alexgr10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω ένα κινητό Xiaomi 12T Pro και δημιουργήσα ένα λογαριασμό στην Xiami Cloud για να μπορώ να βρίσκω που είναι κινητό μου, να αποθηκεύω τις εικόνες και άλλα. Θέλω να ρωτήσω. Αν κάνω Restore Factory στο κινητό, υπάρχει τρόπος να κράτηση το λογαρισμό μου στην μνήμη του κινητού; Δηλαδή τι θέλω να πω. Αν χάσω το κινητό μου, και το βρει κάποιος, και θα κάνει Restore Factory που σημαίνει ότι θα χαθούν όλα δεδομένα και λογαριασμοί που έχω βάλει όπως το λογαριασμό του Xiaomi και από έτσι δεν θα μπορώ να βρω την συσκευή μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος σειριακός αριθμός που είναι ίδη αποθηκευμένος στο σύστημα της Xiaomi Cloud που καταχώρησα την συσκευή μου; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από alexgr10
koutsis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, alexgr10 είπε Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω ένα κινητό Xiaomi 12T Pro και δημιουργήσα ένα λογαριασμό στην Xiami Cloud για να μπορώ να βρίσκω που είναι κινητό μου, να αποθηκεύω τις εικόνες και άλλα. Θέλω να ρωτήσω. Αν κάνω Restore Factory στο κινητό, υπάρχει τρόπος να κράτηση το λογαρισμό μου στην μνήμη του κινητού; Δηλαδή τι θέλω να πω. Αν χάσω το κινητό μου, και το βρει κάποιος, και θα κάνει Restore Factory που σημαίνει ότι θα χαθούν όλα δεδομένα και λογαριασμοί που έχω βάλει όπως το λογαριασμό του Xiaomi και από έτσι δεν θα μπορώ να βρω την συσκευή μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος σειριακός αριθμός που είναι ίδη αποθηκευμένος στο σύστημα της Xiaomi Cloud που καταχώρησα την συσκευή μου; Φίλε μου αν σου κλέψουν τη συσκευή την ξεχνάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να τη βρεις ποτέ. Βγάζει ο άλλος τη sim και σου κόβει τα data και τέλος.
alexgr10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλιστα. Κατάλαβα. Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από alexgr10
lneam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 11:58 ΜΜ, alexgr10 είπε Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω ένα κινητό Xiaomi 12T Pro και δημιουργήσα ένα λογαριασμό στην Xiami Cloud για να μπορώ να βρίσκω που είναι κινητό μου, να αποθηκεύω τις εικόνες και άλλα. Θέλω να ρωτήσω. Αν κάνω Restore Factory στο κινητό, υπάρχει τρόπος να κράτηση το λογαρισμό μου στην μνήμη του κινητού; Δηλαδή τι θέλω να πω. Αν χάσω το κινητό μου, και το βρει κάποιος, και θα κάνει Restore Factory που σημαίνει ότι θα χαθούν όλα δεδομένα και λογαριασμοί που έχω βάλει όπως το λογαριασμό του Xiaomi και από έτσι δεν θα μπορώ να βρω την συσκευή μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος σειριακός αριθμός που είναι ίδη αποθηκευμένος στο σύστημα της Xiaomi Cloud που καταχώρησα την συσκευή μου; το να ξαναβρεις την συσκευη, ειναι απο τα πιο απιθανα πραγματα στον κοσμο. Τα δεδομενα ομως που υπαρχουν στο cloud, δεν επηρεαζονται. Εκτος και εαν δεν εχει κανενα κλειδωμα η συσκευη και ο καλος ανθρωπος που την εχει στα χερια του, αποφασισει πως δεν τα χρειαζεσαι (εσυ) αυτα τα δεδομενα και τα κανει διαγραφη (για να σε βοηθησει). - εαν σε αυτο το smartphone υπαρχει (λογικα) και λογαριασμος gmail, τοτε η google εχει καταχωρισει το ΙΜΕΙ της συσκευης. Εαν ταυτοχρονα εχεις και 2 step verification ακομα καλυτερα. Σε καθε hard reset απο χρηστη που δεν γνωριζει κωδικους, τοτε θεωριτικα η συσκευη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει. - εαν εχεις την συσκευασια της συσκευης ή την αποδειξη αγορας, τοτε βλεπεις το ΙΜΕΙ. Μπορεις να το δηλωσεις στην αστυνομια και τον παροχο κινητης - με καθε αγορα νεας συσκευης απο εναν καταναλωτη, με χρηση της ιδιας καρτας sim ή με νεα sim (αριθμο), εαν γνωριζει τους κωδικους σε λογαριασμους (email , κοινωνικα δικτυα, κτλ) μπορει να τα εισαγει στην καινουργια. Ειτε σαν νεα μοναδικη συσκευη, ειτε σαν Νο2, Νο3, Νο4. κτλ. - μια "χαμενη" συσκευη απο τα χερια μας, που τωρα ειναι σε χερια αλλου, τις περισσοτερες φορες γινεται ανταλλακτικα. 1
koutsis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, alexgr10 είπε Μάλιστα. Κατάλαβα. Ευχαριστώ Όπως είπε και ο πάνω φίλος, το να βρείς τη συσκευή το ξεχνάς αλλά αν έχεις οποιαδήποτε δεδομένα στο cloud εχεις πρόσβαση σε αυτά απο τους λογαριασμούς σου.
alexgr10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο - εαν σε αυτο το smartphone υπαρχει (λογικα) και λογαριασμος gmail, τοτε η google εχει καταχωρισει το ΙΜΕΙ της συσκευης. Εαν ταυτοχρονα εχεις και 2 step verification ακομα καλυτερα. Σε καθε hard reset απο χρηστη που δεν γνωριζει κωδικους, τοτε θεωριτικα η συσκευη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει. Πως το βλέπω αυτό μέσα από το Gmail; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από alexgr10
lneam Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 56 λεπτά πριν, alexgr10 είπε Πως το βλέπω αυτό μέσα από το Gmail; Μπορουμε να δουμε τις συσκευες μας σε 2 σημεια 1. playstore, ειμαστε στην σελιδα, επανω δεξια παταμε στο icon με το ονομα μας και μετα επιλεγουμε library and devices. Στο επομενο παραθυρο παταμε devices. Εκει βλεπουμε τις συσκευες μας 2. account settings. Που ειναι αυτα .... εαν εισαι πχ στην σελιδα του gmail, δεξια επανω ειναι το icon "hamburger menu". Εκει πατας στην επιλογη "account". Στο επομενο παραθυρο αριστερα επανω πατας securiy και μετα στην αλλη σελιδα μετα την μεση του κειμενου βρες το "your devices" 1
alexgr10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στο κινητό μου έχω κλειστό το gps και εκτός τη sim. Εχώ βάλει το Google Account και το δημιούργησα Xiaomi Account. @lneam στο Google Find Phone βλέπω την συσκευή μου. Όταν πατήσω απάνω στην συσκευή μου, με παραπέμπη στο περιεχόμενο Google Find My Device και βλέπω ότι δεν βρίσκει την συσκευή μου
lneam Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, alexgr10 είπε Στο κινητό μου έχω κλειστό το gps και εκτός τη sim. Εχώ βάλει το Google Account και το δημιούργησα Xiaomi Account. @lneam στο Google Find Phone βλέπω την συσκευή μου. Όταν πατήσω απάνω στην συσκευή μου, με παραπέμπη στο περιεχόμενο Google Find My Device και βλέπω ότι δεν βρίσκει την συσκευή μου τι προσπαθεις να κανεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα