο τριποδο (>1m) ή κατι γυρω στα 15-30 cm ? μηπως θελεις βεντουζα για το τζαμι του οχηματος ?

τι ειναι για εσενα καλη μπαταρια ? η αυτονομια ή οι κυκλοι φορτισης ? τα power bank σου αρεσουν ως λυση ? υπαρχουν κινητα που φορτιζουν σε 10 λεπτα, το γνωριζεις ?

Επεξ/σία από lneam
Δημοσ.

Φίλε μου έχω ένα realme 8 η φωτογραφία του δεν ικανοποιεί το βίντεο του τα ίδια η μπαταρία του π είναι 5αρα μια χαρά είχα το iphone 11 όλα καλά αλλά σε θέμα μπαταρίας το δωσα . Τώρα δεν ξέρω κ πολλά να σ πω θ πάω ένα ταξίδι να έχω να τραβάω με ένα καλό κινητό πλάνα επίσης μπορώ να σ πω μέχρι 400-500 βαριά να δώσω δν μπορώ να φτάσω τα pro max iphone αλλιώς κανένα πιο παλιό iphone η γενικά άλλο μοντέλο επίσης διάβασα τα jimbal είναι για ωραία πλάνα . Τώρα αν είσαι ειδικός δωσ'μου τα φώτα σου κ φωτογραφική με βίντεο διάρκειας πες μου . Αυτά . 

Δημοσ.

ειδικος δεν ειμαι. Ως καταναλωτης με την εως τωρα εμπειρια μου και σε συνδιασμο με το πως βλεπω εγω τα πραγματα, πολυ ευχαριστως να σου πω ττην γνωμη μου.
- ολα τα προιοντα στην αγορα (καταστηματα) και αναλογα το κοστος κτησης, ο καταναλωτης θα εχει αλλη αποδοση στην πραξη. Και στο hardware και στο software
- εαν μπορεις καθε φορα (2-4 χρονια) που το smartphone θα εχει καποιο προβλημα, να ξανα-αγορασεις ακριβο μοντελο ωστε να τραβας καλο υλικο, τοτε εχει καλος
- εαν θελεις υποχρεωτικα την πιο μικρη και βολικη συσκευη ολα σε ενa, τοτε το smartphone ειναι πραγματι μια πολυσυσκευη

για ολους τους αλλους καταναλωτες που δεν βρισκονται στα προηγουμενα που αναφερθηκα, τοτε εχουμε
- αγορα ενος βασικου smartphone με σκοπο την μακροζωια. Να το βλεπουμε σαν το ασυρματο τηλεφωνο στο σπιτι για τα επομενα 10-15 χρονια χρησης. Μια χαρα μπορουμε να τραβαμε καθημερινα "προχειρο" υλικο σε φωτο + βιντεο.
- αυτα τα 3-5 κατοσταρικα ή ακομα και περισοτερα που ξοδευουν καποιοι καταναλωτες για πανακριβα φωτογραφικα smartphone, τα επενδυουμε σε μια nikon ή canon mirrorless
με αυτα τα δυο βηματα εχουμε τεραστιο αγοραστικο κερδος για τα επομενα χρονια. Με δυο ανεξαρτητες συσκευες, κανουμε πολυ καλυτερα την δουλεια μας σε ποιοτητα χρησης και μακροζωια

η αποφαση ειναι δικη σου

κατι που ξεχασα. Το gimbal ειναι προσθετο κοστος, βαρος και ογκος στην χρηση. Οποτε μονο σαν αρνητικο το βλεπω (εγω) στην αγορα μιας και μονο πολυσυσκευης με κοστος 500 + €

Δημοσ.
20 ώρες πριν, [email protected] είπε

Φίλε μου έχω ένα realme 8 η φωτογραφία του δεν ικανοποιεί το βίντεο του τα ίδια η μπαταρία του π είναι 5αρα μια χαρά είχα το iphone 11 όλα καλά αλλά σε θέμα μπαταρίας το δωσα . Τώρα δεν ξέρω κ πολλά να σ πω θ πάω ένα ταξίδι να έχω να τραβάω με ένα καλό κινητό πλάνα επίσης μπορώ να σ πω μέχρι 400-500 βαριά να δώσω δν μπορώ να φτάσω τα pro max iphone αλλιώς κανένα πιο παλιό iphone η γενικά άλλο μοντέλο επίσης διάβασα τα jimbal είναι για ωραία πλάνα . Τώρα αν είσαι ειδικός δωσ'μου τα φώτα σου κ φωτογραφική με βίντεο διάρκειας πες μου . Αυτά . 

με 500 εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένο iphone. Νομίζω 11 pro max άνετα παίρνεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Σας ευχαριστω κλεινει το θεμα θα παρω Google Pixel 7 μιας και θα εχει υποστηριξει απο Vodafone σας ευχαριστω .

Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση οτι θα υπαρξει υποστήριξη στην Ελλάδα! 

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Το διάβασες αυτο που μου έστειλες?

Ένα απόσπασμα: "Δυστυχώς, η Vodafone δεν λέει ποιες αγορές θα καλυφθούν. Ο πάροχος έχει δίκτυα σε πολλές χώρες και συνεργασίες με άλλες εταιρείες σε πολλές άλλες χώρες."

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, koutsis είπε

Το διάβασες αυτο που μου έστειλες?

Ένα απόσπασμα: "Δυστυχώς, η Vodafone δεν λέει ποιες αγορές θα καλυφθούν. Ο πάροχος έχει δίκτυα σε πολλές χώρες και συνεργασίες με άλλες εταιρείες σε πολλές άλλες χώρες."

δεν εχεις λογο εσυ να στεναχωριεσαι. Για να το αγορασει ο ενδιαφερομενος (απο την ελλαδα) θα πρεπει πρωτα να υπαρξει στα καταστηματα. Οταν με  το καλο βρεθει στα ραφια των καταστηματων ... με γεια του.

Δημοσ.

Ναι αλλά από μπαταρία πως τα πάνε τα pixel; στο gsm arena δε βλέπω και τους καλύτερους χρόνους. 

Και εγω σκέφτομαι να πάω σε pixel αλλά το θέμα μπαταρία με προβληματίζει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, [email protected] είπε

Φίλε μου όσοι τα χουν λένε για μπαταρίες 1 μέρα άλλωστε όλα τα κινητά το βράδυ φορτισμα θέλουν .

Όχι όλα, αν ήθελα κάθε μέρα φόρτιση θα το είχα πετάξει.Screenshot_2023-02-24-14-44-13-43_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg.3aeca3658c153a998bd38687b8eed9e3.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...