Kyriakos131211 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα . Έχει λίγο καιρό που έχω τα windows 11 . Έχω κάνει για τον λόγο αυτόν να φανταστείτε format δύο φορές . Λοιπόν , έπειτα από εγκατάσταση -πιθανόν- ενημερώσεων σχετικών με το security safety μου εμφανίζει attention ότι προτείνονται να γίνουν ενέργειες . Μπαίνω μέσα στην εφαρμογή , πηγαίνω εκεί που λέει να πάω τέλος πάντων για να φύγει αυτό το εκνευριστικό σηματάκι και δεν μου ανοίγει το παράθυρο για την επίλυση του ζητήματος . Έχω κάνει φορμάτ όπως προ είπα 2 φορές μήπως και στρώσει αλλά δεν... Συμβαίνει και σε άλλους ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από Kyriakos131211
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Ούτε από Έναρξη->Ρυθμίσεις->Ασφάλεια ανοίγει; 1
Kyriakos131211 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Αυτός ο οδηγός με βοήθησε τελικά και το κατάφερα . Με τη διαφορά σε όποιον χρειαστεί την βοήθεια , αν δει στο 0:30 στο βίντεο το παράθυρο που επιλέγει να πατήσει ''APP & BROWSER CONTROL'' εμένα δεν μου το ανοίγει. Είδα όμως από αυτόν στο βίντεο την ονομασία της καρτέλας που του ανοίγει αφού πατήσει επάνω '' REPUTATION-BASED PROTECTION '' , αν πατήσεις αυτήν την ονομασία στην αναζήτηση όμως και έτσι αν μπείτε στην καρτέλα αυτή θα σας βγάλει την επιλογή που πρέπει να επιλέξετε ώστε να εξαφανιστεί η εκνευριστική αυτή επισήμανση .
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Επειδή ο όρος "reputation" στα Ελληνικά windows (τουλάχιστον στο λάπτοπ μου) δεν φέρνει αποτελέσματα, ο Ελληνικός όρος είναι "φήμη" και το αποτέλεσμα είναι "Προστασία με βάση τη φήμη". 1
SciManiac Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εδώ και μερικές μέρες έχω περίπου το ίδιο πρόβλημα. Το εικονίδιο της Ασφάλειας των Windows εμφανίζεται μονίμως με την ένδειξη του θαυμαστικού και ότι προτείνονται ενέργειες, και στο Device security δείχνει το μήνυμα "local security authority protection is off". Όταν πατάω εκεί όμως δεν φαίνεται πουθενά η επιλογή local security authority protection. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος σε δικό του υπολογιστή με Windows 11. Είναι γενικό πρόβλημα για το οποίο αναμένουμε update; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από SciManiac
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, SciManiac είπε Εδώ και μερικές μέρες έχω περίπου το ίδιο πρόβλημα. Το εικονίδιο της Ασφάλειας των Windows εμφανίζεται μονίμως με την ένδειξη του θαυμαστικού και ότι προτείνονται ενέργειες, και στο Device security δείχνει το μήνυμα "local security authority protection is off". Όταν πατάω εκεί όμως δεν φαίνεται πουθενά η επιλογή local security authority protection. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος σε δικό του υπολογιστή με Windows 11. Είναι γενικό πρόβλημα για το οποίο αναμένουμε update; Αυτό το είδες; -> https://www.windowslatest.com/2023/04/12/microsoft-fails-to-fix-local-security-authority-protection-is-off-in-windows-11/ 1
SciManiac Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό το είδες; -> https://www.windowslatest.com/2023/04/12/microsoft-fails-to-fix-local-security-authority-protection-is-off-in-windows-11/ Δεν το είδα, ευχαριστώ. Μπερδεύτηκα λίγο στη μέθοδο εξακρίβωσης ότι το LSA είναι ενεργοποιημένο. Πήγα στο event viewer εκεί που παραπέμπει το άρθρο και το μόνο που βλέπω είναι η παρακάτω εικόνα. Είναι ενεργό στον δικό μου υπολογιστή ή όχι; Στον αριθμό συμβάντων έχει τιμή 0.
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Σε λειτουργία δείχνει ότι είναι. Το θέμα είναι αν σου βγάζει ακόμα τα μηνύματα γιατί το άρθρο αναφέρει ότι στα 11 υπάρχει αυτό το bug που βγάζει το μήνυμα ότι είναι off ακόμα και αν είναι ενεργό το lsa. Έκανες την διαδικασία να περάσεις τα κλειδιά στην registry;
SciManiac Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, micos000 είπε Σε λειτουργία δείχνει ότι είναι. Το θέμα είναι αν σου βγάζει ακόμα τα μηνύματα γιατί το άρθρο αναφέρει ότι στα 11 υπάρχει αυτό το bug που βγάζει το μήνυμα ότι είναι off ακόμα και αν είναι ενεργό το lsa. Έκανες την διαδικασία να περάσεις τα κλειδιά στην registry; Ναι είχε ακόμα την ένδειξη με το θαυμαστικό αλλά επειδή φοβάμαι λίγο να μπλέξω με registry, απλά πάτησα dismiss και εξαφανίστηκε. Edit: Τώρα βλέπω να αναφέρουν κάποιοι ότι το dismiss λύνει προσωρινά το πρόβλημα και η ένδειξη επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από SciManiac
denetsoft Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Local Security Authority Protection is Off Windows 11/10. The Local Security Authority (LSA) protection function protects all your access data. It ensures that there are no vulnerabilities in the security system through which a third-party threat can enter the system.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα