anesperos13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, Έχω δύο ρούτερ tp link archer mr 2000 που είχα πάρει πριν δύο χρόνια μαζί με δύο SIM για ασύρματο ίντερνετ της wind Τώρα που τελείωσε το 24 μηνός συμβόλαιο μπορώ να βάλω sim άλλης εταιρείας; Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω τα ρούτερ μην πάνε χαμένα; Ευχαριστώ
iliasleon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δυστυχώς οσο και αν εχω ψάξει δεν εχω βγάλει ακρη ετσι ωστε να του περασουμε καποιο αλλο firmware,ειναι κλειδωμενα στον παροχο. Οποιος γνωριζει κατι ας μας ενημερώσει...
dkmaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Τσέκαρε αρχικά αυτό Guide on unlocking TP-Link Archer MR200 from your carrier - Community Builds, Projects & Packages - OpenWrt Forum Όμως χρειάζεσαι κάποια εργαλεία. Ελέγχω και άλλες πηγές και επανέρχομαι.
anesperos13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, dkmaster είπε Τσέκαρε αρχικά αυτό Guide on unlocking TP-Link Archer MR200 from your carrier - Community Builds, Projects & Packages - OpenWrt Forum Όμως χρειάζεσαι κάποια εργαλεία. Ελέγχω και άλλες πηγές και επανέρχομαι. Όταν λες εργαλεία; Από αυτά που διάβασα δεν κατάλαβα και πολλά
dkmaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, anesperos13 είπε Όταν λες εργαλεία; Από αυτά που διάβασα δεν κατάλαβα και πολλά Χρειάζεται ένας programmer για να τραβήξεις το firmware που έχεις τώρα γιατί πρέπει να περαστεί ξανά κάποια στιγμή, όπως λέει η διαδικασία, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει. Όμως, αν δεν κατάλαβες τον οδηγό τότε καλύτερα να μην επιχειρήσεις γιατί μπορεί να σου μείνει στα χέρια το ρούτερ και να βγει εντελώς άχρηστο.
iliasleon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, dkmaster είπε Χρειάζεται ένας programmer για να τραβήξεις το firmware που έχεις τώρα γιατί πρέπει να περαστεί ξανά κάποια στιγμή, όπως λέει η διαδικασία, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει. Όμως, αν δεν κατάλαβες τον οδηγό τότε καλύτερα να μην επιχειρήσεις γιατί μπορεί να σου μείνει στα χέρια το ρούτερ και να βγει εντελώς άχρηστο. ..έτσι κι αλλιώς είναι ήδη άχρηστο... 😀
dkmaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, iliasleon είπε ..έτσι κι αλλιώς είναι ήδη άχρηστο... 😀 Ε μπορεί να ανανεώσει με την υπάρχουσα εταιρεία, δεν μπορώ να ξέρω.
iliasleon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, dkmaster είπε Ε μπορεί να ανανεώσει με την υπάρχουσα εταιρεία, δεν μπορώ να ξέρω. το λεω γιατι εχω ενα τις wind και προσπαθησα με καρτα τις wind αλλα τζιφος...εκτος αν θελει καρτα συμβολαιο και να την παντρεψουν με το συγκεκριμενο router ,οπως εκαναν με τις καρτες στους αποκωδικοποιητές...
SaFiS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δείτε το παρακάτω βίντεο μπας και μπορεί να μπει το μαμά Firmware με TFTP Recovery. Από TP-Link κατεβάζετε το αρχείο ανάλογα το Version του Hardware (V1 - V5.3)... https://www.tp-link.com/gr/support/download/archer-mr200/v1/ 1
dkmaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, iliasleon είπε το λεω γιατι εχω ενα τις wind και προσπαθησα με καρτα τις wind αλλα τζιφος...εκτος αν θελει καρτα συμβολαιο και να την παντρεψουν με το συγκεκριμενο router ,οπως εκαναν με τις καρτες στους αποκωδικοποιητές... Οκ, κατάλαβα. Αν βρω τίποτε άλλο θα ενημερώσω.
iliasleon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) .....ενω του βαζω 192.168.0.66 εξακολουθει να βλεπει 192.168.1.1.Παρολα αυτα , το αρχειο που ψαχνει ειναι απο αλλο router Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από iliasleon
SaFiS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δοκίμασες να μετονομάσεις το αρχείο σε αυτό που ζητάει?? Επίσης αν μπεις με Browser στην 192.168.1.1 εμφανίζει πεδίο για Recovery ή το κανονικό Login?? Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει κλειδώσει το Recovery η Wind... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα