AntiCambeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Δέχομαι κλήσεις, οι οποίες ξεκινούν απο συγκεκριμένα ψηφία 210629 με τα 4 τελευταία ψηφία να αλλάζουν κάθε φορά.Οσες φορές έχω ψάξει στο whitepages, γράφουν ότι είναι από την Cosmote για προσφορές.Καλούν όλες τις ώρες, ακόμα και μεσημέρι, δεν έχω απαντήσει ποτέ.Κάνω block τον αριθμό και μετά απο 1-2 ημέρες, καλούν απο άλλον, μπορεί να καλέσουν ακόμα και 2 φορές μέσα στην ίδια ημέρα. Με έχουν ξυπνήσει πρωί, μεσημέρι, απόγευμα. Τι γίνεται, τους πιέζουν να πρήζουν τον κόσμο;Αν απαντήσω και τους ξεκαθαρίσω ότι δεν ενδιαφέρομαι, θα σταματήσουν; Σας καλούν και εσάς απο αυτόν τον αριθμό; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από AntiCambeR
filip123go Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Εμένα με έπαιρναν για forex. Τους είπα κάποια στιγμή ότι έχω χάσει 30.000 και εαν μπορουν να μου δώσουν δάνειο για να παίξω πάλι, και δεν με ξανα-ενόχλησαν .
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δες μηπως το τηλεφωνο σου εχει μπλοκ σε χιλιαδες, δηλαδή 210629χχχχ βέβαια μπορεί να παει και κανένας άλλος αδιάβατος αλλά θα ησυχάσεις.
SabotazNic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάρε τηλ στον παροχο σου να δεις αν είσαι στο μητρώο 11. Τουλάχιστον σε κοσμοτε που είχα κάνει, είχαν ρωτήσει αν επιθυμώ να μπλοκάρουν ΚΑΙ τις προσφορές από την κοσμοτε. Απάντησα αρνητικά αλλά γενικά δεν με έχουν σπαμαρει. Μόνο μια φορά τηλ για να προσθέσουν cosmote tv στο σταθερό πάγιο με κάνα 5/μηνα που το δέχτηκα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Πάρε τηλ στον παροχο σου να δεις αν είσαι στο μητρώο 11. Τουλάχιστον σε κοσμοτε που είχα κάνει, είχαν ρωτήσει αν επιθυμώ να μπλοκάρουν ΚΑΙ τις προσφορές από την κοσμοτε. Απάντησα αρνητικά αλλά γενικά δεν με έχουν σπαμαρει. Μόνο μια φορά τηλ για να προσθέσουν cosmote tv στο σταθερό πάγιο με κάνα 5/μηνα που το δέχτηκα. Βασικά έχω What's Up καρτοκινητό, αλλά συμβόλαιο internet στην Wind.
SabotazNic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Βασικά έχω What's Up καρτοκινητό, αλλά συμβόλαιο internet στην Wind. Παίρνεις και στους 2 να βάλουν κάθε αριθμό στο μητρώο
AntiCambeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Παίρνεις και στους 2 να βάλουν κάθε αριθμό στο μητρώο Εκτός απο τα 210629, παίρνουν ανά διαστήματα και από εταιρίες ρεύματος, δεν έχω απαντήσει ποτέ, έχω κάνει block συνολικά κάπου 180 αριθμούς σε 4 χρόνια σε αυτό το κινητό. Μακάρι να υπάρχει τρόπος όταν αλλάξω κινητό, να γίνεται να μεταφερθούν οι μπλοκαρισμένοι αριθμοί, ίσως μόνο ως αντίγραφο ασφαλείας κλήσεων μέσω του Google account.Αν γνωρίζει κάποιος αν γίνεται, ας το γράψει.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Αυτό που λες μου θυμίζει τα τηλ που με έπαιρναν στο σταθερό επειδή είχα οφειλή στην ΔΕΗ. Είχα κάνει εκτροπή στο κινητό για να μην χτυπάει καθόλου το σταθερό από εισερχόμενες κλήσεις και στο κινητο τους είχα όλους block. Περιπου 30 διαφορετικά νούμερα μπλόκαρα, κάποια από την Μύκονο κιόλας. Μετά άλλαξαν εισπρακτική και τα μείωσαν.
Bitbit Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 μια λύση είναι (ίσως) να απαντήσεις και να αρχίσεις το δούλεμα. Αυτοσχεδίασε... Κάνε καμάκι στην τηλεφωνήτρια, αν είναι άντρας ακόμα καλύτερα. Μίλα τους για την σωτηρία της ψυχής Υ.Γ έχω κι άλλες ιδέες αλλά μάλλον θα λογοκριθούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα