Apostol. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Πηγα να παρω τηλεφωνο τον πατερα μου σημερα και ειδα οτι στις λεπτομερειες της επαφης(google phone app), εχει μια καρτα του assistant κατω κατω και γραφει relationship: Father. Οκ λεω το ονομα της επαφης ειναι Father ισως για αυτο. Κοιταω μετα και της μανας μου και τα αδερφια μου και σε ολους γραφει το αναλογο relationship. Που τις βρηκε αυτες τις πληροφοριες? Σιγουρα δεν τις εχω δωσει εγω ποτε, και στα settings του assistant->family ειναι ολα κενα. What gives? 1
koutsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 12:32 ΠΜ, Apostol. είπε Πηγα να παρω τηλεφωνο τον πατερα μου σημερα και ειδα οτι στις λεπτομερειες της επαφης(google phone app), εχει μια καρτα του assistant κατω κατω και γραφει relationship: Father. Οκ λεω το ονομα της επαφης ειναι Father ισως για αυτο. Κοιταω μετα και της μανας μου και τα αδερφια μου και σε ολους γραφει το αναλογο relationship. Που τις βρηκε αυτες τις πληροφοριες? Σιγουρα δεν τις εχω δωσει εγω ποτε, και στα settings του assistant->family ειναι ολα κενα. What gives? Μήπως τα έδωσαν αυτοί για εσένα?
Apostol. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Μήπως τα έδωσαν αυτοί για εσένα? Δηλαδή?
koutsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Apostol. είπε Δηλαδή? να δήλωαν αυτοί τη σχέση σας στα δικά τους κινητά...
Apostol. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, koutsis είπε να δήλωαν αυτοί τη σχέση σας στα δικά τους κινητά... Αποκλειεται,δεν ξερουν ουτε το email μου/ονομα μου στην Google..
koutsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Apostol. είπε Αποκλειεται,δεν ξερουν ουτε το email μου/ονομα μου στην Google.. Δεν χρειάζεται να τα ξέρουν αυτά. μόνο τον αριθμό τηλεφώνου σου....
Apostol. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, koutsis είπε Δεν χρειάζεται να τα ξέρουν αυτά. μόνο τον αριθμό τηλεφώνου σου.... Λιγο δυσκολο μου φαινεται, αλλα τι να πω δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα