Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μια ερώτηση για κάποιον λογιστή της παρέας. Μένουμε με την γυναίκα μου σε ένα διαμέρισμα που έχει την επικαρπία η μητέρα της . Σε αυτό το διαμέρισμα υπάρχει τρόπος να δηλώσουμε ότι είναι η πρώτη κατοικία μας; ή πρέπει πάντα να φαινόμαστε ως φιλοξενούμενοι;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, giorgio37 είπε

Καλημέρα, έχω μια ερώτηση για κάποιον λογιστή της παρέας. Μένουμε με την γυναίκα μου σε ένα διαμέρισμα που έχει την επικαρπία η μητέρα της . Σε αυτό το διαμέρισμα υπάρχει τρόπος να δηλώσουμε ότι είναι η πρώτη κατοικία μας; ή πρέπει πάντα να φαινόμαστε ως φιλοξενούμενοι;

Καλημέρα, για αρχή εξήγησε πως εννοείς το "πρώτη κατοικία", ή πιο σωστά τι θες να πετύχεις με αυτό.

Πάντως όχι, δεν πρέπει πάντα να φαίνεστε ως φιλοξενούμενοι, μια χαρά γίνεται να σας κάνει μίσθωση ή δωρεάν παραχώρηση, μόνο που έτσι να έχεις υπόψιν ότι θα επιβαρύνεστε εσείς το τεκμήριο του σπιτιού.

Δημοσ.

Εννοώ στην προκειμένη να μπορούμε να πάρουμε το market pass ή το power pass που είχε βγει και δεν μπορούμε γιατί φαινόμαστε ως φιλοξενουμενοι  ενώ εμείς μένουμε στο σπίτι και επιβαρυνοναστε όλα τα έξοδα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgio37 είπε

Εννοώ στην προκειμένη να μπορούμε να πάρουμε το market pass ή το power pass που είχε βγει και δεν μπορούμε γιατί φαινόμαστε ως φιλοξενουμενοι  ενώ εμείς μένουμε στο σπίτι και επιβαρυνοναστε όλα τα έξοδα 

Τωρα ειναι δυσκολο... Αφου παει με την φορολογικη δηλωση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, giorgio37 είπε

Ok, μια χαρά γίνεται εφόσον πρώτα η πεθερά σου δηλώσει στο Ε2 το ακίνητο παραχωρημένο σε σας, και μετά εσείς να κάνετε τη δήλωση συμπληρώνοντας το ΑΦΜ της πεθεράς στον πίνακα 5.1α στον κωδικό 203.

20 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τωρα ειναι δυσκολο... Αφου παει με την φορολογικη δηλωση...

Γιατί είναι δύσκολο? Αφού η φορολογική δήλωση για το έτος 2022 δεν έχει γίνει ακόμα...

Επεξ/σία από Joshua21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...