bebis4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα ξερει κανεις καποιο προγραμμα που μπορει να βαλει σε laptop για να δει στον εγκεφαλο τα χιλιομετρα του αυτοκινητου και αν ειναι γυρισμένα. Αν δεν ξέρει πρόγραμμα ξερει που μπορει να το παει για να το τσεκαρουν?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, bebis4 είπε Καλησπερα ξερει κανεις καποιο προγραμμα που μπορει να βαλει σε laptop για να δει στον εγκεφαλο τα χιλιομετρα του αυτοκινητου και αν ειναι γυρισμένα. Αν δεν ξέρει πρόγραμμα ξερει που μπορει να το παει για να το τσεκαρουν? Μόνο η εταιρεία και κάποιοι εξειδικευμένοι (ταξίμετρα, κοντρεράδες) μπορούν να το κάνουν, και αυτό υπο προϋποθέσεις. Το πιθανότερο είναι να μην δεις τίποτα 1
andreaspA Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Αντιπροσωπεια μόνο ή σοβαρο εξειδικευμένο συνεργείο.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Aν είναι εισαγωγής με το vin ψάχνεις σε εταιρίες που βγάζουν στοιχεία για τρακάρισμα ,κτεο κλπ,θα πληρώσεις κάτι . Επίσης μπορείς να γραφτείς στο site της εταιρίας ώστε να δεις πότε και με τι χλμ έκανε τα σέρβις. Για vin https://www.autodna.com/ Επίσης υπάρχει και το https://www.mycarly.com/ που δείχνει ,λεει,χλμ 1
meletis_m Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, bebis4 είπε Καλησπερα ξερει κανεις καποιο προγραμμα που μπορει να βαλει σε laptop για να δει στον εγκεφαλο τα χιλιομετρα του αυτοκινητου και αν ειναι γυρισμένα. Αν δεν ξέρει πρόγραμμα ξερει που μπορει να το παει για να το τσεκαρουν? Εάν είναι diesel σε μερικά με γνήσιο διαγνωστικό διαβάζεις τα χιλιόμετρα στο φίλτρο μικροσωματιδιων dpf που δε μπορεί να πειράχτει
korakios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 και απο τη μονάδα abs άκουσα απο αντιπρόσωπο οτι έκανε έλεγχο και εκεί φάνηκαν μόνο 150000χλμ παραπάνω
SaFiS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Πρόσφατα αγόρασα ένα Renault Megane Grandtour που ήρθε από Ολλανδία. Πήρα VIN, πήγα σε αντιπροσωπεία, μου έδωσαν το ιστορικό των service και την Ολλανδική πινακίδα που υπήρχε στο σύστημα. Με αυτά, σιγούρεψα τα χιλιόμετρα με Report που πλήρωσα σε carVertical και kentekencheck.nl οπότε και προχώρησα στην αγορά του... Αν και μου είχαν πει τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο έμπορο, ποτέ δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν. Ο συγκεκριμένος τα φέρνει οδικώς... p.s. το autodna που προτάθηκε έχει αναφερθεί ότι είναι πλέον scam αλλά ούτως ή άλλως δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην αγορά του Report (κάνει συνέχεια refresh η σελίδα)...
bebis4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, tzotzo είπε Γιατι Αμάξι μιλάμε; hyundai i20 2010 Σας ευχαριστω όλους.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, SaFiS είπε p.s. το autodna που προτάθηκε έχει αναφερθεί ότι είναι πλέον scam αλλά ούτως ή άλλως δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην αγορά του Report (κάνει συνέχεια refresh η σελίδα)... To εχω χρησιμοποιήσει και μου έβγαλε αποτέλεσμα ,το έχω και σε email Dear Customer, HERE IS YOUR PURCHASED REPORT Thank you for buying report on autoDNA. Simultaneously we also sent report as an attachment to this e-mail. The Report is also available within 60 days in your account on the website autoDNA. Iσως παίζει ρόλο σε ποια χώρα υπάρχουν αρχεία του οχήματος.
bebis4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε To εχω χρησιμοποιήσει και μου έβγαλε αποτέλεσμα ,το έχω και σε email Dear Customer, HERE IS YOUR PURCHASED REPORT Thank you for buying report on autoDNA. Simultaneously we also sent report as an attachment to this e-mail. The Report is also available within 60 days in your account on the website autoDNA. Iσως παίζει ρόλο σε ποια χώρα υπάρχουν αρχεία του οχήματος. σε ευχαριστω 1
Haldol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Όσο πιο παλιό είναι το όχημα, τόσο πιο εύκολα πειράζονται τα χιλιόμετρα. Και φυσικά ένας απατεώνας έμπορος πιο εύκολα μπορεί να τροποποιήσει 5 "εγγραφές" των χιλιομέτρων πάνω σ' ένα όχημα, παρά... 20. Σίγουρα όμως ΜΙΑ εγγραφή δε λέει τίποτα από μόνη της. Π.χ. και στα DPF που τα γράφουν, τι έγινε; Σάμπως δε μπορεί το DPF να 'ναι αλλαγμένο; Ο πιο σίγουρος τρόπος πιστεύω ότι είναι με το ΚΤΕΟ, μιας και είναι 3η υπηρεσία στην οποία δε μπορεί (εύκολα) να "βάλει χέρι" ο μαντράς. Ότι είναι πάνω στο αμάξι (εγκεφαλάκια, κ.λπ) είναι κυριολεκτικά "στο χέρι του", αφού έχει φυσική πρόσβαση.
gerrybezhani Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 το autoDNA πάντως το έχω χρησημοποιήσει για αυτοκίνητο απο βέλγιο (i20 κιολας του 2012) και μου έβγαλε τις 2 τελευταίες μετρήσεις ( απο τα 2 τελευταία κτεο υποθέτω γιατι εκεί τα περνάνε καθε χρόνο) και όντως οι ενδείξεις συμβάδιζαν με αυτά που έγραφε το αμάξι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα