kax54638 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε any good news τελικα? Καλησπέρα. Αφού μου ήρθε sms να αξιολογήσω την εμπειρία μου από το κατάστημα (πράγμα που θεώρησα ως τρολάρισμα 😆) και πήρα ξανά τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται (όπου άκουσα ξανά την ίδια ιστορία ότι θα μεταφέρουν το αίτημα μου και θα με ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα) τελικά έκαναν refund την παραγγελία μου απαντώντας στην υπόθεση του paypal στις 10/3. Ακριβώς ένα μήνα μετά την ακύρωση που έκανα. Τέλος καλό επομένως. 1
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 hour ago, kax54638 said: Καλησπέρα. Αφού μου ήρθε sms να αξιολογήσω την εμπειρία μου από το κατάστημα (πράγμα που θεώρησα ως τρολάρισμα 😆) και πήρα ξανά τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται (όπου άκουσα ξανά την ίδια ιστορία ότι θα μεταφέρουν το αίτημα μου και θα με ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα) τελικά έκαναν refund την παραγγελία μου απαντώντας στην υπόθεση του paypal στις 10/3. Ακριβώς ένα μήνα μετά την ακύρωση που έκανα. Τέλος καλό επομένως. τελος καλα ολα καλα αλλα με αρκετη ταλαιπωρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα