Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Ειδικά αν δεν έχεις gaming pc το xbox θα έπρεπε να είναι μονόδρομος ως το καλύτερο vfm.

p.s κάτοχος ps4pro - ps5

Πάρα πάρα πολύ σωστή κουβέντα και περιγράφει πλήρως και την δικιά μου κατάσταση.

Έτοιμος να σκάσω 2500+€ (αποταμιεύσεις ετών αποκλειστικα΄για αυτό το σκοπό) για νέο PC όταν έβγαινε το Cyberpunk και βλέποντας την όλη κατάσταση που ξέφευγε με τις τιμές των GPU, μαζί με το αρνητικό σούσουρο του παιχνιδιού, αγόρασα ένα XsX με άπειρο Gamepass Ultimate.

Δεν το μετάνιωσα στιγμή παιδιά.

Τo Ps4 Pro το χάρισα στον πατέρα μου (δείτε σχετικό νήμα στο topic του PS4), έχω και το nintendo Switch, και επι του παρόντος δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για PS5.

• Like 8
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 6xXx6 είπε

Κάνεις δεν Αναρωτιέται πως θα τρέξει το cod στο swich? αφού δε το σηκώνει 

Δεν θα είναι για το Switch αλλα για την καινουργια κονσόλα που φημολογείτε οτι θα βγάλει φέτος η Nintendo...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

Όπως το witcher , doom κλπ.

Χαμηλή ανάλυση , ultra low settings ή και εκ νέου σχεδίαση.Όρεξη / χρήμα να υπάρχουν όλα γίνονται.

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Όπως το witcher , doom κλπ.

Χαμηλή ανάλυση , ultra low settings ή και εκ νέου σχεδίαση.Όρεξη / χρήμα να υπάρχουν όλα γίνονται.

Αποκλείεται.Προφανως θα τρέχει σε νέο hw.Το τωρινό είναι στην καλύτερη "για τα σκουπιδια".Παίζω το τρομερό Bayonetta 3 και το hw χαλάει όλη την εμπειρία.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Αποκλείεται.Προφανως θα τρέχει σε νέο hw.Το τωρινό είναι στην καλύτερη "για τα σκουπιδια".Παίζω το τρομερό Bayonetta 3 και το hw χαλάει όλη την εμπειρία.

Δεν θα έλεγα αποκλείεται όταν σου αναφέρω ήδη 2 υπαρκτά παραδείγματα.Πιθανό ναι.

Δημοσ.

Γιατί δε τη νοιάζει τη Nintendo να κάνει συμφωνία.Την ms νοιάζει και δίνει πράγματα για να φανεί ότι θα κερδίσουν όλοι από την εξαγορά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Billie13 είπε

Γιατί δε τη νοιάζει τη Nintendo να κάνει συμφωνία.Την ms νοιάζει και δίνει πράγματα για να φανεί ότι θα κερδίσουν όλοι από την εξαγορά.

Γιατί να μην νοιάζει τη nintendo να τσιμπήσει κάτι εκατομμύρια ακόμα player base ? 
Ίσα ίσα η nintendo που ήδη έχει τεράστιο κοινό απο τα δικά της παιχνίδια , το βρίσκω πολύ σοφό να προσπαθήσει να φέρει δυνατά multiplatforms στη κονσόλα της.

Μην ξεχνάμε πως δύσκολα κάποιος θα επιλέξει switch σαν μόνη του παιχνιδομηχανή.Όλοι όσοι ξέρω εγώ τουλάχιστον έχουν gaming pc ή series ή ps + switch.Με το να φέρουν σιγά σιγά multiplatforms όμως το κάνουν πολύ πιο εφικτό κάποιος να τη βγάζει μόνο με switch.

Δημοσ.

Για όσους λένε "μα πως θα τρέξει;" έχει streaming δυνατότητες όπως με άλλα παιχνίδια όμως πιο ενδιαφέρον είναι το παρακάτω που επί της ουσίας ανακοινώνει το Switch 2. 

https://www.trustedreviews.com/news/uk-government-nearly-spills-the-beans-on-nintendo-switch-2-4303649

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/2/2023 στις 9:33 ΠΜ, 6xXx6 είπε

μεσω ΧCloud. εκει θα παιχτει το μεγαλυτερο παιχνιδι στην επομενη γενια, στο game streaming.

το ξαναλεω, οι κινησεις που κανει η ΜΣ αλλαζουν την βιομηχανια, προς οφελος της κοινοτητας μας. γιαυτο κλωτσαει η Σονυ σαν μουλαρι που το τσιμπησε αλογομυγα. απειλειται η παντοκρατορια της.

μακαρι να ολοκληρωθει η εξαγορα της Activision, ειναι καιρια για την στρατηγικη της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...