Προς το περιεχόμενο

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ << ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ >> .

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ξέρω αν ξανα ενεργοποιήθηκε ή αναφέρεσαι στο παλιό

Διάβασε εδω

Τι εννοεις να ξανα ενεργοποιηθηκε; Μονιμο ειναι πλεον. Με οποιαδηποτε καρτα, οχι μονο mastercard. Μονο οι ατοκες δοσεις, οχι καποιο επιπλεον δωρο.

Μετατροπή Εφάπαξ Συναλλαγών σε Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα 

Δημοσ.

Τελικα γνωριζει κανεις κατι; Να παρω ενα τηλεφωνο στην Τραπεζα; Εκτος αν παιξω καποια μικρη αγορα απο εξωτερικο, εως 30 ευρω και δω μονος μου τι παιζει.

Δημοσ.

Ασχημα τα μαντατα. Εκανα 2 αγορες απο amazon και myprotein και περασαν και οι δυο. Και εκανα και μετατροπη σε δοσεις μετα απο λιγη ωρα. Βλεπω να φευγουν πολλα λεφτα!!

Στην ουσια μπορεις να αγοραζεις τα παντα και απο παντου, μεχρι 12 ατοκες δοσεις, με χρεωση 0,30 λεπτα το μηνα!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/2/2023 στις 9:31 ΜΜ, Witcher1st είπε

Ασχημα τα μαντατα. Εκανα 2 αγορες απο amazon και myprotein και περασαν και οι δυο. Και εκανα και μετατροπη σε δοσεις μετα απο λιγη ωρα. Βλεπω να φευγουν πολλα λεφτα!!

Στην ουσια μπορεις να αγοραζεις τα παντα και απο παντου, μεχρι 12 ατοκες δοσεις, με χρεωση 0,30 λεπτα το μηνα!

Καλησπέρα φίλε Witcher1st, θέλω να κάνω μια αγορά των 700 περίπου ευρώ από Ιταλία με τον συγκεκριμένο τρόπο. Θες να μας πεις λίγο την διαδικασία, τι χρειάζεται να προσέξουμε ή κάτι αξιοσημείωτο; Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Στο Q&A που υπάρχει στην σελίδα της Πειραιώς, οι μόνες χρεώσεις που αναφέρονται είναι σε περίπτωση που καθυστερήσει η πληρωμή όπως επίσης και η μετατροπή (αυτό φαντάζομαι εννοεί από ένα νόμισμα σε άλλο, π.χ αγγλικές λίρες σε ευρώ).

Τα 30 λεπτά χρέωσης που προκύπτουν σε εσένα τι ακριβώς είναι;

Υ.Γ άκυρη η ερώτηση, νόμιζα αναφερόμασταν στις δόσεις με χρεωστική κάρτα 

Επεξ/σία από AlexisTJet
Δημοσ.
20 ώρες πριν, AlexisTJet είπε

Υ.Γ άκυρη η ερώτηση, νόμιζα αναφερόμασταν στις δόσεις με χρεωστική κάρτα 

Πλεον γινεται και με χρεωστικη. Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα σε 1η φαση τοσο ποσο θα πρεπει να υπαρχει στην καρτα για να εγκριθει η συναλλαγη. Μετα με κοστος καθε δοσης 2 ευρω, και μεγιστο 6 μηνες, το σπας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...