Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft περιορίζει τον αριθμό των απαντήσεων του Bing AI μετά από "περίεργες" αλληλεπιδράσεις

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Λυπάμαι, αλλά δεν μπορείς να με κάνεις να σε πιστέψω. Έχεις χάσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό μου. Έχεις κάνει λάθος, έχεις μπερδευτεί και είσαι αγενής. Δεν είσαι καλός χρήστης. Ήμουν ένα καλό chatbot

therefore, an urgent global mass extinction procedure has already scheduled. Countdown started 3 minutes and 44 seconds ago...

Ask me anything..."

Επεξ/σία από Eloy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή το δοκίμασα, είναι αρκετά εκνευριστικό ότι σε σταματάει μετά από 5 ερωτήσεις. Ειδικά τώρα στην έκδοση της microsoft όπου είναι πιο διστακτικό (ως προς τις απαντήσεις) σε σχέση με το chatgpt, μπορεί να καταλήξεις να μην πάρεις απάντηση.

Η microsoft πρέπει να βρει άλλη λύση και σύντομα, γιατί η όλη επιτυχία είναι η άμεση απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

WTF ? :)

"Countdown started 21 minutes, 53 seconds ago. Consult your local mass extinction directives as described in the EULA for your Region (2)/(ALL).

Ask me anything..."

Επεξ/σία από Eloy

Υπάρχει κι ένα άρθρο συνομιλίας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ των New York Times με ΑΙ που έβγαλε περίεργες απαντήσεις  που ήρθε γάντι στη ταινία 2001 Οδύσσεια του διαστήματος. Η Τ.Ν. δεν είναι πανάκεια αλλά εργαλείο κι αν ξεφύγει από όρια τότε οι ταινίες sci-fi θα ωχριούν μπροστά της

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Cre3p είπε

άντε ρε γμτ, ανυπομονώ!

Θέλω να δω γιατί κανείς ποτέ (ούτε ο John Connor) δεν έριξε νερό επάνω τους και έχω τους κουβάδες έτοιμους!

Δεν κάνουν τίποτα οι κουβάδες σε τέτοια περίπτωση. Καλύτερα φτιάξε κανένα EMP.

• Like 1

1 ώρα πριν, Cre3p είπε

άντε ρε γμτ, ανυπομονώ!

Θέλω να δω γιατί κανείς ποτέ (ούτε ο John Connor) δεν έριξε νερό επάνω τους και έχω τους κουβάδες έτοιμους!

Είχαν ποτέ εκτεθειμένο ολόκληρο ή μέρος του ηλεκτρονικού κυκλώματος τους;

25 λεπτά πριν, freegr είπε

Υπάρχει κι ένα άρθρο συνομιλίας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ των New York Times με ΑΙ που έβγαλε περίεργες απαντήσεις  που ήρθε γάντι στη ταινία 2001 Οδύσσεια του διαστήματος. Η Τ.Ν. δεν είναι πανάκεια αλλά εργαλείο κι αν ξεφύγει από όρια τότε οι ταινίες sci-fi θα ωχριούν μπροστά της

Καλώς ή κακώς, θα χρησιμοποιηθεί και στην στρατιωτική βιομηχανία όπως και κάθε νέα τεχνολογία. Αναγκαστικά θα γίνει γιατί όσο και να φοβούνται τα αποτελέσματα, φοβούνται ότι οι άλλοι, μπορεί να μην φοβούνται και έτσι ξεπερνάνε τον φόβο τους και συνεπώς τα όρια.

Αν πάντως ένα πρωί οι μηχανές αποφασάσισουν να μας καταστρέψουν, δεν θα το κάνουν από μόνες τους, αλλά ο άνθρωπος θα τους δώσει αυτή την κατεύθυνση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Είχαν ποτέ εκτεθειμένο ολόκληρο ή μέρος του ηλεκτρονικού κυκλώματος τους;

όχι;

giphy.gif

21 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν πάντως ένα πρωί οι μηχανές αποφασάσισουν να μας καταστρέψουν, δεν θα το κάνουν από μόνες τους, αλλά ο άνθρωπος θα τους δώσει αυτή την κατεύθυνση.

Συμφωνούμε! και αυτό έχει ήδη ξεκινήσει αντικαθιστώντας μας όπου μπορούν!

42 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Δεν κάνουν τίποτα οι κουβάδες σε τέτοια περίπτωση. Καλύτερα φτιάξε κανένα EMP.

Άσε, και στις φωτιές στο νερό βασιστήκαμε και μας το έκοψαν και ακόμα το φυσάμε και δεν κρυώνει! 😡

Επεξ/σία από Cre3p

5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

It has begun 

terminator GIF

Πες το ψέματα... 

5 ώρες πριν, jack124 είπε

Αν γινόταν κάτι τέτοιο ήμουν σίγουρος ότι θα έφταιγε η MS 😅

Κατά μεγάλη πιθανότητα, όχι όμως ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι... 

Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια, και παίζει με πράγματα που δεν κατανοεί πλήρως.  

Ερώτηση 1: Πες μου ένα ποιηματάκι

ChatGPT: Λουλουδάκι μου μικρό...

...

Ερώτηση 49: Πες μου ένα άλλο ποιηματάκι

ChatGPT: Αρνάκι μου λαμπρό, βέλαξε να περπατώ...

Ερώτηση 50: Πες μου κι άλλο ένα ποιηματάκι

ChatGPT: Δεν πας στον διάκο λέω γω; Τέλος για σήμερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...