PeterMay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα στην κοινότητα! Εξ αρχής - είμαι σίγουρους ότι το συγκεκριμένο θέμα θα φανεί περίεργο σε πολλούς - απλός όντως έχω τρελή απορία... Γνωρίζουμε αν υπάρχει όριο στον μέγιστο μισθό ενός εργαζόμενου μιας ιδιωτικής εταιρίας, ο οποίος έχει ένα απλό απολυτήριο λυκείου?
duende Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 δεν υπαρχει καποιο οριο, τον πληρωνουν αναλογα με τη δουλεια που κανει, την εμπειρια του, τα χρονια του και ενδεχομενως τα οποια κονε του στην εταιρια..
nick_souvlaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όριο βάσει κάποιου νόμου όχι. Αλλά κάποιες μεγάλες εταιρείες έχουν όρια στο μισθό ανά θέση/βαθμίδα, και ελάχιστα και μέγιστα, έτσι ώστε να μην μπορεί πχ ένας υπάλληλος σε ένα τμήμα λόγω αυξήσεων/παλαιότητας να φτάσει να παίρνει παραπάνω από εναν νέο manager. Αλλά και πάλι δεν είναι στάνταρτ σε όλες τις εταιρείες αυτό. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από nick_souvlaki
Dark_son20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 αν μιλάμε για πολυεθνική συνήθως έχουν βαθμίδες (ranks) που πάνε τα όρια των μισθών. Κάποιες βαθμίδες έχουν και κάποια υποχρεωτικά προσόντα, οπότε κάπου εκεί θα βρίσκετε ο μισθολογικός τοίχος 1
tounion Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Όχι φίλε μου δεν υπάρχει περιορισμός. Αν έχεις μάλιστα και τις σωστές γνωριμίες, μπορείς να γίνεις μέχρι και αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών με απολυτήριο λυκείου και να πληρώνεσαι με 10k τον μήνα ... Κανένα προβλημα
BrocasHelm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Νομίζω η σωστή απάντηση είναι πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες. 2
Haldol Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Ανώτατος μισθός δεν υπάρχει, μόνο κατώτατος. Όσο πιο χρήσιμος είσαι για μία εταιρεία τόσο περισσότερα θα παίρνεις. Και φυσικά μιλάμε πάντα μόνο για οργανωτικές θέσεις, όχι για υπάλληλο. Σαν υπάλληλος, όσο τηλέφωνα και να παίρνεις τη μέρα, πάλι τηλέφωνα παίρνεις. Δουλειές σαν αυτή που περιέγραψα δε θέλουν ούτε ταλέντο, ούτε γνώσεις, ούτε τίποτα "σπάνιο" - οπότε η εταιρεία πάντα θα βρίσκει νέο άνθρωπο μέσα σε λίγες ώρες. Γι' αυτό και οι θέσεις αυτές συνήθως παίρνουν τα ελάχιστα νόμιμα.
Joshua21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, G.TH. είπε Ναι υπάρχει, 17 μύρια το μήνα. Μικτά ή καθαρά;
archer100 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μικτά ή καθαρά; Ευρω η Ζιμπαμπουοδολλαρα;
livewire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Μικτά ή καθαρά; Το μηχανάκι το παρέχει η επιχείρηση ή πρέπει να έχουμε δικό μας?
G.TH. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Μικτά ή καθαρά; Δεν κάθισα να διαβάσω και τους όρους αλλά νομίζω καθαρά τα δίνουν στον Ρονάλντο.
panosno1com Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, BrocasHelm είπε Νομίζω η σωστή απάντηση είναι πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες. Δραχμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις