Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Αυτά δεν ειναι ρεκορ πλύσεων αυτά ειναι τι πουλιέται ΕΚΕΙΝΗ την εβδομάδα ... ειναι φρέσκο φρούτο απο γνωστό φανσάιζ (λόγω βιβλίων και ταινιών όχι τόσο στο gaming) και θα έχει κίνηση στην αρχή το θέμα ειναι ότι την επόμενη βδομάδα θα πέσει ενώ πχ το CS θα μείναι πάνω κάτω στα ίδια όπως και τόσα χρόνια. 

βασικά ήδη άρχισε και πέφτει 

Για να πάρεις μια ιδέα απο τα top sellers του 2022 πας εδώ https://store.steampowered.com/charts/bestofyear/BestOf2022?tab=1

Αλλά αυτά ειναι του steam μόνο πολλά ΑΑΑ τώρα απο μεγάλους dev δεν πωλιούνται στο steam αλλά σε δικές τους πλατφόρμες (πχ FARC6 και Assassin's Creed) και δεν ειναι μέσα. 

Το παιχνίδι βγήκε το 23, μου βάζεις τα top sellers του 22 να μου πεις ότι δεν πουλάει? Α καλά, ενταξει, σε όσα τα πάνε καλά οι nvidia δεν πουλάνε, έχουν bugs και είναι αδιάφορα. Εμένα με έπεισες 😂

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παλικάρια μην πέφτετε στο τρυπακι των benchmarks ,εκατοντάδες sites με χιλιάδες γραφήματα προσπαθούν να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη και να γίνετε το καταναλωτικό ζώο που τόσο πολύ θέλουν,ακόμα και μέσου επιπέδου κάρτες μπορούν να τρέξουν τα παιχνίδια με ικανοποιητικά καρέ αρκεί να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις,εγώ έχω μάθει στην ζωή μου να συγκρίνω τις καινούργιες κάρτες σε σχέση με τα δικά μου βιώματα το δικό μου σύστημα,στην παρούσα φάση δεν με βλέπω να παίρνω καινούργια κάρτα διότι οι τιμές είναι όχι απαγορευτικές αλλά "κοροϊδευτικες" κανενός δεν του αξίζει να δώσει τόσα λεφτά για μια 4090 και του χρόνου τέτοια εποχή η κάρτα του να θεωρείται παρωχημένης τεχνολογίας η μία 7900xtx επειδή είναι πιο "φθηνή", πάντως στην περίπτωση που αγόραζα κάρτα θα σκεφτόμουν κάτι ανάμεσα σε 4070ti ή 7900xt και οι 2 περιπτώσεις είναι 90 τις εκατό (δεν βρίσκω το σύμβολο😄)πιο γρήγορες από την 6800.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Herald είπε

Το παιχνίδι βγήκε το 23, μου βάζεις τα top sellers του 22 να μου πεις ότι δεν πουλάει? Α καλά, ενταξει, σε όσα τα πάνε καλά οι nvidia δεν πουλάνε, έχουν bugs και είναι αδιάφορα. Εμένα με έπεισες 😂

Όχι δεν έχουν βγεί top sellers του 23 ρε μαν απλά επειδή μίλησες για ρεκόρ σου έδειξα που να τα δείς. 

Απο εκει και πέρα  Μεγάλοι τίτλοι ειναι τίτλοι σαν το Elden ring (και γενικά dark souls αλλά θα μιλήσω για πρόσφατα games αλλιώς θέλουμε ένα σεντόνι )  Resident Evil Village, FarCry CyberPunk GoW Uncharted ACvalhalla Fifa23/PRO23 N23K, Fortza Elder Scrolls, Fallout,  Half-Life: Alyx, Final Fantasy, Dota,LoL,CSGO κτλ COD, battlefield GTA, RDR 2, Diablo, WoW, StarCraft,Civ, AoE,Total War, Doom, Warhamer  και αρκετά ακόμη αλλά για να δώσω μια ιδέα τώρα οτιδήποτε άλλο (εκτός αν ειναι η έκπληξη της φετινής χρονιάς ) ειναι της μιας δραχμής τα γιασεμιά πυροτεχνήματα που θα τα ξεχάσεις ή δεν θα τα παίξεις ποτέ. 

