Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, phanispal είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Πες ότι έχεις καλό χαρταετό και τον κάνεις να πετάξει ψηλά, μέχρι που να μη μπορείς να τον δεις.

Ποιο το νόημα σε αυτό, ειδικά αν έχεις και μικρά παιδιά;

Spoiler

Όσο νόημα έχει 22 μαντράχαλοι να κυνηγάνε ένα κουφάρι δέρματος με αέρα ή 100 πιτσιρίκια να πατάνε συγκεκριμένα κουμπάκια στο KB. 

Spoiler

You must be really fun at parties. 

On topic,
θυμάμαι πολύ παλιά είχα αγοράσει έναν αετο από τα lidl , σαν αυτόν :

Spoiler

Καθαρά Δευτέρα 2016: Πότε πέφτει το τριήμερο; - Newsbomb - Ειδησεις - News

ήταν από τους καλύτερους που έχω πετάξει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πραγματα ειναι πολυ απλα ο ts

α) εχει μικρά παιδια

β) ο καιρος την καθαρα δευτερα λεει για 2-4 μποφορ , οποτε ευνοεί τους μικρους τριγωνικους που σηκώνονται ευκολα   παιρνει εναν σαν αυτους που εδειξε ο ιδιος ,  και τελος.

ΥΓ οταν μεγαλώσουν πανω απο 8+ ετών,  και εχει αερα πανω απο 4 μποφορ , παιρνει εναν μεγαλο εξάγωνο ,,,,γιατι εχει αλλη χάρη οταν σηκώνεται πολυ ψηλά.

Επεξ/σία από george kesoglu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, winawer είπε

Πάρε έναν του Παναθηναϊκού απο τα φανάρια. Μια χαρά θα σηκωθεί. Πετάει η ομάδα φέτος. 

Οι αγοραστοί κατά βάση είναι σαπάκια. Αν γνωρίζεις από ζυγια, ουρές κτλ μπορείς να τους μαζέψεις κάπως.και να.πεταξουν λίγο. Αν δεν ξέρεις όμως καλύτερα να ανοίξεις τον κάδο να τους πετάξεις μέσα.

Εκεί που μεγάλωσα όλο το χρόνο φτιάχναμε και πετουσαμε χαρταετούς. Συχνά τους έφτιαχνα και με μαύρες σακούλες σκουπιδιών και έβαζα με άσπρο χαρτί πάνω νεκροκεφαλή σε στυλ πειρατικός. Με σακούλες σκουπιδιών ήταν και αδιάβροχοι. Πολλές φορές πειράτευα με φίλους με αυτούς τους πρόχειρους χαρταετούς άλλους χαρταετούς από διπλανές γειτονιές πολύ μεγαλύτερους και φτιαγμένους καλά και μπλέκαμε το σχοινί τους με τον δικό μας αετό και συχνά τους ρίχναμε κάτω στα χωράφια και τρέχαμε να τον πάρουμε τον δικό τους και γινόταν μάχη πολλές φορές. Ακόμα και με εφημερίδες έφτιαχνα και για κόλλα έβαζα αλευροκολλα. 

Επεξ/σία από tzitzikas2
  • Like 1
Δημοσ.

Αν η κατασκευή επιβιώσει μπορείς να την έχεις και για του χρόνου και για περισσότερα χρόνια. Νομίζω τον είχα κρατήσει για 5 χρόνια έναν εξάγωνο που μου είχανε φτιάξει. Και δεν τον πετάς μόνο την Καθαρά Δευτέρα, όποτε θες τον αμολάς.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Οι αγοραστοί κατά βάση είναι σαπάκια. Αν γνωρίζεις από ζυγια, ουρές κτλ μπορείς να τους μαζέψεις κάπως.και να.πεταξουν λίγο. Αν δεν ξέρεις όμως καλύτερα να ανοίξεις τον κάδο να τους πετάξεις μέσα.

Εκεί που μεγάλωσα όλο το χρόνο φτιάχναμε και πετουσαμε χαρταετούς. Συχνά τους έφτιαχνα και με μαύρες σακούλες σκουπιδιών και έβαζα με άσπρο χαρτί πάνω νεκροκεφαλή σε στυλ πειρατικός. Με σακούλες σκουπιδιών ήταν και αδιάβροχοι. Πολλές φορές πειράτευα με φίλους με αυτούς τους πρόχειρους χαρταετούς άλλους χαρταετούς από διπλανές γειτονιές πολύ μεγαλύτερους και φτιαγμένους καλά και μπλέκαμε το σχοινί τους με τον δικό μας αετό και συχνά τους ρίχναμε κάτω στα χωράφια και τρέχαμε να τον πάρουμε τον δικό τους και γινόταν μάχη πολλές φορές. Ακόμα και με εφημερίδες έφτιαχνα και για κόλλα έβαζα αλευροκολλα. 

Δλδ αλανακι μου, εκλεβες χαρταετους απο αλλους; Για τι ηλικιες μιλαμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...