Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.

Μεχρι χθες ειχα το λαπτοπ της δουλειας (HP G5 δεκαετιας) και το προσωπικο pc συνδεδεμενα στο https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07SPYZZ4D/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 μεσω usb & hdmi.

Λειτουργουσε (και λειτουργει) μια χαρα με το παλιο. Χθες πηρα το καινουριο laptop (HP ZBook Power  G9 ) και το εβαλα πανω και εχω το εξης θεμα.

Κανω duplicate την οθονη του laptop στο μονιτορ και δειχνει κανονικα ΜΟΝΟ οσο εχω το lid ανοιχτο. Μολις το κλεισω παει, σβηνει και μεχρι να το ανοιξω παλι με αγνοει οτι και να πατησω στο πληκτρολογιο.

Αν βεβαια σηκωσω το καπακι βλεπω οτι αυτα που ειχα πατησει εχουν εκτελεστει αρα το switch σε αυτο το διαστημα λειτουργει. Απλα η οθονη δε λαμβανει σημα και μαλιστα μετα απο λιγο μπαινει σε power save mode.

Εχω βαλει do nothing φυσικα και στο close lid actions και στο advanced power settings Power Buttons and lid - Lid close actions και στο On battery και στο plugged in. Σε ολα τα power plans. Εχω κανει και καμια δεκαρια restarts μετα απο καθε αλλαγη.

Δοκιμασα και να παω στα group policy να πειραξω και αυτο μηπως και αλλα φευ.

Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? το εχει αντιμετωπισει κανεις?

Ευχαριστω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ashaman είπε

Καλησπερα παιδες.

Μεχρι χθες ειχα το λαπτοπ της δουλειας (HP G5 δεκαετιας) και το προσωπικο pc συνδεδεμενα στο https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07SPYZZ4D/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 μεσω usb & hdmi.

Λειτουργουσε (και λειτουργει) μια χαρα με το παλιο. Χθες πηρα το καινουριο laptop (HP ZBook Power  G9 ) και το εβαλα πανω και εχω το εξης θεμα.

Κανω duplicate την οθονη του laptop στο μονιτορ και δειχνει κανονικα ΜΟΝΟ οσο εχω το lid ανοιχτο. Μολις το κλεισω παει, σβηνει και μεχρι να το ανοιξω παλι με αγνοει οτι και να πατησω στο πληκτρολογιο.

Αν βεβαια σηκωσω το καπακι βλεπω οτι αυτα που ειχα πατησει εχουν εκτελεστει αρα το switch σε αυτο το διαστημα λειτουργει. Απλα η οθονη δε λαμβανει σημα και μαλιστα μετα απο λιγο μπαινει σε power save mode.

Εχω βαλει do nothing φυσικα και στο close lid actions και στο advanced power settings Power Buttons and lid - Lid close actions και στο On battery και στο plugged in. Σε ολα τα power plans. Εχω κανει και καμια δεκαρια restarts μετα απο καθε αλλαγη.

Δοκιμασα και να παω στα group policy να πειραξω και αυτο μηπως και αλλα φευ.

Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? το εχει αντιμετωπισει κανεις?

Ευχαριστω

σεταρε το ετσι

image.png.3a5adbfa719c283423942c02682a77f6.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, verylife78 είπε

αρα δεν εχει θεμα το swith αλλα κατι φταιε με την λειτουργια "καπακι" ε?

Για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι θεμα μονο καπακιου, κι επειδη η οθονη εχει και 2η hdmi υποδοχη κι εχω μονιμα ενα hdmi συνδεδεμενο πανω στη 2η , συνεδεσα το λαπτοπ απευθειας στo 2o hdmi και οταν εκλεισα το καπακι μαυρισε για ενα δευτερολεπτο η οθονη αλλα μετα συνεχισε κανονικα να δειχνει.

Αρα το θεμα ειναι το switch. Αλλα τι στο καλο μπορει να του φταιει? Δεν παιρνει αρκετο "σημα"? πως στο καλο μπορω να το φτιαξω αυτο?

Μόλις τώρα, verylife78 είπε

δοκιμασε να θεσεις μια οθονη, οχι duplicate, γινεται? περνει εικονα και η δευτερη?

Οχι οταν το βαζω να δειξει μονο στην 1η οθονη (ακα λαπτοπ) δειχνει κανονικα. Οταν το βαζω να δειξει στη 2η οθονη οτι και να κανω δε δειχνει τπτ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, verylife78 είπε

επισης δοκιμασε και καποιον απο τους συνδυασμους windos key + p

Το ιδιο πραγμα ειναι και οχι δεν αλλαζει κατι.

Δοκιμασα μολις btw να παρω το καλωδιο hdmi απο τη 2η θυρα και να το συνδεσω στο switch και συνεχιζει να κανει το ιδιο οταν ειναι συνδεδεμενο στο switch.

Αρα το θεμα ειναι στο switch. Πφφφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...