rzr_ks Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, πήγα που λέτε στην Νόβα χθες για να ενημερωθώ για καινούριο πακέτο, μιας και το υπάρχον 24μηνο λήγει στα μέσα Μαρτίου. Έχω πακέτο με 50 ευρώ τον μήνα 100αρα+σταθερό+κινητό και σκεφτόμουν να πάω στο πακέτο που δίνει τα ίδια χωρίς κινητό με 26 ευρώ τον μήνα και απλά να βάζω μια κάρτα των 12 ευρώ όποτε θέλω. Αυτή που δουλεύει στο κατάστημα μου πρότεινε μια προσφορά πακέτο 100αρα+σταθερο+κινητο(13ευρώ τον μήνα)+ ΕΟΝ+ με αθλητικά γιατί της είπα ότι ενδιαφέρομαι, στα 58 τον μήνα και 3 πρώτοι δωρεάν. Της εξήγησα πως ξεφεύγουμε από το ποσό τον 50 ευρώ που πληρώνω ηδη και αρνήθηκα και μου είπε πως σε περίπτωση που κάνω downgrade το συμβόλαιο μου θα πληρώσω "πέναλντι" 50 ευρώ σαν αποζημίωση για την προσφορά που μου είχαν κάνει απο την wind! Της είπα προφανώς ότι 1η φορά ακούω κάτι τέτοιο και ότι δεν έχει τύχει σε κανέναν γνωστό μου και μου είπε πως συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες και πως πέρασε πριν λίγα χρόνια σαν δέσμευση, αλλά να κάνω το συμβόλαιο τώρα που εχει 3 μήνες δωρεάν (γιατί δεν θα κρατήσουν για πολύ αυτή την προσφορά) και να μου βγει +57 ευρω για τους επόμενους 24 μήνες μαζί με ΕΟΝ+ παρά να δώσω +50 για το "πέναλντι" στον 1ο λογαριασμό.... Και ρωτώ τώρα...ισχύουν αυτά ή λέει παπάτζες για να μου πλασάρει το συμβόλαιο των 58ευρώ τον μήνα? Γίνεται να μην μπορεί να φτιάξει πακέτο κάτω των 50 ευρώ, γιατί θα πληρώσω +50ευρώ "πέναλντι" με τον 1ο λογαριασμο? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από rzr_ks
Λύση jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Αν κάνεις υποβάθμιση του πακέτου σύνδεσης όσο είσαι σε δέσμευση, φυσικά ισχύει και θα πληρώσεις πέναλτι. Αν το κάνεις όταν περάσει το 24μηνο, τότε δεν ισχύει αυτό που σου ανέφερε. Σε περίπτωση δέσμευσης, μόνο σε αναβάθμιση του πακέτου δεν πληρώνουμε πέναλτι ή αν μας κάνει κάποια προσφορά η εταιρεία.
rzr_ks Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δεν μας το διευκρινησε αυτο, αλλά βγάζει νόημα! Ωραίος φίλε
Marios2410 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, jkoukos είπε Αν κάνεις υποβάθμιση του πακέτου σύνδεσης όσο είσαι σε δέσμευση, φυσικά ισχύει και θα πληρώσεις πέναλτι. Αν το κάνεις όταν περάσει το 24μηνο, τότε δεν ισχύει αυτό που σου ανέφερε. Σε περίπτωση δέσμευσης, μόνο σε αναβάθμιση του πακέτου δεν πληρώνουμε πέναλτι ή αν μας κάνει κάποια προσφορά η εταιρεία. Για καθε μηνα εχει διαφορετικο πεναλντι πχ αν εισαι στον πρωτο μηνα ειναι περισσοτερα. Αν εισαι στον 20ο ειναι λιγοτερα
jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Marios2410 είπε Για καθε μηνα εχει διαφορετικο πεναλντι πχ αν εισαι στον πρωτο μηνα ειναι περισσοτερα. Αν εισαι στον 20ο ειναι λιγοτερα Αναφέρθηκα γενικά σε πέναλτι και όχι το ακριβές ύψος αυτού, αφού εξαρτάται όπως λες από την χρονική περίοδο. Ωστόσο έχεις λάθος στο ότι ο πρώτος μήνας έχει το μέγιστο χρηματικό ποσό. Οι πρώτοι 2 μήνες είναι στάνταρτ (εκ του κανονισμού) και το πέναλτι είναι 2 μηνιαία πάγια. Από τον 3ο και μετά αλλάζουν. 1
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 σε περιπτωση προωρης διακοπης λαι υποβαθμισης υπαρχει πεναλτι εκτος αν η υποβαθμιση ειναι λογω τεχνικου προβληματος ή μη διαθεσιμοτητας εκει που πχ μετακομισες 3 hours ago, rzr_ks said: Δεν μας το διευκρινησε αυτο, αλλά βγάζει νόημα! Ωραίος φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα