Bitbit Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 είχα παλαιότερα τό ίδιο πρόβλημα και είχα βρει λύση εδώ στο φόρουμ. Δε βρίσκω όμως το θέμα. έχω ένα λαπτοπ με windows 7( άνευ sp). Update δε κάνει, πετάει ένα error, δε θυμάμαι τώρα κωδικό ακριβώς (μη βαράτε) Αν θυμάμαι καλά υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ένα αρχείο που έχει όλα τα upadates -sp μαζί και να τελειώνω. Αυτόν τον τρόπο ψάχνω. πως να περάσω στα γρηγορα τα updates διότι θέλω να τον δώσω σε ένα μικρό και με πρήζει
jim_p Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Βαλτου λινουξ αμα βιαζεται, θα τελειωσεις πολυ πιο συντομα.
Bitbit Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, jim_p είπε Βαλτου λινουξ αμα βιαζεται, θα τελειωσεις πολυ πιο συντομα. ναι και μετά θα έχουμε άλλο πρήξιμο, χειρότερο. Γιατί δε παίζει το τάδε παιχνίδι....
hp8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Bitbit είπε Αν θυμάμαι καλά υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ένα αρχείο που έχει όλα τα upadates -sp μαζί και να τελειώνω. Αυτόν τον τρόπο ψάχνω. πως να περάσω στα γρηγορα τα updates διότι θέλω να τον δώσω σε ένα μικρό και με πρήζει δεν γράφεις αν έχει update κατεβασμένα η πας για πρώτη φορά Αν πας για πρώτη φορά μετά από εγκατάσταση ανάλογα με τα bit 86 h 64 Αφού πρώτα σταματήσεις την διεργασία update τρέξε τα πρώτα 4 χωρίς επανεκκίνηση Mετα κανε επανεκκίνηση και αν δεν κάνει τρεξε και τις άλλες 2 Αυτά έκανα πριν 10 μέρες σε 7ρια SP1 x 64 και όλα καλά Μου τα έστειλε ο micos000 1. kb3020369 (2015 Apil Servicing stack) 2. kb3172605 (2016 July Rollup) 3. kb3177467 (2016 September Servicing Stack) 4. kb3125574 (2016 May Convenience rollup) ============================================ a. kb4516065 (2019-09 Security Monthly Quality Rollup) b. kb5006749 (2021-10 Servicing Stack Upd Εναλλακτικά το παρακάτω Δεν το δοκίμασα και δεν ξέρω τι κουβαλάει https://www.majorgeeks.com/files/details/simplix_updatepack.html 1
Bitbit Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, hp8 είπε δεν γράφεις αν έχει update κατεβασμένα η πας για πρώτη φορά Αν πας για πρώτη φορά μετά από εγκατάσταση ανάλογα με τα bit 86 h 64 Αφού πρώτα σταματήσεις την διεργασία update τρέξε τα πρώτα 4 χωρίς επανεκκίνηση Mετα κανε επανεκκίνηση και αν δεν κάνει τρεξε και τις άλλες 2 Αυτά έκανα πριν 10 μέρες σε 7ρια SP1 x 64 και όλα καλά Μου τα έστειλε ο micos000 1. kb3020369 (2015 Apil Servicing stack) 2. kb3172605 (2016 July Rollup) 3. kb3177467 (2016 September Servicing Stack) 4. kb3125574 (2016 May Convenience rollup) ============================================ a. kb4516065 (2019-09 Security Monthly Quality Rollup) b. kb5006749 (2021-10 Servicing Stack Upd Εναλλακτικά το παρακάτω Δεν το δοκίμασα και δεν ξέρω τι κουβαλάει https://www.majorgeeks.com/files/details/simplix_updatepack.html ωραια. μόλις έγινε εγκατάσταση το λειτουργικό, δεν έχει περασμένο τίποτα. βρήκα και αυτό, δε ξέρω αν κάνει, θα το δοκιμάσω https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4534310
hp8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Bitbit είπε ωραια. μόλις έγινε εγκατάσταση το λειτουργικό, δεν έχει περασμένο τίποτα. βρήκα και αυτό, δε ξέρω αν κάνει, θα το δοκιμάσω https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4534310 άμα αρχίσουν πάνε σφαίρα μόνο τους
Petros Electron Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, Bitbit είπε είχα παλαιότερα τό ίδιο πρόβλημα και είχα βρει λύση εδώ στο φόρουμ. Δε βρίσκω όμως το θέμα. έχω ένα λαπτοπ με windows 7( άνευ sp). Update δε κάνει, πετάει ένα error, δε θυμάμαι τώρα κωδικό ακριβώς (μη βαράτε) Αν θυμάμαι καλά υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ένα αρχείο που έχει όλα τα upadates -sp μαζί και να τελειώνω. Αυτόν τον τρόπο ψάχνω. πως να περάσω στα γρηγορα τα updates διότι θέλω να τον δώσω σε ένα μικρό και με πρήζει https://update7.simplix.info/UpdatePack7R2.exe 1
tilaverboy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Αγόρασε ένα κλειδάκι από internet η τιμή είναι εξευτελιστική και αγόρασε τα windows 10 κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και θα είσαι ο πρώτος του χωριού και δεν θα είσαι ξεβράκωτος στα κενά ασφαλείας.
Bitbit Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, tilaverboy είπε Αγόρασε ένα κλειδάκι από internet η τιμή είναι εξευτελιστική και αγόρασε τα windows 10 κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και θα είσαι ο πρώτος του χωριού και δεν θα είσαι ξεβράκωτος στα κενά ασφαλείας. δυστυχώς το μηχάνημα είναι παλιό. δε θα σηκώσει win10 και αν σέρνεται εγώ θα τ ακούω. Μιλάμε για c2d. Για την ιστορία, μου έβγαζε και άλλα θέματα-errors όταν πήγαινα να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές. πχ firefox, ninite... Κάτι για certificate... που πρώτη φορά το βλέπω. Τελικά εγκατέστησα πρώτα το sp1 και μετά τα updates που μου γράψατε. Χωρίς το sp1 κάποια από τα παραπάνω updates δε μπαίνανε. Οπότε μετά από κάποιες εγκαταστάσεις (με τυχαία σειρά και δε θυμάμαι ποια εγκατέστηα κιολας 😝), φτάσαμε στο σημείο τα windows να βρίσκουν μόνα τους τα updates και να τα εγκαθιστούν. Γίνονται και οι εγκαταστάσεις από όλα τα προγράμματα. Αποστολή εξετελέσθη, ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια
hp8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, hp8 είπε Αυτά έκανα πριν 10 μέρες σε 7ρια SP1 x 64 και όλα καλά 5 ώρες πριν, Bitbit είπε Τελικά εγκατέστησα πρώτα το sp1 και μετά τα updates που μου γράψατε. Χωρίς το sp1 κάποια από τα παραπάνω updates δε μπαίνανε.
tilaverboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Bitbit είπε δυστυχώς το μηχάνημα είναι παλιό. δε θα σηκώσει win10 και αν σέρνεται εγώ θα τ ακούω. Μιλάμε για c2d. Για την ιστορία, μου έβγαζε και άλλα θέματα-errors όταν πήγαινα να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές. πχ firefox, ninite... Κάτι για certificate... που πρώτη φορά το βλέπω. Τελικά εγκατέστησα πρώτα το sp1 και μετά τα updates που μου γράψατε. Χωρίς το sp1 κάποια από τα παραπάνω updates δε μπαίνανε. Οπότε μετά από κάποιες εγκαταστάσεις (με τυχαία σειρά και δε θυμάμαι ποια εγκατέστηα κιολας 😝), φτάσαμε στο σημείο τα windows να βρίσκουν μόνα τους τα updates και να τα εγκαθιστούν. Γίνονται και οι εγκαταστάσεις από όλα τα προγράμματα. Αποστολή εξετελέσθη, ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια Θες να ακούσεις τη συμβουλή μου. 1.Άλλαξε και μεγάλωσε τη ram. 2.Αναβάθμισε σε εναν ssd 3. Πέρασε τα windows 10 αυθεντικά με καθαρή εγκατάσταση 4. Ιδανικά θα άλλαξα πάστα στον επεξεργαστή και θα καθάριζα το ανεμιστήρι Συγχαρητήρια έδωσες ένα μεγάλο φιλί ζωής στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή για άλλα 3 έτη.
Bitbit Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, tilaverboy είπε Θες να ακούσεις τη συμβουλή μου. 1.Άλλαξε και μεγάλωσε τη ram. 2.Αναβάθμισε σε εναν ssd 3. Πέρασε τα windows 10 αυθεντικά με καθαρή εγκατάσταση 4. Ιδανικά θα άλλαξα πάστα στον επεξεργαστή και θα καθάριζα το ανεμιστήρι Συγχαρητήρια έδωσες ένα μεγάλο φιλί ζωής στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή για άλλα 3 έτη. Πρόσθεσα ram. Σύνολο 4GB. Έβαλα και ssd Αλλά με c2d τι να κάνεις; Να έβαζα 10? Θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα; Δε θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο cpu. Επειδή είχα δουλέψει όμως δικό μου μηχάνημα με παρόμοια specs, θυμάμαι ότι με 7αρια πήγαινε καλύτερα. Είχα δοκιμάσει τότε και win10 και δε τα κράτησα. Το έδωσα ήδη το μηχάνημα. Ελπίζω να μη με ενοχλήσει.
petran79 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 1:32 ΜΜ, tilaverboy είπε Θες να ακούσεις τη συμβουλή μου. 1.Άλλαξε και μεγάλωσε τη ram. 2.Αναβάθμισε σε εναν ssd 3. Πέρασε τα windows 10 αυθεντικά με καθαρή εγκατάσταση 4. Ιδανικά θα άλλαξα πάστα στον επεξεργαστή και θα καθάριζα το ανεμιστήρι Συγχαρητήρια έδωσες ένα μεγάλο φιλί ζωής στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή για άλλα 3 έτη. δέχονται δισκους ssd μητρικές 15ετιας;
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, petran79 είπε δέχονται δισκους ssd μητρικές 15ετιας; γιατί να μη δέχονται;
petran79 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, Bitbit είπε γιατί να μη δέχονται; αν ειναι SATA II, πάει χαμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα