Crash24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Το Nothing Phone (1) λαμβάνει πλέον την ενημέρωση σε Android 13, όπως ανακοίνωσε σήμερα η νεοσύστατη εταιρεία του Carl Pei. Η ενημέρωση άρχισε να κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε όσους συμμετείχαν στη beta έκδοση την περασμένη εβδομάδα, αλλά από σήμερα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους του Phone (1). Σε μια ανάρτηση στο blog, η Nothing περιγράφει λεπτομερώς τι νέο υπάρχει στο "Nothing OS 1.5", το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας που βρίσκεται πάνω από το Android. Η Nothing αναφέρει ότι αυτή είναι η "πιο σημαντική αναβάθμιση μέχρι στιγμής που έχει κυκλοφορήσει", κάτι που σίγουρα έχει νόημα, δεδομένου ότι πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση Android που πραγματοποιεί η εταιρεία για το Nothing Phone (1), το οποίο κυκλοφόρησε με Android 12. Τι νέο όμως θα βρουν οι κάτοχοι της συσκεής μετά την ενημέρωση; Το πλήρες changelog απαριθμεί πλήθος βελτιώσεων, διορθώσεων και νέων χαρακτηριστικών, αλλά μερικά από τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν: • Νέα εφαρμογή καιρού Nothing. • Βελτιωμένη εφαρμογής κάμερας. • Αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης εφαρμογών έως και 50%. • Περισσότερο "Material You", δηλαδή περισσότερα διαθέσιμα χρωματικά σχήματα για την αντιστοίχιση εφαρμογών τρίτων με την ταπετσαρία του Android • Προσαρμογές συντόμευσης οθόνης κλειδώματος με δημιουργία συντομεύσεων για την κάμερα, τον φακό, τα χειριστήρια της συσκευής και το ψηφιακό πορτοφόλι της Google • Εύκολη εναλλαγή χρήσης δεδομένων κατά τη χρήση διπλής SIM με τον βελτιωμένο μενού γρήγορων ρυθμίσεων δικτύου. • Βελτιωμένος έλεγχος έντασης ήχου με εύκολα ρύθμιση μεμονωμένων ρυθμιστικών έντασης ήχου χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώνετε την οθόνη (π.χ. μουσική έναντι ήχου κλήσης). Το Android 13 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 15 Αυγούστου 2022 για τα τηλέφωνα Google Pixel και έκτοτε έχει επεκταθεί ευρέως σε συσκευές από τη Samsung και την OnePlus. Η Nothing ακολουθεί 6 μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία, κάτι που προκαλεί εν μέρει έκπληξη, δεδομένου των ελάχιστων αλλαγών στις οποίες έχει προχωρήσει η εταιρεία στο Android skin που τρέχει η συσκευή. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Λες και το έχει αγοράσει κανείς. 🥱😆 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Φεβρουάριος μήνας πήγε για να έρθει η αναβάθμιση σε μια (1) μόλις συσκευή που έχει η εταιρεία... Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Όσον αφορά το η "πιο σημαντική αναβάθμιση μέχρι στιγμής που έχει κυκλοφορήσει" βρε Καρλ Πέι πώς σε λένε βεβαίως και θα ήταν η πιο σημαντική, αφού είναι η πρώτη αναβάθμιση λειτουργικού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 2 minutes ago, Tetrabitos said: Λες και το έχει αγοράσει κανείς. 🥱😆 Σίγουρα ο Οδυσσέας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
socratis23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Λες και το έχει αγοράσει κανείς. 🥱😆 στο σκρουτζ εχει 13 κριτικες ο δε ενας εχει και φωτογραφιες του κινητου αρα σιγουρα το εχει 1 και 12 ακομα εχουν αφησει κριτικη (μπορει δηλαδη και 13 ατομα !!!!!) στα κεντρικα της Nothing Υ.Γ. πλακα κανουμε ε μην απαντατε σοβαρα απο κατω 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 μόνο 500€ το φθηνότερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmag Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Τα ζώα μου αργά. Δεν υπάρχει ελπίδα για αυτούς. Καλή η προσπάθεια αλλά δεν αρκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Πως κάνετε έτσι, δεν έγινε και…τίποτα…😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Αν υπάρχει κανένας να μας το πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 ως νέοι στο χώρο όλα γίνονται σχετικά αργά. θα το αγόραζα αν χαλούσε το redmι note 7 που έχω τώρα. Αλλά πέρασα την pixel experience plus και σαν να άλλαξα τηλέφωνο. Οπότε υποθέτω κανα 2 χρονια θα το έχω ακόμη μέχρι να τα παίξει. Κάπου διάβασα οτι βγάζουν και νουμερο 2 με νέας γενιας cpu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δηλώνω ευτυχής κάτοχος της συσκευής 😀 Ήρθε και σε εμένα σήμερα η αναβάθμιση. Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση ότι θα γίνει το rollout της stable και σήμερα ήρθε. Άποψή μου πάντα είναι ας αργεί μια αναβάθμιση αρκεί να είναι χωρίς προβλήματα. Το changelog πάντως της αναβάθμισης είναι εντυπωσιακό, μένει να το δούμε και στην πράξη. Εγώ πάντως στο διάστημα που έχω τη συσκευή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή. Ίσως η πιο ισορροπημένη συσκευή που κυκλοφορεί κατά την άποψή μου και από τις λίγες συσκευές που έχουν τη δική της ταυτότητα. Software pure android χωρίς bugs, άριστη διαχείριση μνήμης και γενικά η εμπειρία χρήσης μέχρι τώρα εξαιρετική. Κάμερα επισης εξαιρετική. Γενικά δεν λείπει κάτι από τη συσκευή, είναι όπως ανέφερα ισορροπημένη. Γενικά πάντως από amazon που η τιμή είναι γύρω στα 400€ (και φθηνότερα ανά περιόδους), θεωρώ ότι είναι μια συσκευή που αξίζει κανείς να την βάλει στις επιλογές του. Φυσικά μιλάμε για start up, οποτε λογικό να υπάρχουν ενδοιασμοί, αλλά με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα της εταιρίας προσωπικά τη συστήνω. Μένει να δούμε αν συνεχίσει έτσι η εταιρία. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από zananiro 26 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχουν αυτά τα start ups για τον ανταγωνισμό και για εμάς, τι οφέλη; Αφού τα λεφτά καταλήγουν στην Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi και ένα 2% στους άλλους. Ή ότι λένε τα γραφήματα. Εν κατακλείδι ούτε οι τιμές μειώνονται, μπαίνοντας οι καινούργιοι παίκτες στον ανταγωνισμό, ούτε βγαίνουν vfm κινητά από τους καινούριους. Οπότε τι μύθος είναι αυτός του ανταγωνισμού; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagdesign Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Ευτυχής κάτοχος εδώ και 2 μήνες του λευκού με τα 12Gb ram και 256GB χώρο. Τέλειο ζευγάρι με το iPhone 13 Pro 1TB ως εναλλακτική για δοκιμές σε Android και iOS αντίστοιχα λόγω εργασίας. Σταθερό, καθαρό και όμορφο UI και το Glyph που σε άλλους είναι άχρηστο αλλά σε λίγους χρήσιμο και όμορφο. Έχει πολλά πράγματα σαν συσκευή που άλλοι θα αντιγράψουν στο μέλλον, όπως και την εποχή του 2017 όπου πολλοί αντέγραψαν το design του Essential PH-1. Όσοι δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας καμία από τις συσκευές και αρκείστε μόνο στην εικόνα/video, δεν έχετε νομίζω σωστή άποψη και κρίση. Αν είστε ικανοποιημένοι με τα Samsung/Xiaomi/Poco/TCL/Huawei κτλ.της μάζας, καλύτερα να μη μπαίνετε στον κόπο να σχολιάζετε για κάτι που δεν γνωρίζετε, αδικείτε και αδικείστε. 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 -Σου ήρθε update; -Μπα, nothing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, vagdesign είπε Ευτυχής κάτοχος εδώ και 2 μήνες του λευκού με τα 12Gb ram και 256GB χώρο. Τέλειο ζευγάρι με το iPhone 13 Pro 1TB ως εναλλακτική για δοκιμές σε Android και iOS αντίστοιχα λόγω εργασίας. Σταθερό, καθαρό και όμορφο UI και το Glyph που σε άλλους είναι άχρηστο αλλά σε λίγους χρήσιμο και όμορφο. Έχει πολλά πράγματα σαν συσκευή που άλλοι θα αντιγράψουν στο μέλλον, όπως και την εποχή του 2017 όπου πολλοί αντέγραψαν το design του Essential PH-1. Όσοι δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας καμία από τις συσκευές και αρκείστε μόνο στην εικόνα/video, δεν έχετε νομίζω σωστή άποψη και κρίση. Αν είστε ικανοποιημένοι με τα Samsung/Xiaomi/Poco/TCL/Huawei κτλ.της μάζας, καλύτερα να μη μπαίνετε στον κόπο να σχολιάζετε για κάτι που δεν γνωρίζετε, αδικείτε και αδικείστε. 10 ώρες πριν, zananiro είπε Δηλώνω ευτυχής κάτοχος της συσκευής 😀 Ήρθε και σε εμένα σήμερα η αναβάθμιση. Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση ότι θα γίνει το rollout της stable και σήμερα ήρθε. Άποψή μου πάντα είναι ας αργεί μια αναβάθμιση αρκεί να είναι χωρίς προβλήματα. Το changelog πάντως της αναβάθμισης είναι εντυπωσιακό, μένει να το δούμε και στην πράξη. Εγώ πάντως στο διάστημα που έχω τη συσκευή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή. Ίσως η πιο ισορροπημένη συσκευή που κυκλοφορεί κατά την άποψή μου και από τις λίγες συσκευές που έχουν τη δική της ταυτότητα. Software pure android χωρίς bugs, άριστη διαχείριση μνήμης και γενικά η εμπειρία χρήσης μέχρι τώρα εξαιρετική. Κάμερα επισης εξαιρετική. Γενικά δεν λείπει κάτι από τη συσκευή, είναι όπως ανέφερα ισορροπημένη. Γενικά πάντως από amazon που η τιμή είναι γύρω στα 400€ (και φθηνότερα ανά περιόδους), θεωρώ ότι είναι μια συσκευή που αξίζει κανείς να την βάλει στις επιλογές του. Φυσικά μιλάμε για start up, οποτε λογικό να υπάρχουν ενδοιασμοί, αλλά με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα της εταιρίας προσωπικά τη συστήνω. Μένει να δούμε αν συνεχίσει έτσι η εταιρία. Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς να διαβάζουμε κανένα σοβαρό σχόλιο για τη Nothing. Προσωπικά, αν δεν είχα κάτι φωτογραφικούς φακούς που πρέπει να αποκτήσω, το είχα παραγγείλει χθες. Μ' έχει τραβήξει κυρίως η προσήλωση στο κομμάτι του λογισμικού. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα