jazzu4ia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 ...καλησπέρα...ανέσυρα από τήν αποθήκη μου τό εν λόγω τροφοδοτικό, παλιό, βαρύ, εξαιρετικής ποιότητας, modular μέ heat pipe, καί πελώριο fan, πού ήταν αδούλευτο, σαν καινούργιο...όμως δέν ανάβει...μπορώ νά κάνω τίποτα ; ...επισκευάζεται ;;
Λύση @topos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jazzu4ia είπε ...καλησπέρα...ανέσυρα από τήν αποθήκη μου τό εν λόγω τροφοδοτικό, παλιό, βαρύ, εξαιρετικής ποιότητας, modular μέ heat pipe, καί πελώριο fan, πού ήταν αδούλευτο, σαν καινούργιο...όμως δέν ανάβει...μπορώ νά κάνω τίποτα ; ...επισκευάζεται ;; Αν έχεις κανένα γνωστό ηλεκτρονικό θα μπορούσες να του το πήγαινες να τσεκαρε/άλλαζε πυκνωτές.Η εάν έχεις εύκαιρο το κολλητηρι/πολύμετρο να το έκανες μόνος σου. Αλλά εφόσων ρωτάς εδώ λογικά δεν θα έχεις. Οπότε μάλλον να το αφήσεις στην ησυχία του και να πάρεις ένα καινούργιο. 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jazzu4ia είπε ...καλησπέρα...ανέσυρα από τήν αποθήκη μου τό εν λόγω τροφοδοτικό, παλιό, βαρύ, εξαιρετικής ποιότητας, modular μέ heat pipe, καί πελώριο fan, πού ήταν αδούλευτο, σαν καινούργιο... Από καλό έως πολύ καλό για την εποχή του το Zalman σου, σε καμιά περίπτωση κορυφαίο ούτε για τότε δεδομένα. Με τα σημερινά τροφοδοτικά + τα σημερινά κομπιούτερ κατατάσεται στη δεύτερη από το τέλος κατηγορία ποιοτικά. Βρίσκεις καινούριο αντίστοιχης απόδοσης, αλλά όχι modular, με ένα πενηντάευρο. Modular από 70 ευρώ και θα είναι και σίγουρα καλύτερο. 1 ώρα πριν, jazzu4ia είπε όμως δέν ανάβει...μπορώ νά κάνω τίποτα ; ...επισκευάζεται ;; Όλα τα τροφοδοτικά υπολογιστών επισκευάζονται ακόμα και λαμπάδα να έχουν γίνει, μπορούν να γίνουν rebuild από ηλεκτρονικό με τις κατάλληλες γνώσεις. Με τις τιμές των καινούριων να έχουν πάρει τον ανήφορο μόνιμα, αξίζει η επισκευή περισσότερων τροφοδοτικών από ότι παλιότερα, όπου και συνέφερε μόνο στα high end. Μάλλον συμφέρει και του δικού σου, αν κοιτάς αποκλειστικά fully modular ή αν απλώς έχεις συναισθηματικό δέσιμο. Απευθύνσου σε ηλεκτρονικό που ασχολείται με επισκευές τροφοδοτικών υπολογιστών. Έχε υπ' όψιν όμως ότι η επισκευή μπορεί να είναι απλή και να κοστίσει λίγο, αλλά μάλλον θα πάίξει κοντά στα χρήματα με τα οποία αγοράζεις καινούριο. Ρώτα το ηλεκτρονικό που θα απευθυνθείς για την επισκευή, πόσα χρόνια θα σου δώσει εγγύηση στο επισκευασμένο σου τροφοδοτικό. Αν δε δίνει εγγύηση, ρώτα αλλού, δεν ξέρει να τα φτιάχνει πάντα σωστά, όπως και πρέπει. 2 1
jazzu4ia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 ...ούτε συναισθηματικοί λόγοι, ούτε ότι τό χρειάζομαι οπωσδήποτε...απλώς δέν είμαι από τούς ανθρώπους πού πετάνε ποιοτικά + χρήσιμα πράματα πού έχω πληρώσει...σάς ευχαριστώ γιά τίς απαντήσεις σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα