Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου πει τι συμβαίνει με το ε9 σε ένα ακίνητο, συγκεκριμένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, όταν το εμπράγματο δικαίωμα στη δίκη μου στήλη αναφέρει τον αριθμό 1 (πλήρης κυριότητα) αλλά το ποσοστό συνιδιοκτησίας είναι μόνο 10%. Λογικά κάποιος θα έχει το 2 (ψιλή κυριότητα) και το 3 (επικαρπία). Τι είναι αυτό τώρα; Ποια είναι τα δικά μου δικαιώματα πάνω στο διαμέρισμα όντας εγώ σαν πλήρη κυριότητα στο εμπράγματο αλλά ποσοστό στο ακίνητο 10%; Ευχαριστώ πολύ.  

6 λεπτά πριν, gregstav80 είπε

Καλησπέρα. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου πει τι συμβαίνει με το ε9 σε ένα ακίνητο, συγκεκριμένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, όταν το εμπράγματο δικαίωμα στη δίκη μου στήλη αναφέρει τον αριθμό 1 (πλήρης κυριότητα) αλλά το ποσοστό συνιδιοκτησίας είναι μόνο 10%. Λογικά κάποιος θα έχει το 2 (ψιλή κυριότητα) και το 3 (επικαρπία). Τι είναι αυτό τώρα; Ποια είναι τα δικά μου δικαιώματα πάνω στο διαμέρισμα όντας εγώ σαν πλήρη κυριότητα στο εμπράγματο αλλά ποσοστό στο ακίνητο 10%; Ευχαριστώ πολύ.  

694D36ED-C658-429D-89CC-E175C06CB894.jpeg.4d933a92c6de451434494bfa4ed667f9.jpeg

Ενδιαφέρομαι για τρία μεσαία ακίνητα του ε9. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...