Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ενω ηρθα σπιτι μαρσαριζε το αμαξι 2-2.5 χιλ στροφες στο ρελαντι μια φορα το ειχε κανει παλια κ μου ειχε πει μαστορας να βγαλω αρνητικο πολο μπαταριας αναβε κ ενδειξη epc οχι τωρα μετα απο κανα δυο ωρες μεχρι 1000 στροφες σταματησε σε σεατ 20 κ ετων 1000αρακι τι μπορει να ειναι ;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Lakistri είπε

Σημερα ενω ηρθα σπιτι μαρσαριζε το αμαξι 2-2.5 χιλ στροφες στο ρελαντι μια φορα το ειχε κανει παλια κ μου ειχε πει μαστορας να βγαλω αρνητικο πολο μπαταριας αναβε κ ενδειξη epc οχι τωρα μετα απο κανα δυο ωρες μεχρι 1000 στροφες σταματησε σε σεατ 20 κ ετων 1000αρακι τι μπορει να ειναι ;

Συνήθως το epc στα vag είναι σφάλμα με τη πεταλούδα γκαζιού. Έχεις κάνει κάποια εργασία τελευταία; Έχεις καθαρίσει τη πεταλούδα γκαζιού πρόσφατα; 

Δες μήπως κάποιο κολλάρο έχει σκιστεί και τραβάει αέρα .

Δημοσ.
Στις 22/2/2023 στις 10:46 ΜΜ, Lakistri είπε

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...