taklin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται τοποθέτηση τεμπέλη στη βάση του χειροφρένου χωρίς να χρειαστεί τρυπάνι
dbrillis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα λογικα για ολα τα αυτοκίνητα, ολων των χρόνων απο ολες τις μάρκες μπαινουν ολοι οι τεμπέληδες. 2
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, taklin είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται τοποθέτηση τεμπέλη στη βάση του χειροφρένου χωρίς να χρειαστεί τρυπάνι Αν υπάρχει σαν ανταλλακτικό γίνεται Αλλιως αν πιστευεις οτι μπορεις να παρεις έναν πχ απο Φεράρι και να τον βαλεις μάλλον θα χρειαστείς και σφυροκαλεμο. Οταν ανοίγετε θέματα για αυτοκίνητα καλο θα ήταν να λέτε και για ποιο αυτοκίνητο πρόκειται 1
vamvakoolas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 ειναι μια γενικη ερωτηση με γενικη απαντηση Μπορεις να βαλεις τεμπελη αλλα μπορει να χρειαστει και να τρυπησεις
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, taklin είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται τοποθέτηση τεμπέλη στη βάση του χειροφρένου χωρίς να χρειαστεί τρυπάνι Μπορεί και ναι μπορεί και όχι.
Black Demis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 αν βρεις τεμπέλη ειδικά για το αυτοκίνητο σου (όχι after market) κλπ δεν θα χρειαστείς μπαίνει στης υπάρχουσες βάσεις αλλιώς τρύπες
andreas1gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 4:29 ΜΜ, taklin είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται τοποθέτηση τεμπέλη στη βάση του χειροφρένου χωρίς να χρειαστεί τρυπάνι Με τόσο γενική και αόριστη ερώτηση αντιλαμβάνεσαι τι αόριστες απαντήσεις θα πάρεις; Είναι δηλαδή μεγάλος κόπος να γράψεις τι αυτοκίνητο, μοντέλο, χρονολογία έχεις; Πόσο να μυρίσουν όλοι εδώ μέσα τα νύχια τους για να καταλάβουν και να σου προτείνουν; 1
PedroG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Ψάχνω καλό τεμπέλη χωρίς τρύπες για C3 2017 μοντέλο diesel, Έχετε κάποια καλή ιδέα; Πρόταση οικονομική
vagtech Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, PedroG είπε Ψάχνω καλό τεμπέλη χωρίς τρύπες για C3 2017 μοντέλο diesel, Έχετε κάποια καλή ιδέα; Πρόταση οικονομική https://www.braccioli-italy-armrests.com/en/armrest-citroen/deluxe-adjustable-armrest-storage-citroen-c3-2017 έχω ολόιδιο αμάξι με το δικό σου. Έψαχνα τεμπέλη χωρίς τρύπες. Βγαίνει η τάπα στη ποτηροθηκη και βιδώνει στην υπάρχουσα βίδα. Έχει επιλογές ύφασμα, δέρμα , κλωστές κλπ. Με αποθηκευτικό χώρο και ρύθμιση μπρος πίσω. Εγώ τον παρηγγειλα σε ύφασμα γκρι με κλωστή κίτρινη και είναι ολόιδιο με τα καθίσματα. Νομίζεις ότι είναι απόλυτα εργοστασιακός. Ο μόνος μου ενδοιασμος είναι στο οικονομική λύση. Δεν ξέρω αν σου κάνει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από vagtech 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα