mirrage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, koutport είπε https://www.ebay.com/itm/275591093998?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=CR9Xy0zkReG&sssrc=2349624&ssuid=Jd6Wb0YtQrG&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Σε προκαλώ να την αγοράσεις... Θα φτάσεις να πληρώσεις γύρω στα 1500€-1600€. Δεν είναι σωστός τρόπος να κοιτάς τιμές το ebay αμερικής! Εγώ αν ήμουν έμπορος θα σου έλεγα να στην δώσω στην ίδια τιμή και θα είχα ακόμα μεγαλύτερο κέρδος στο τέλος. Να κοιτάτε μόνο αγγελίες που έχουν μεταφορικά για Ελλάδα και αφού υπολογίσετε το κόστος των τελών κ δασμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROIDX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, keravnos21 είπε Μαλλον τελειωσανε τα κοροιδα που δινανε 2 και 3 χιλιαρικα για μια καρτα γραφικων,το χειροτερο βεβαια ειναι οτι πολλοι παρατησανε τα pc και το γυρισανε σε κονσολα για gaming οποτε πιστευω οτι το κακο για τις εταιριες που βγαζουν καρτες γραφικων θα ειναι μεγαλυτερο απλα θα φανει στην πορεια. Κονσολα και ξεμπερδεψαμε....αλλα εγω που ''πεταω'' x-plane11 ειναι drawback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirrage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, TROIDX είπε Κονσολα και ξεμπερδεψαμε....αλλα εγω που ''πεταω'' x-plane11 ειναι drawback Στέλνω πμ για το xplane... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutport Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mirrage είπε Σε προκαλώ να την αγοράσεις... Θα φτάσεις να πληρώσεις γύρω στα 1500€-1600€. Δεν είναι σωστός τρόπος να κοιτάς τιμές το ebay αμερικής! Εγώ αν ήμουν έμπορος θα σου έλεγα να στην δώσω στην ίδια τιμή και θα είχα ακόμα μεγαλύτερο κέρδος στο τέλος. Να κοιτάτε μόνο αγγελίες που έχουν μεταφορικά για Ελλάδα και αφού υπολογίσετε το κόστος των τελών κ δασμών. Αγαπητε ,προφανως και δεν θα αγορασω απο τις ΗΠΑ !! Ηθελα να δωσω μια ταξη μεγεθους τιμης της καρτας σημερα! Εκτος ΗΠΑ και Ηνωμενο Βασιλειο απο Ευρωπη θα πληρωσεις μονο μεταφορικα! Αυτα ειναι γνωστα πλεον με τους δασμους! Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι κερδιζεις αγοραζοντας διαδυκτιακα τετοια προιοντα! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από koutport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirrage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, koutport είπε Αγαπητε ,προφανως και δεν θα αγορασω απο τις ΗΠΑ !! Ηθελα να δωσω μια ταξη μεγεθους τιμης της καρτας σημερα! Εκτος ΗΠΑ και Ηνωμενο Βασιλειο απο Ευρωπη θα πληρωσεις μονο μεταφορικα! Αυτα ειναι γνωστα πλεον με τους δασμους! Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι κερδιζεις αγοραζοντας διαδυκτιακα τετοια προιοντα! Αν ψάχνεις σωστά και δεν παρασύρεσαι σίγουρα κερδίζεις! Εγώ πήρα 40" 5κ από Γερμανία στα 1100€. Μια χαρά μου βγήκε... Κάπως έτσι θα παίξω και με την κάρτα μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Βασικά ψόφησε το crypto mining και μαζί του ψόφησαν και οι πωλήσεις των gpu. Αλλά και για τους gamers δεν τραβάει πιά το concept ενος ογκώδους κουτιού με περιφερειακά. Οι κονσόλες είναι πιο compact και στυλάτες, κοστίζουν το 1/4 των χρημάτων ενός συγκρίσιμης ισχύος PC και καίνε λιγότερο ρεύμα. Win - win situation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Το θέμα δεν είναι η πτώση στις πωλήσεις, η οποία ήταν δεδομένα αναπόφευκτη για ευνόητους λόγους. Το θέμα είναι ότι η χειραγώγηση της αγοράς είναι τόσο έντονη πλέον, που παρά τις μειώσεις στις πωλήσεις, οι τιμές δεν πέφτουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Το θέμα δεν είναι η πτώση στις πωλήσεις, η οποία ήταν δεδομένα αναπόφευκτη για ευνόητους λόγους. Το θέμα είναι ότι η χειραγώγηση της αγοράς είναι τόσο έντονη πλέον, που παρά τις μειώσεις στις πωλήσεις, οι τιμές δεν πέφτουν. Όταν κάποιο ποσοστό για αυτούς είναι σταθερό, ποτέ δεν θα πέσουν. Τα συμβόλαια για αγορές/πολήσεις είναι τουλάχιστον 6μηνα... Οποτε οποία μείωση γίνει εμείς θα αργήσουμε πάρα πολύ να την δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα