valantis123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, στο σπίτι που νοικιάζω (επιπλωμένο) έχει μία τηλεόραση Samsung 4k 50 ιντσών η οποία οπότε την ανοίγω της τελευταίες 2 βδομάδες βγάζει μια γραμμή από πίξελ κολλημένα αλλά εξαφανίζονται μετά απο 5 λεπτά περίπου και δουλεύει κανονικά. Να ενημερώσω τον ιδιοκτήτη γιατί πρέπει να έχει εγγύηση κιόλας ή μπορώ να κάνω κάτι εγώ? 1-3 ώρες δουλεύει καθημερινά και αυτό για να παίζει ραδιόφωνο 😋
Petros Electron Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) H καλωδιοταινια του πάνελ ειναι, συνηθησμενο το φαινομενο. Μολις λιγο ζεσταθει "παταει" και για αυτο φεύγει και η γραμμή. Δοκίμασε να πιέσεις πολυ ελαφρώς το σημείο ειτε πάνω, ειτε κάτω για αν δεις αν αλλάζει κάτι. Και ναι αν εχει εγγύηση η TV να το δειτε γιατι κάποια στιγμή θα γινει χειρότερο και πιθανόν με ποιο πολλές κάθετες γραμμές Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Petros Electron 1
valantis123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Petros Electron είπε H καλωδιοταινια του πάνελ ειναι, συνηθησμενο το φαινομενο. Μολις λιγο ζεσταθει "παταει" και για αυτο φευγει η γραμμη. Δοκιμασε να πιέσεις πολυ ελαφρώς το σημείο ειτε πάνω, ειτε κάτω για αν δεις αν αλλάζει κάτι. Και ναι αν εχει εγγύηση η TV να το δειτε γιατι κάποια στιγμή θα γινει χειρότερο και πιθανόν με ποιο πολλες κάθετες γραμμές Ευχαριστώ για την απάντηση. Την άνοιξα τώρα να το δοκιμάσω να το πιέσω αλλά δεν το είχε, λογικά επειδή ήταν ζεστό ήδη την είχα ανοίξει νωρίτερα αλλά είναι κλειστή κανένα δίωρο. Θα το δοκιμάσω αργότερα και θα ενημερώσω τον ιδιοκτήτη μήπως θέλει να ασχοληθεί με την εγγύηση αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ.
Λύση gianniz_k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, valantis123 είπε Καλησπέρα, στο σπίτι που νοικιάζω (επιπλωμένο) έχει μία τηλεόραση Samsung 4k 50 ιντσών η οποία οπότε την ανοίγω της τελευταίες 2 βδομάδες βγάζει μια γραμμή από πίξελ κολλημένα αλλά εξαφανίζονται μετά απο 5 λεπτά περίπου και δουλεύει κανονικά. Να ενημερώσω τον ιδιοκτήτη γιατί πρέπει να έχει εγγύηση κιόλας ή μπορώ να κάνω κάτι εγώ? 1-3 ώρες δουλεύει καθημερινά και αυτό για να παίζει ραδιόφωνο 😋 Ενημερώνεις ιδιοκτήτη να είσαι καλυμμένος και αν είναι σε εγγύηση πες του να σου στείλει την απόδειξη και μπορείς αν θες να γλιτώσεις και τους δύο σας από κόπο να κάνεις εσύ την διαδικασία. Τις εντός εγγύησης και άνω των 32" tv η samsung στέλνει συνεργαζόμενο service να την πάρει από τον χώρο σου και να την φέρει πίσω επισκευασμένη 1
valantis123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gianniz_k είπε Ενημερώνεις ιδιοκτήτη να είσαι καλυμμένος και αν είναι σε εγγύηση πες του να σου στείλει την απόδειξη και μπορείς αν θες να γλιτώσεις και τους δύο σας από κόπο να κάνεις εσύ την διαδικασία. Τις εντός εγγύησης και άνω των 32" tv η samsung στέλνει συνεργαζόμενο service να την πάρει από τον χώρο σου και να την φέρει πίσω επισκευασμένη Ευχαριστώ ωραία λύση! Είναι αγορά απο Κωτσόβολο μου είχε πει. τους προσπερναω και παίρνω κατευθείαν Samsung για καλύτερα?
gianniz_k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, valantis123 είπε Ευχαριστώ ωραία λύση! Είναι αγορά απο Κωτσόβολο μου είχε πει. τους προσπερναω και παίρνω κατευθείαν Samsung για καλύτερα? Και στον Κωτσόβολο να πας θα σε προσπεράσουν αυτοί, μην αγχώνεσαι! Samsung call center, τους λες το πρόβλημα, ενδεχομένως να σου ζητήσει να κάνεις κάποιες ενέργειες στις ρυθμίσεις, και θα σου στείλει να την παραλάβουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα