Zergoulini Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα παιδια, σημερα ο μικρος μου μου εκανε την εξυπηρετηση και μου πεταξε το Redmi Note 8 pro μεσα στη λεκανη της τουαλετας. Οποτε παει αυτο. Τωρα ψαχνω κινητο ταβανι 200 ευρω. Θελω να εχει καλες καμερες, Σιγουρα μακρο καμερα Αν υπαρχει η δυνατοτητα ηχογραφηση κλησεων. Να μην κολαει Να φορτιζει γρηγορα. Με λιγο ψαξιμο επεσα στο redmi note 10 pro το οποιο εχει γυρω στα 200. Να κοιταξω κατι καλυτερο; Ισως και με λιγοτερα χρηματα; Τι λετε; Ευχαριστω.
chios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 αυτά που ζητάς πλέον δεν υπάρχουν στα 200€, πρέπει να ανέβεις αρκετά. Ίσως κανένα Motorola g32 θα το προτιμούσα από το άθλιο miui των Xiaomi. 1
koutsis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Zergoulini είπε Καλησπερα παιδια, σημερα ο μικρος μου μου εκανε την εξυπηρετηση και μου πεταξε το Redmi Note 8 pro μεσα στη λεκανη της τουαλετας. Οποτε παει αυτο. Τωρα ψαχνω κινητο ταβανι 200 ευρω. Θελω να εχει καλες καμερες, Σιγουρα μακρο καμερα Αν υπαρχει η δυνατοτητα ηχογραφηση κλησεων. Να μην κολαει Να φορτιζει γρηγορα. Με λιγο ψαξιμο επεσα στο redmi note 10 pro το οποιο εχει γυρω στα 200. Να κοιταξω κατι καλυτερο; Ισως και με λιγοτερα χρηματα; Τι λετε; Ευχαριστω. Όλα αυτά με 200€ πολύ δύσκολο... 1
Zergoulini Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Ωραια. Με το redmi not 10 pro τι λετε?
CaptainChris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Motorola G32 η Realme 9i η TCL 30+πολύ ποιο αξιόπιστα από τα Xiaomi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα