Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, έχω ένα πρόβλημα με το poco m4 pro 4g. Μέχρι και το τελευταίο fuel pass χρησιμοποιούσα χωρίς πρόβλημα το nfc αλλά και μέσω της winbank. Μετά από καιρό δοκίμασα πρόσφατα να πληρώσω μέσω winbankε nfc αλλά δεν ακουγόταν το "μπιπ" στο poss για να γίνει η συναλλαγή. Τώρα βλέπω στις ρυθμίσεις ότι δεν υπάρχει καν η επιλογή nfc στις ρυθμίσεις τις συσκευής και ούτε ενεργοποιείται από την μπάρα. Ανάβει όταν το πατάω σε μπλε αλλά μόλις φύγω από την μπάρα σαν να μη έκανα τίποτα. Δεν έκανα καμία αναβάθμιση αλλά μάλλον θέλει επαναφορά? 

Screenshot_2023-02-22-01-06-06-119_com.android.settings.jpg

Screenshot_2023-02-22-01-23-46-248_com.android.settings.jpg.bd6872199d668b5e4b842a28c1e02c8e.jpgΜετά από επανεκκίνηση για λίγο το εμφανίζει στις ρυθμίσεις αλλά αχνό και μετά χάνεται χωρίς να μου δίνει δυνατότητα να το επιλέξω.

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα, έχει nfc έχω πληρώσει στο παρελθόν με το κινητό αυτό 🙂

Η εφαρμογή αυτή χθες έγραφε ότι δεν έχω nfc ενώ σήμερα ότι έχω και όταν πατάω enable με πάει στη σελίδα που έπρεπε να υπάρχει η επιλογή nfc αλλά δεν είναι εκεί.

Screenshot_2023-02-22-10-49-33-621_joerikros.nfcchecker.jpg

Δημοσ.

Κάνε 2-3 επανεκκινήσεις μήπως και στρώσει. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Δεν τίθεται θέμα, έχει nfc έχω πληρώσει στο παρελθόν με το κινητό αυτό 🙂

Η εφαρμογή αυτή χθες έγραφε ότι δεν έχω nfc ενώ σήμερα ότι έχω και όταν πατάω enable με πάει στη σελίδα που έπρεπε να υπάρχει η επιλογή nfc αλλά δεν είναι εκεί.

Screenshot_2023-02-22-10-49-33-621_joerikros.nfcchecker.jpg

Κάποιο σκάλωμα έχει φάει.

Όταν είναι γκρι το NFC τότε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ή δεν είναι διαθέσιμο.

Αυτό οφείλεται στην rom που φοράει το κινητό.

Backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τα Poco και τα Xiaomi έχουν θεματάκια σε αυτά τα ζητήματα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...