orasis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 tonyk_x mipos enois software diaxirisis ? de milas gia stisimo server ?
billpeppas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 @tonyk_x Δεν παίζει να κάτσω να γράψω κανέναν guide πλεόν. Δεν έχω ούτε την όρεξη, ούτε τον χρόνο.
orasis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 se sxesh me proigoumeno mou post sto idio topic, ... just for the record, ... gia kino start menu stous client, prepi na dimiourgithi ena GPO me ena onoma opos "Folder Redirection Start Menu" deksi click > Edit: User Configuration > Windows Settings > Folder Redirection > Start Menu (deksi click > Properties) kai sto "Root Path" na dothi to new folder pou epithimoume os to start menu (located on server). peretero settings eksartonte apo tin areskia tou server administrator. oso gia ta roaming profiles, kalo ine na setaristoun mono se admins kai oxi se users/pelates gia diaforous logous. afta, poli genika, sta poli grigora. de tha ithela na epektatho me perisoteres leptomeries mesa sto sigekrimeno topic, dioti opos proanefere o dimiourgos tou, eimai "off-topic". apla anarotieme giati anaferi to "2003". kali epitixia
skevo_kos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Οταν δινω όνομα στο Η/Υ μου λέει οτι εχω εισαγει απο αυτους τους χαρακτηρες που δεν γινεται να χρησιμοποιησεις στα Windows (οπως π.χ. τα \ και /) (και προφανως σιγουρα δεν εχω κανει τετοια γκαφα). Αυτο γινεται και στους δυο Η/Υ... edit: Λυθηκε, εβαζα κενο αναμεσα σε δυο λεξεις
geowv Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 FILE EYXARISTW POLY.katafera kai tous pantrepsa telika xp me 98.eyxaristw gia th vohtheia sas na ginomaste akoma kalyteroi apo ayto pou eimaste!!!
skevo_kos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Φιλε, μπραβο πολυ καλος οδηγος! Εχω ομως ενα προβλημα, οταν παω να μπω Internet απο τον client δεν φορτωνει καμια σελιδα. Ψαχνοντας λιγο διαπιστωσα οτι κανοντας ping απο το client την IP του server δεν περνει απαντηση (ενω απο τον server απανταει κανονικα ο client). Τα εικονιδια παντως στο taskbar λενε 'connected' και στους δυο υπολογιστες Τι να συμβαινει???
p-bullet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Kalhspera . Prin liges meres egkatesthsa sto pc mou se ena vmware ta 2003 server egkatesthmena ola se Windows Xp pro. Dhmiourghsa tis eikonikes syskeues sto vmware,douleoun ola kanonika cd-rom,karta diktyou,karta hxou ktlp Twra tha perasw sto thema tou diktyou metaksy twn 2 ypologistwn. Exw dhmiourghsei ena koino workgroup exw valei ta onomata se kathe pc, exw valei kai tis ip. Enw omos o enas ypologisths pingarei ton allon,kanenas den vlepi ton allon.. to diktyo den lei na doulepsi me tpt.. Apla thelw mia ekshghsh as mou pi kapios oti tou exi symbei..
mamouxalos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Έχοντας σαν μπούσουλα το υπόμνημα του billpeppas έκανα την δικτύωση σε δύο υπολογιστές μπαίνει στο Ίντερνετ ο ένας υπολογιστής μέσω του server. Ως εδώ καλά το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγεις τον Server συνδέεται αμέσως στο Ιντερνετ χωρίς να κάνεις σύνδεση αυτό μπορεί να ρυθμιστεί; Να μπαίνει μόνο κατόπιν εντολής;
21century Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Παιδια πως λεγεται το προγραμμα παρακολουθησης του ασυρματου δικτυου σου που μπορεις να εντοπισεις ποιοι και ποσοι βρισκονται ανα πασα στιγμη εντος της εμβελειας του. Θυμαμαι το wirelessmom η καπως ετσι λεγοταν. Λιγη βοηθεια παρακαλω...
billpeppas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Όλα τα parts του οδηγού πρέπει να φαίνονται ok πάλι.
21century Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Παιδια μια απαντηση για το προγραμμα παρακολουθησης του ασυρματου δικτυου που προτεινα παραπανω, υπαρχει καμια λυση?
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Λογικά με το Observer της NetOps θα κάνεις και με το παραπάνω αυτά που θες
21century Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Σιγουρα ειναι εμπορικο προγραμμα, ψαχνω κατι ελευθερο και καλο αν υπαρχει. Αυτο που προτεινες μπορει να δει τους πυολογιστες στην εμβελεια του ασυρματου δικτυου?
billpeppas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δεν θυμάμαι, γιατί έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω, και από τότες έχει αλλάξει πολλές εκδόσεις και έγινε και μια συνέννωση εταιριών, οπότε δεν μπορώ να έχω ιδέα πως είναι το proggie αυτό τώρα. Και ναι, είναι εμπορικό, sorry. Σε freeware τέτοιου είδους μόνο σε linux παίζουν καλά progs.
21century Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Καονικα εγκατεστησα το wirellessmon και ειναι μια χαρα. Ομως πως μπορω να δω ποσους χρηστες ειναι ανα πασα στιγμη στο δικτυο μου? Εχω την κεδοση professional
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.