Geosha Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα έχω ένα 14 pro max απο τις 6/10/2022 στους 4 μηνες η χρήση του είναι συγκεκριμένη σερφάρισμα στο ίντερνετ,κλήσεις η φωτεινότητα πάντα στο χαμηλό κ δεν κλείνει ποτέ το κινητό απο μπαταρία.Η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 99%.είναι φυσιολογικό;είχα ένα 13pro max 1 χρόνο κ η μπαταρία του ήταν στο 98%.
koutsis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Geosha είπε Καλησπέρα έχω ένα 14 pro max απο τις 6/10/2022 στους 4 μηνες η χρήση του είναι συγκεκριμένη σερφάρισμα στο ίντερνετ,κλήσεις η φωτεινότητα πάντα στο χαμηλό κ δεν κλείνει ποτέ το κινητό απο μπαταρία.Η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 99%.είναι φυσιολογικό;είχα ένα 13pro max 1 χρόνο κ η μπαταρία του ήταν στο 98%. Φυσιολογικό είναι. Η υγεία πέφτει με τον καιρό. Δεν μπορεί να μείνει για πάντα 100%! 2
mistiri0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένας από τους λόγους που "πέφτει¨στις ρυθμίσεις η μπαταρία είναι αν έχουμε για παράδειγμα κατεβάσει το προφίλ για να λαμβάνουμε και τις beta εκδόσεις (κάτι που συμβαίνει σε τακτικό χρονικό ορίζοντα) πριν από την επίσημη κυκλοφορία ενός μεγάλου firmware. Η αναβάθμιση λοιπόν της εκάστοτε έκδοσης σου δημιουργεί στο κινητό ένα επαναυπολογισμό των ολοκληρωμένων κύκλων φόρτισης και φυσικά σου κατεβάζει επίσημα τον μέγιστο αριθμό μπαταρίας. Ενδεικτικά άτομα που δεν προχωρούν σε αναβαθμίσεις των εκδόσεων μπορούν να νιώθουν τέλεια που βλέπουν ακόμα μετά από 10 μήνες να έχει η μπαταρία τους από 100% - 98%, αλλά η πραγματική μπαταρία μπορεί να είναι ήδη παρακάτω. Τώρα ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να αγχώνεται είναι ότι θέλει όταν το πουλήσει (ειδικά αν το αλλάζει κάθε χρόνο), να γράφει όσο το δυνατόν παραπάνω μπαταρία. Η αλήθεια όμως είναι ότι ένα ποσοστό της τάξεως 2-4% λιγότερο από το 100%, μπορεί απλά να στερήσει σε ένα 13-14 pro max λιγότερο από 25 λεπτά μπαταρίας στο overall σε σχέση με καινούργιο, οπότε άνθρακας ο θησαυρός και το άγχος που έχουν όλοι με τις μπαταρίας στα κινητά συνεχώς. Τέλος εγώ προσωπικά αγόρασα το 14 pro max και με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις με το 13 pro max, μου δίνει λιγότερο συνολικό χρόνο ζωής της μπαταρίας και δεν αναφέρομαι φυσικά όταν το πρωτοπήρα το 13αρι αλλά όταν το έδωσα που είχε 96% με το 14αρι καινούργιο όταν το άνοιξα. Οι μπαταρίες είναι για να τελειώνουν και να αλλάζουν. Μην ασχολείστε με τέτοια θέματα και χαλάτε την ζαχαρένια σας. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από mistiri0 1
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 11:58 ΠΜ, Geosha είπε Καλησπέρα έχω ένα 14 pro max απο τις 6/10/2022 στους 4 μηνες η χρήση του είναι συγκεκριμένη σερφάρισμα στο ίντερνετ,κλήσεις η φωτεινότητα πάντα στο χαμηλό κ δεν κλείνει ποτέ το κινητό απο μπαταρία.Η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 99%.είναι φυσιολογικό; Εαν είχες το κινητό 1 χρόνο και η μπαταρία έγραφε 100%, θα ήταν μήπως φυσιολογικό? Προφανώς και όχι. Η υγεία της μπαταρίας ειναι απλά μια ένδειξη, δεν είναι 100% ακριβής. Εαν στους 4 μήνες η υγεία είχε πέσει στο 90% ξέρω γω,αυτό δεν θα ήταν φυσιολογικό.
aces Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 11:58 ΠΜ, Geosha είπε Καλησπέρα έχω ένα 14 pro max απο τις 6/10/2022 στους 4 μηνες η χρήση του είναι συγκεκριμένη σερφάρισμα στο ίντερνετ,κλήσεις η φωτεινότητα πάντα στο χαμηλό κ δεν κλείνει ποτέ το κινητό απο μπαταρία.Η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 99%.είναι φυσιολογικό;είχα ένα 13pro max 1 χρόνο κ η μπαταρία του ήταν στο 98%. Η καθε μπαταρια εχει διαφορετική ημ/νια παραγωγης η παλια συσκευη δεν εχει σχεση με τη νεα μπορει η χρηση να ειναι η ιδια αλλα εχουν αλλη μπαταρία με άλλη διαφορετική ημ/νια παραγωγης (manufacture date). Φυσιολογικο ειναι αλλες φθειρονται γρηγοροτερα (χανουν στο μηνα 1% ή στους 2 μηνες από 1% απο τη συνολική υγεία) και αλλες κρατανε περισσοτερο & χανουν 1% απο την συνολική υγεία στο 4μηνο ή και 6μηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα