lanc3lot Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, έχω στο υπνοδωμάτιο μια 10ετιας Samsung TV, smart μεν αλλα από τις πρώτες. Οπότε προσπαθώ να μπω σε webtv, τα βγάζει κινέζικα. Υπάρχει τρόπος να μπω webtv των καναλιων με άλλο τρόπο; πχ έχω βάλει εναν android player αλλά υπάρχει κάτι σε play store για webtv? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Τι ακριβώς πρόβλημα εμφανίζει μπαίνοντας σε webtv; Κάποιος ίσως να μπορέσει να βοηθήσει. Σαν εφαρμογή υπάρχει και το Hellas TV Live, που μπορείς να το κατεβάσεις από το playstore και να δεις ελληνικά κανάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν πατάς το κόκκινο κουμπί, δείχνει να φορτώνει και είτε κολλάει εκεί ή μπαίνει μεν αλλά είναι όλα κινέζικα. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για textcode πχ ή κάτι άλλο. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποια έξτρα συσκευή που μπορείς να πάρεις και σου ενεργοποιεί το webtv ή εφαρμογή μιας και έχω βάλει ένα android media μέσω hdmi, να την βάλω εκεί και έτσι να το λύσω. Η εφαρμογή που αναφέρεις είναι για Live TV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, είναι για livetv. Υπάρχει κι αυτή η σελίδα, που έχει μαζεμένα όλα τα κανάλια, και μπορείς μέσα από εκεί να πλοηγηθείς πχ στις εκπομπές, τις σειρές κ.α. του κάθε καναλιού. Διαφορετικά, πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή που δίνει το κάθε κανάλι (όσα δίνουν), ή να πηγαίνεις χειροκίνητα στη σελίδα τού κάθε καναλιού μέσω του browser. https://www.greekapps.info/2014/09/greeklivetv.html?m=1 17 ώρες πριν, lanc3lot είπε Καλησπέρα, έχω στο υπνοδωμάτιο μια 10ετιας Samsung TV, smart μεν αλλα από τις πρώτες. Οπότε προσπαθώ να μπω σε webtv, τα βγάζει κινέζικα. Υπάρχει τρόπος να μπω webtv των καναλιων με άλλο τρόπο; πχ έχω βάλει εναν android player αλλά υπάρχει κάτι σε play store για webtv? Ευχαριστώ Βρήκα λίγο χρόνο και έψαξα σχετικά με το πρόβλημα των κινεζικών. Απ' ό,τι είδα, σε ορισμένα μοντέλα τηλεοράσεων απουσιάζει η Ελλάδα στη λειτουργία hbbtv, γι' αυτό βγάζει κινεζικά - απουσιάζει η ελληνική γραμματοσειρά. Θα πρέπει να μπει κανείς στο service menu τής τηλεόρασης και να επιλέξει Γερμανία, και θα δουλεύει κανονικά μετά. Μπορείς να μιλήσεις και με κάποιον τεχνικό για να σε πληροφορήσει καλύτερα, ή/και να σου κάνει την ρύθμιση, καθώς θέλει λίγη προσοχή το service menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα