Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την γραμμή της Νόβα εκτός ότι έχω πολλές αποσυνδέσεις πολύ συχνά πέφτει η ταχύτητα σε τέτοιο σημείο που ούτε ο browser δεν ανοίγει.

Κάλεσα τον τεχνίτη και μου είπε ότι η γραμμή μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην 100αρα πρέπει να ζητήσω να πάω στην 50αρα ....μένω επαρχία και όντως είμαι λίγο μακριά από το καφαο.

Είναι όντως έτσι η με  δουλεύουν ?

Παλιά με ΟΤΕ έφτανα 36 με 39 τώρα είμαι στα 27 περίπου όταν είναι στα καλά του.

Δημοσ.

Καλα πολυ λογικο . Βαλε οτε για εμενα καλυτερα και βαλε και το home booster για να εχεις . Μεχρι και την 50ρα μπορεις να παρεις και booster . Δεν θα μενεις ποτε χωρις ιντερνετ! διοτι και να πεσει η σταθερη θα παρεις απο την κινητη . Το εχω πανω απο 3 χρονια και μου εχει λυσει τα χερια. 

Αμα δεν θελεις να βαλεις οτε βαλε 50 ρα αλλα παρε και ενα 4g+ router να υπαρχει με μια καρτα σημ και μετην λειτουργια που οταν πεσει να σε βαζει στην κινητη αυτοματα. Για να μην μενεις χωρις ιντερνετ . Εγω εχω παρει το tip link mr600 4g+ . Οτι θελεις ρωτησε με. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

Καλα πολυ λογικο . Βαλε οτε για εμενα καλυτερα και βαλε και το home booster για να εχεις . Μεχρι και την 50ρα μπορεις να παρεις και booster . Δεν θα μενεις ποτε χωρις ιντερνετ! διοτι και να πεσει η σταθερη θα παρεις απο την κινητη . Το εχω πανω απο 3 χρονια και μου εχει λυσει τα χερια. 

Αμα δεν θελεις να βαλεις οτε βαλε 50 ρα αλλα παρε και ενα 4g+ router να υπαρχει με μια καρτα σημ και μετην λειτουργια που οταν πεσει να σε βαζει στην κινητη αυτοματα. Για να μην μενεις χωρις ιντερνετ . Εγω εχω παρει το tip link mr600 4g+ . Οτι θελεις ρωτησε με. 

Σας ευχαριστώ πολύ φίλε μου.....όταν έκανα το σβολαιο μου είπαν βάλε την 100 δωρεάν είναι....μάλλον δεν ήξερε ο φίλος.

Δύστυχος ο ΟΤΕ σε επαρχία είναι Μονοδρομος αλλά έκανα την μλκ και πήγα wind  με συμβόλαιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...