Και γενικά games απο Dice, EA,Redwood, Valve ,Ubisoft,capcom, Rockstar, id, Blizzard, CD project red κτλ

Φυσικά δεν χρειάζεται να ειναι ΑΑΑ game για να είναι διασκεδαστικό αλλά αυτό ειναι άλλη κουβέντα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Όχι δεν έχουν βγεί top sellers του 23 ρε μαν απλά επειδή μίλησες για ρεκόρ σου έδειξα που να τα δείς. 

Απο εκει και πέρα  Μεγάλοι τίτλοι ειναι τίτλοι σαν το Elden ring (και γενικά dark souls αλλά θα μιλήσω για πρόσφατα games αλλιώς θέλουμε ένα σεντόνι )  Resident Evil Village, FarCry CyberPunk GoW Uncharted ACvalhalla Fifa23/PRO23 N23K, Fortza Elder Scrolls, Fallout,  Half-Life: Alyx, Final Fantasy, Dota,LoL,CSGO κτλ COD, battlefield GTA, RDR 2, Diablo, WoW, StarCraft,Civ, AoE,Total War, Doom, Warhamer  και αρκετά ακόμη αλλά για να δώσω μια ιδέα τώρα οτιδήποτε άλλο (εκτός αν ειναι η έκπληξη της φετινής χρονιάς ) ειναι της μιας δραχμής τα γιασεμιά πυροτεχνήματα που θα τα ξεχάσεις ή δεν θα τα παίξεις ποτέ. 

Και γενικά games απο Dice, EA,Redwood, Valve ,Ubisoft,capcom, Rockstar, id, Blizzard, CD project red κτλ

Φυσικά δεν χρειάζεται να ειναι ΑΑΑ game για να είναι διασκεδαστικό αλλά αυτό ειναι άλλη κουβέντα 

Rε μαν σε όσα games είναι μπροστά η nvidia μου είπες

1) Δεν παίζουν πολλά άτομα άρα είναι αδιάφορο (rainbow 6)

2) Έχει bug που θα διορθωθεί - μιλάμε για 2 ετών παιχνίδι πλέον (forza 5)

3) Έχει βάλει το χέρι της η nvidia να μην τα πάει καλά η amd (outer worlds)

Και σε όλα τα games του πλανήτη να βγεί μπροστά η nvidia, κάτι θα βρείς να πείς. Έχει καλύτερες κάρτες, τι να κάνουμε τώρα, μακάρι να μην είχε να αγόραζα και εγώ amd. H ΧΤΧ "ανταγωνίζεται" την 4080 και χάνει στα πάντα, οπότε προσπαθεί να την ανταγωνιστεί με το να είναι φτηνότερη. Η 4090 είναι αλλού γενικά και δεν συγκρίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν παίζουν πολλά άτομα άρα είναι αδιάφορο (rainbow 6)

Ναι ειναι το δημοφιλίστερο απο αυτά που είπα μπαρούφες και πολύ απλά γιατί έτσι ειναι 

image.png.30c18794ec400137264d00e63e92128b.png

50χιλιάδες κόσμο καθημερινά πάνω κάτω σε σύγκριση με άλλα του είδους 

image.png.30bca3f63b62d3746686dfed5f3b26e6.png

ένα εκατομμύριο πανω κάτω καθημερινά

image.png.d96160573624ae7fe92e14850f61158a.png

250 χιλιάδες καθημερινά 

7 λεπτά πριν, Herald είπε

2) Έχει bug που θα διορθωθεί - μιλάμε για 2 ετών παιχνίδι πλέον (forza 5)

ειναι παιχνίδι που το ανέφερα εγώ και όχι εσύ και το παιχνίδι ειναι 2 ετών αλλά και τα windows ειναι πιο παλιά αλλά συνεχίζουν και έχουν bugs η κάρτα απο την άλλη ειναι πιο νέα απο το παιχνίδι ...

8 λεπτά πριν, Herald είπε

3) Έχει βάλει το χέρι της η nvidia να μην τα πάει καλά η amd (outer worlds)

όχι μιλούσα για ΟΛΑ τα μη ΑΑΑ που η nvidia χτυπάει για κάποιο περίεργο λόγο 3ψίφια με μεγάλη διαφορά απο την AMD (και τί σύμπτωση αυτό να συμβαίνει σε παιχνίδια του ψαροντούφεκου :P) 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δε θα αρχισω τα απειρα επιχειρήματα μιας και με καλυψε και ο Herald, αλλα θελω να πω την αποψη μου.

Βασικα δεν ειναι αποψη, ειναι αυτο που λενε τα διαγράμματα.

4090 > 4080 > 7900XTX > 7900XT > 4070ti

Αν παλι λάβουμε υπόψη τα συνολικα Features, drivers, support etc της καθε καρτας που ειναι και λογικο καθως αγοραζεις ενα "πακετο":

4090 > 4080 > 7900XTX > 4070ti > 7900XT

Τωρα οποιος παει να κανει το ασπρο μαυρο του τυπου 4090 vs 7900 ειναι για να γελαμε...

Προσωπικα θεωρω οτι οι 7000 σειρα εκλασε πατατες σε σχεση με αυτα που υπολογιζε η AMD πριν γινει unveil το κτηνος 4090 και αμα προσέξετε εχουν αρχισει ηδη τα στελέχη της AMD να μιλανε (χτιζουν hype) για RDNA 4...

Μην ξεχνάτε οτι εχει ηδη μια φορα ΕΠΙΣΗΜΑ παραιτηθεί η AMD απο το high end τμημα της αγορας και απο οταν επανήλθε μεχρι σημερα παλι με το ζορι την κραταμε ορθια κυριως απο συναισθήματικες αγορες (για συντομο διαστημα και μετα γρηγορα αγγελια lol).

Δεν θελω να ξαναπαραιτηθει γιατι δε συμφερει κανεναν μας, αλλα πρεπει να ξυπνησει (οπως ξυπνησε και intel στα cpu).

*ΥΓ παντως ετσι απλα για να το πω απο την εποχη της 7870 στο High end και της RX480 στο Mid δεν εχω ξανά εντυπωσιαστεί απο κατι της AMD ρε φιλε... ολο hype hype και μετα τσουτσουναϊντ.

Δημοσ.

Τελικά ποιός νίκησε ; Χέραλντ ή Δόκτωρ Πέππερ ; 

Meanwhile (στο μεταξύ δηλαδή) εγώ σκέφτομαι αν ο ryzen 5 3600 και η rtx 2060 μου βγάζουν άλλα 3 χρόνια ή είναι καιρός να πάω σε ryzen 5 5600Χ και rtx 2080ti με 250.000 χλμ σε άριστη κατάσταση (ποτέ εξόρυξη)  🤔

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/2/2023 στις 10:20 ΜΜ, Retromaniac είπε

Τους drivers να φτιάξει. Από τότε που αγόρασε την ΑΤΙ ακόμη περιμένουμε.

Τι έχουν οι drivers; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nvidiaman είπε

Τι έχουν οι drivers; 

AMD Goes On The Offensive, Claims Its Radeon GPU Drivers Are More Stable Than NVIDIA’s (hothardware.com)

The complaint you'll hear bandied about most often is the vague-but-longstanding "bad drivers" remark. The severity of this issue is grossly overstated most of the time, but like most prejudices it's born from a real thing: AMD's graphics drivers have historically not been as consistent or reliable in terms of performance as their lime-hued competitor's software.

Και γενικά αυτή είναι η διαπίστωση των περισσοτέρων στο internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...