d-l-sama Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα!Βασικά δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό threat ή υπάρχει κάποιο άλλο πιο συγκεκριμένο για αυτό που θέλω αλλά τέσπα αν είναι πείτε μου!Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει το τι ακριβώς συμβαίνει όταν κάνουμε ping σε κάποιο link!τι πακέτα διακινούνται στο internet που πηγαίνουν,τι περιέχουν,τι επιστρέφουν σε εμάς,με ποιό πρωτόκολλο γίνονται όλα αυτά και τι συμβαίνει όταν κάποιο πακέτο δεν καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του!
Japan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα!Βασικά δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό threat ή υπάρχει κάποιο άλλο πιο συγκεκριμένο για αυτό που θέλω αλλά τέσπα αν είναι πείτε μου!Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει το τι ακριβώς συμβαίνει όταν κάνουμε ping σε κάποιο link!τι πακέτα διακινούνται στο internet που πηγαίνουν,τι περιέχουν,τι επιστρέφουν σε εμάς,με ποιό πρωτόκολλο γίνονται όλα αυτά και τι συμβαίνει όταν κάποιο πακέτο δεν καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του! http://en.wikipedia.org/wiki/Ping
therock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τελικα μεταξυ domain και workgroup τι ειναι καλυτερο σε small home network. 2 PC (win 2k3 server) και occasioanlly κανα laptop τρεχω με workgoup.
zoel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Workgroup, δεν πιστευω οτι χρειαζεται domain για αυτους τους υπολογιστες και τη χρηση τους
clockwork Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ΝΑ ρωτησω, εμενα στον πινακας ελεχγου--->συνδέσεις δικτυου μου βγάζει μονο την τοπική σύνδεση. εχω hol double play και το ρουτερ που δίνουν. ο υπολογιστης είναι σταθερος και θέλω να συνδέσω εναν φορητό ασύρματα για να παίρνει ιντερνετ και να είναι κ δίκτυο, εκτυπωτές κτλ... το ιντερνετ στον σταθερο δουλευει κανονικα
giannis57 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 μια ερώτηση κι εγώ γιατί ειμαι ασχετος και μπερδεμένος....Εχω 2 υπολογιστές...desctop και laptop..Συνδέομαι με ρούτερ Dlink 2640B...Μέχρι τώρα και απο τον επιτραπέζιο και απο το laptop συνδεόμουν κανονικά στο internet...Τα προβλήματα αρχισαν οταν κλείδωσα το δίκτυο κατόπιν οδηγιών πρόθυμου φίλου...Δεν μπορώ πλέον να συνδεθώ ασύρματα με το laptop...Mπήκα στο router βάζοντας την IP του στον explorer , εκανα το σετάρισμα για κλείδωμα οπως μου ειπε ο φίλος αλλά εκτοτε δεν μορώ να μπώ ασύρματα...Κατέβασα και τους τελευταίους drivers της ασύρματης κάρτας...τπτ...Υπάρχει κάποιος φίλος γνώστης ,πρόθυμος να βοηθήσει...να τα πάρουμε απο την αρχή με τις ρυθμίσεις σε router και laptop μπάς και βγάλω ακρη.... Θα ειμαι υπόχρεος...Μόνο βήμα-βήμα γιατί ειμαι ασχετος...με δίκτυα..ασφάλεια κλπ...
leonidas_fs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Γεια χαρά παιδιά! Γνωρίζετε κανένα καλό προγραμματάκι για να το εγκαταστήσω σε εναν υπολογιστή και να μου δείχνει τι παίζει στο δίκτυο μου? ( Ποιες ip χρησιμοποιώ και διάφορε άλλες πληροφορίες?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.