ananaki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά έχω την tcl c735 55 άρα. Ένα μήνα περίπου και μου κολλάει στα μενού και ειδικά στις εφαρμογές. Αν ανοίξω μια εφαρμογή και μετά βάλω τηλεόραση τραβάει κολλήματα και πρέπει να την βγάλω από την πρίζα. Καμία γνώμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δυστυχώς φίλε μου και εσύ και εγώ αγοράσαμε Ferrari στα χαρτιά με επιδόσεις dacia. Υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Έχω πάρει την 55c635 από πριν τα Χριστούγεννα και δε μου έχει παρουσιάσει ανάλογα προβλήματα. Και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη χρήση που της κάνω, κυρίως στο smart , κομμάτι της και για cosmote, EON. Επίγεια βλέπω από ελάχιστα έως καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Έχω πάρει την 55c635 από πριν τα Χριστούγεννα και δε μου έχει παρουσιάσει ανάλογα προβλήματα. Και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη χρήση που της κάνω, κυρίως στο smart , κομμάτι της και για cosmote, EON. Επίγεια βλέπω από ελάχιστα έως καθόλου Δηλαδή μας λες ότι στο hdr+ δεν είναι σκοτεινή? Δεν μιλάμε για χρώματα αλλά για σκηνές σκοτεινές και γρήγορες και ξαφνικά φετινές και πάλι σκοτεινές πως σου φαίνεται η εικόνα? Για γράψε μας τη ρυθμίσεις έχεις κάνει γιατί την ίδια έχω και με έχει σκάσει. Στα ελληνικά κανάλια η παλιά μου f6500 samsung της ρίχνει πόρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreas-d είπε Δηλαδή μας λες ότι στο hdr+ δεν είναι σκοτεινή? Δεν μιλάμε για χρώματα αλλά για σκηνές σκοτεινές και γρήγορες και ξαφνικά φετινές και πάλι σκοτεινές πως σου φαίνεται η εικόνα? Για γράψε μας τη ρυθμίσεις έχεις κάνει γιατί την ίδια έχω και με έχει σκάσει. Στα ελληνικά κανάλια η παλιά μου f6500 samsung της ρίχνει πόρτα Το ειπα οτι δεν βλεπω συχνα ελληνικα καναλια. Σε apple tv+, disney+ και amazon prime, α και hbo μεσω vodafone tv δεν εχω τετοια θεματα. Σε dolby vision χρησιμοποιω την επιλογη φωτεινο. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από vangelis_k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Σε dolby Vision και εγω φωτεινη εχω βαλει σε hdr+ που δεν έχει επιλογή? Γενικά αν μπορείς γράψε τη ρυθμίσεις έχεις φωτεινότητα αντίθεση γαμα χρώμα. Γενικά είναι σκοτεινή αν ανεβάζεις φωτεινότητα χαλάει το όλο αποτέλεσμα. Θέλει δουλειά και αυτό που με χαλάει είναι ότι πρέπει να έχεις διαφορετικές ρυθμίσεις στο Netflix από το amazon και από το disney μετά στα ελληνικά άλλες ρυθμίσεις εκεί να δεις. Δοκίμασε να δεις ελληνικά κανάλια έτσι για πλάκα με τις ρυθμίσεις που έχεις. Για τα λεφτά της καλή είναι αλλά samsung δε θα γίνει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Κοιτα η προηγουμενη ηταν μια 55αρα sharp, που επασχε και στο smart κομματι και ενω υποτιθεται οτι ηταν hdr δεν ειχε καμμια ενδειξη οτι παραγει υλικο υψηληϛ αναλυσηϛ απο το box που χρησιμοποιουσα για να βλεπω. Δε λεω οτι ηταν για πεταμα αλλα δεν ξεχωριζε κιολαϛ. Οποτε η 635 ειναι τεραστια αναβαθμιση στα ματια μου. Αυτη την περιοδο ειμαι στο πατρικο μου και δεν εχω προσβαση στην τιβι. Σαββατο που θα παω Ναυπλιο θα δω και καποια επιγεια και μιλαμε ξανα. Παντωϛ κολληματα και αργη αποκριση σε μενου και εφαρμογεϛ μεχρι τωρα δεν εχω. Για samsung δε μπορω να σου πω γιατι δεν ειχα ποτε. Εχω αλλαξει πολλεϛ τηλεορασειϛ (sony, philips, toshiba, lg,lg 3d, sharp, thomson, tcl) αλλα δεν εκατσε ποτε samy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ananaki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ δεν έχω θέματα με τα χρώματα φωτεινότητες κτλ. Αυτά είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας. Υπάρχει ένα θέμα με τα κολλήματα που τρώει. Έχω την c 735 σε 55 να φέρω ένα παράδειγμα. Ανοίγω netflix βλέπω λιγάκι και μετά ανοίγω kodi. Οκ ως εδώ. Όταν το κλείσω και πάω να βάλω tv από την αρχιση σελίδα δεν μπαίνει καν και δεν δέχεται εντολές. Πρέπει να βγάλω πρίζα.. Αυτό μου κάνει. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουν κάποιο update που θα το στρώσει αυτό το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, ananaki είπε Εγώ δεν έχω θέματα με τα χρώματα φωτεινότητες κτλ. Αυτά είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας. Υπάρχει ένα θέμα με τα κολλήματα που τρώει. Έχω την c 735 σε 55 να φέρω ένα παράδειγμα. Ανοίγω netflix βλέπω λιγάκι και μετά ανοίγω kodi. Οκ ως εδώ. Όταν το κλείσω και πάω να βάλω tv από την αρχιση σελίδα δεν μπαίνει καν και δεν δέχεται εντολές. Πρέπει να βγάλω πρίζα.. Αυτό μου κάνει. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουν κάποιο update που θα το στρώσει αυτό το θέμα. Πιθανόν να είναι και από το kodi γιατί και εγώ παλιά που το είχα στο fire tv stick κόλλαγε πάρα πολύ. Δεν ξέρω πόση ram έχει η τηλεόραση αλλά εδώ τα κινητά με 8gb ram και πάλι κολλάνε η τηλεόραση το πολύ να έχει 2-3gb ram τη περιμένουμε. Και η δικιά μου έχει φάει ένα σκάλωμα και την άνοιξα από το κουμπί από κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Το πρόβλημα σου είναι το Kodi και όχι της τηλεόρασης. Τα κάνει αυτά η εφαρμογή αυτή, πιθανόν σε επόμενη ενημέρωση τις εφαρμογής να διορθωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση mcstefan7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βάλε ενα στικάκι. Εγώ έβαλα στην 65ρα στικάκι της xiaomi(stick 4k) γιατι είχα πρόβλημα με kodi. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από mcstefan7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα