Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται ότι την θέλω για παιχνίδι, να χωράνε 2 παιδιά.

έχω βρει 3 της index στην κατηγορία που θέλω

• challenger 2
  • intex explorer pro 300
  • seahawk 2

έχει κανείς ιδέα τι παίζει με αυτές; από ποιότητα πλαστικού; ποιες οι διαφορές στην πράξη

η λίστα είναι από τη φθηνότερη στην ακριβότερη. Να υποθέσω ότι η seahawk είναι ανώτερη και η challenger η χειρότερη;

αυτη τη στιγμή τις βρίσκω με 30€ διαφορά. Αξίζει να πάρω την seahawk? μήπως έχει πιο χοντρό Pvc?

Δημοσ.

έχω την challenger 2  , αλλά για μένα σαν παιδί που είμαι και να παίζω με καμια φίλη μου 😁

γερή φαίνεται , αλλά τα παιδιά σίγουρα θα πατάνε όρθια και θα χοροπηδάνε πάνω ,  που αυτό ουσιαστικά είναι το ζόρι στις φουσκωτές βαρκούλες , δηλαδή όχι τρύπημα αλλά σκίσιμο στην ένωση . Δες ποια υποστηρίζει το μεγαλύτερο βάρος , κάπου θα το γράφει

Δημοσ.
19 ώρες πριν, korakios είπε

έχω την challenger 2  , αλλά για μένα σαν παιδί που είμαι και να παίζω με καμια φίλη μου 😁

γερή φαίνεται , αλλά τα παιδιά σίγουρα θα πατάνε όρθια και θα χοροπηδάνε πάνω ,  που αυτό ουσιαστικά είναι το ζόρι στις φουσκωτές βαρκούλες , δηλαδή όχι τρύπημα αλλά σκίσιμο στην ένωση . Δες ποια υποστηρίζει το μεγαλύτερο βάρος , κάπου θα το γράφει

κι εγώ παιδί είμαι. Ίδιο βάρος δηλώνουν, 200Kg. Έχω δει όμως σε μερικές περιγραφές παρόμοιων φουσκωτών που έχουν διαφορετικό πάχος pvc. 

Βασικά αναρωτιόμουν αν αυτα τα 3 μοντέλα είναι διαφορετικές σειρές (με ανάλογη διαφορά στην ποιότητα). Σα να λέμε δηλαδή BMW 3αρα, 5αρα και 7αρα. Ισχύει αυτό ή καμία σχέση; Αν ξέρει κανείς...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Βασικά αναρωτιόμουν αν αυτα τα 3 μοντέλα είναι διαφορετικές σειρές (με ανάλογη διαφορά στην ποιότητα). Σα να λέμε δηλαδή BMW 3αρα, 5αρα και 7αρα. Ισχύει αυτό ή καμία σχέση; Αν ξέρει κανείς...

για να απαντήσει κάποιος με σιγουριά θα πρέπει να έχει πάρει έστω 2 απο τις 3 που έγραψες και να σου πει αν κάποια άντεξε παραπάνω , χλωμό δλδ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

για να απαντήσει κάποιος με σιγουριά θα πρέπει να έχει πάρει έστω 2 απο τις 3 που έγραψες και να σου πει αν κάποια άντεξε παραπάνω , χλωμό δλδ

ναι, ξέρω ότι είναι χλωμό. το κακό είναι ότι δε τα έχω μπρστά μου, ψάχνω μόνο reviews στο youtube. θα γίνει παραγγελία μέσω web. 

θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα δω. Η seahawk 2 πάντως φάινεται ανώτερη. έχει και τις υποδοχές για ψάρεμα. όχι ότι υπάρχει σχέση με το ψάρεμα. 

Δημοσ.

Ωπ. Ενδιαφέρον. Κάτσε να hijackαρω το θέμα με τις δικές μου απορίες! :D

Νομιμότητα; Παίρνω μία βάρκα, τη φουσκώνω και πάω όπου θέλω; Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί.

Δύναμη; Δεν είμαι και μπρατσαράς για να κάνω κουπί. Φλ*ρος είμαι. Κάτι με μοτόρι παίζει; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Haldol είπε

Ωπ. Ενδιαφέρον. Κάτσε να hijackαρω το θέμα με τις δικές μου απορίες! :D

Νομιμότητα; Παίρνω μία βάρκα, τη φουσκώνω και πάω όπου θέλω; Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί.

Δύναμη; Δεν είμαι και μπρατσαράς για να κάνω κουπί. Φλ*ρος είμαι. Κάτι με μοτόρι παίζει; 

δε πας όπου θες. Γιατί που έχεις σκοπό να πας;

μπορείς να βάλεις μια ηλεκτρική μηχανή πάνω. υπάρχουν αρκετά βιντε στο Youtube. Μου είχε περάσει κι εμένα η ιδέα. Η σειρά seahawk έχουν υποδοχές για καθρέφτη (ώστε να στηρίξεις τη μηχανή). Αλλά θέλει το μοντέλο 3 ή 4 διότι αλλιώς δε βολεύει, το 2 που κοιτάω εγώ είναι πολύ μικρό. που θα μπει η μπαταρία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

δε πας όπου θες. Γιατί που έχεις σκοπό να πας;

Παράκτια πάντα, δε θα φτάσω Κρήτη με φουσκωτό! :P

Είναι νόμιμο π.χ. να "μπλέξεις" με λουόμενους, έστω μέχρι να φύγεις λίγο πιο μέσα που δε θα υπάρχουν πολλοί; Ή πρέπει να βρεις ερημιά για να τη ρίξεις στη θάλασσα; 

Αναφορά σε κείμενο

μπορείς να βάλεις μια ηλεκτρική μηχανή πάνω. υπάρχουν αρκετά βιντε στο Youtube. Μου είχε περάσει κι εμένα η ιδέα. Η σειρά seahawk έχουν υποδοχές για καθρέφτη (ώστε να στηρίξεις τη μηχανή). Αλλά θέλει το μοντέλο 3 ή 4 διότι αλλιώς δε βολεύει, το 2 που κοιτάω εγώ είναι πολύ μικρό. που θα μπει η μπαταρία;

Κάπου θα στριμωχτεί, με καμιά πατέντα. Αλλιώς με βλέπω στον πάτο της θάλασσας. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Haldol είπε

Κάπου θα στριμωχτεί, με καμιά πατέντα. Αλλιώς με βλέπω στον πάτο της θάλασσας. 

δε γίνεται απλά , δεν έχει βάση , πρέπει να ανέβεις κατηγορία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...