Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το πρωί όταν βάλλω μπροστά το αυτοκίνητο δουλεύει σωστά. Στη συνέχεια αφού ζεσταθεί λίγο αρχίζει να κάνει αστάθειες στο ρελαντί. Έχω παρατηρήσει ότι όταν η θερμοκρασία είναι στη μέση έχει σταθερό ρελαντί και όταν ανεβεί λίγο ή πέσει λίγο αρχίζουν πάλι οι ασταθειες. Να σημειωθεί ότι αν ζεσταθεί πολύ το αυτοκίνητο κάνα τέταρτο δλδ μετά την οδήγηση είναι πάλι νορμαλ οι στροφές. Έχω αλλάξει μοτέρ ρελαντί και έχει καθαριστεί η πεταλούδα. Το αυτοκίνητο είναι Peugeot 106 1.600 16v. Έχει κανεις καμια ιδέα τι να ψάξω;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό το αμάξι όλο προβλήματα είναι.

Τουλάχιστον δεν είναι βαρετό σαν κάτι Τογιοτάκια που δε χαλάνε ποτέ.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τουλάχιστον δεν είναι βαρετό σαν κάτι Τογιοτάκια που δε χαλάνε ποτέ.

Τι να τα κανεις τα Τογιοτακια όμως… δε πάνε βήμα.

Δημοσ.

εχεις αισθητηρα θερμοκρασιας ψυκτικου υγρου δευτερο??? οχι αυτο για το ταμπλο, εαν εχει εγω εκει θα κοιταζα πρωτα, συνηθως ειναι πανω στον θερμοστατη, ειναι φθηνα.

σκοπος αυτου του αισθητηρα να μεταφερει την θερμοκρασια ψυκτικου υγρου στην ECU ωστε να ρυθμιζεται αναλογα η ποσοτητα καυσιμου που θα πεφτει στον κυλινδρο (μαζι και με τις υπολοιπες πληροφοριες, λ, ατμοσφαιρικης πιεσης, θερμοκρασιας αερα κτλ)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, bezan είπε

εχεις αισθητηρα θερμοκρασιας ψυκτικου υγρου δευτερο??? οχι αυτο για το ταμπλο, εαν εχει εγω εκει θα κοιταζα πρωτα, συνηθως ειναι πανω στον θερμοστατη, ειναι φθηνα.

σκοπος αυτου του αισθητηρα να μεταφερει την θερμοκρασια ψυκτικου υγρου στην ECU ωστε να ρυθμιζεται αναλογα η ποσοτητα καυσιμου που θα πεφτει στον κυλινδρο (μαζι και με τις υπολοιπες πληροφοριες, λ, ατμοσφαιρικης πιεσης, θερμοκρασιας αερα κτλ)

Εννοείς αισθητήρα ψυχρής εκκίνησης ; Αν λες αυτόν , τον έχω αλλάξει…

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Και το δικό σου δεν πάει.Ολο προβλήματα είναι .

Κάτι τογιοτακια δε με βλεπουν… αυτά είναι μικροπροβλήματα. 23 χρονων αυτοκίνητο είναι 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikosvlou είπε

Εννοείς αισθητήρα ψυχρής εκκίνησης ; Αν λες αυτόν , τον έχω αλλάξει…

εαν δουλευει τοτε δεν παει πουθενα αλλουτο μυαλο μου, φωτα κτλ αν ανοιξεις ενω σου κανει τις ασταθειες, στρωνει καθολου η μπα?

μπας και ειναι κατι στα ρευματα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bezan είπε

εαν δουλευει τοτε δεν παει πουθενα αλλουτο μυαλο μου, φωτα κτλ αν ανοιξεις ενω σου κανει τις ασταθειες, στρωνει καθολου η μπα?

μπας και ειναι κατι στα ρευματα

Όχι αυτό το έχω παρατηρήσει με τα φώτα κτλ. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι καλή η καινουρια βαλβίδα ψυχρής; Γιατί  την παλιά την αλλαξα προληπτικά επειδή δεν κρατούσε ρελαντί και τελικά ήταν το μοτερακι του ρελαντί. Αξίζει δηλαδή να ξαναβαλλω την παλιά και να δω αν θα είσαι διαφορά;

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Nikosvlou είπε

Όχι αυτό το έχω παρατηρήσει με τα φώτα κτλ. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι καλή η καινουρια βαλβίδα ψυχρής; Γιατί  την παλιά την αλλαξα προληπτικά επειδή δεν κρατούσε ρελαντί και τελικά ήταν το μοτερακι του ρελαντί. Αξίζει δηλαδή να ξαναβαλλω την παλιά και να δω αν θα είσαι διαφορά;

φυσικα, δεν χανεις τιποτα με την δοκιμη, και εγω για τετοιες περιπτωσεις παντα κραταω τα παλια ανταλλακτικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...