sils Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την γραμμή της Νόβα εκτός ότι έχω πολλές αποσυνδέσεις πολύ συχνά πέφτει η ταχύτητα σε τέτοιο σημείο που ούτε ο browser δεν ανοίγει. Κάλεσα τον τεχνίτη και μου είπε ότι η γραμμή μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην 100αρα πρέπει να ζητήσω να πάω στην 50αρα ....μένω επαρχία και όντως είμαι λίγο μακριά από το καφαο. Είναι όντως έτσι η με δουλεύουν ? Παλιά με ΟΤΕ έφτανα 36 με 39 τώρα είμαι στα 27 περίπου όταν είναι στα καλά του.
greekfragma Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 καλά στα λένε. βάλε 50άρα να ξαναπάς στα 30+ χωρις αποσυνδέσεις. 1
johnmegarythmos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλα πολυ λογικο . Βαλε οτε για εμενα καλυτερα και βαλε και το home booster για να εχεις . Μεχρι και την 50ρα μπορεις να παρεις και booster . Δεν θα μενεις ποτε χωρις ιντερνετ! διοτι και να πεσει η σταθερη θα παρεις απο την κινητη . Το εχω πανω απο 3 χρονια και μου εχει λυσει τα χερια. Αμα δεν θελεις να βαλεις οτε βαλε 50 ρα αλλα παρε και ενα 4g+ router να υπαρχει με μια καρτα σημ και μετην λειτουργια που οταν πεσει να σε βαζει στην κινητη αυτοματα. Για να μην μενεις χωρις ιντερνετ . Εγω εχω παρει το tip link mr600 4g+ . Οτι θελεις ρωτησε με.
sils Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε Καλα πολυ λογικο . Βαλε οτε για εμενα καλυτερα και βαλε και το home booster για να εχεις . Μεχρι και την 50ρα μπορεις να παρεις και booster . Δεν θα μενεις ποτε χωρις ιντερνετ! διοτι και να πεσει η σταθερη θα παρεις απο την κινητη . Το εχω πανω απο 3 χρονια και μου εχει λυσει τα χερια. Αμα δεν θελεις να βαλεις οτε βαλε 50 ρα αλλα παρε και ενα 4g+ router να υπαρχει με μια καρτα σημ και μετην λειτουργια που οταν πεσει να σε βαζει στην κινητη αυτοματα. Για να μην μενεις χωρις ιντερνετ . Εγω εχω παρει το tip link mr600 4g+ . Οτι θελεις ρωτησε με. Σας ευχαριστώ πολύ φίλε μου.....όταν έκανα το σβολαιο μου είπαν βάλε την 100 δωρεάν είναι....μάλλον δεν ήξερε ο φίλος. Δύστυχος ο ΟΤΕ σε επαρχία είναι Μονοδρομος αλλά έκανα την μλκ και πήγα wind με συμβόλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα