Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Να μας δείξει η Apple πάλι την GPU της να βγαίνει πιο ''γρήγορη'' απ' την 4090 όπως έκανε τότε με την 3090 και γελούσαν και τα πλακάκια.. 1
Armoral Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Να μας δείξει η Apple πάλι την GPU της να βγαίνει πιο ''γρήγορη'' απ' την 4090 όπως έκανε τότε με την 3090 και γελούσαν και τα πλακάκια.. Πάντως τα mac studio και τα mac mini με 32 gb ram είναι μια χαρά μηχανάκια για productivity με χαμηλή κατανάλωση και χρειάζονται πολύ μικρό χώρο.
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Tι καγκουρια εβγαλε παλι αυτη η Msi 😛 Παντως αν δειτε το βιντεο unplugged το λαπτοπ τρωει χοντρο ξυλο. Κοινως αν θελεις να κανεις δουλεια OTG για productivity, ειτε μου αρεσει ειτε οχι το perf/watt της Apple ειναι απλησιαστο, κακα τα ψεμματα. 1
Herald Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, user2163 είπε Δεν είναι σωστό αυτό, βάζει τη 3080Ti και την 4070Ti πιο πάνω από την 7900 XT που είναι σαν μία 3090Ti Είναι σαν να λες 3080Ti > 3090Ti για να καταλάβεις... Αφού έχουν καλύτερο rt performance και η 3080ti και η 4070ti,λογικο ειναι 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Παντως αν δειτε το βιντεο unplugged το λαπτοπ τρωει χοντρο ξυλο. Κοινως αν θελεις να κανεις δουλεια OTG για productivity, ειτε μου αρεσει ειτε οχι το perf/watt της Apple ειναι απλησιαστο, κακα τα ψεμματα. Από το τελευταίο review του hwunboxiou πάντως ο 13900hx η πώς στο διάβολο λέγεται έχει το καλύτερο efficiency σε όλο το φάρμα, από τα 30 έως τα 100watt. Κερδαει και τον m1 pro.
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Herald είπε Από το τελευταίο review του hwunboxiou πάντως ο 13900hx η πώς στο διάβολο λέγεται έχει το καλύτερο efficiency σε όλο το φάρμα, από τα 30 έως τα 100watt. Κερδαει και τον m1 pro. Unplugged ή plugged ; Γιατι ειναι εντελως διαφορετικο beast plugged.. Αλλα αν το θελεις για portable use it defeats the purpose of its existence αν σερνεται ετσι.. Για στειλτο να το δω αν το εχεις προχειρο. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από d4ydr33m3r
Herald Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Unplugged ή plugged ; Γιατι ειναι εντελως διαφορετικο beast plugged.. Αλλα αν το θελεις για portable use it defeats the purpose of its existence αν σερνεται ετσι.. Για στειλτο να το δω αν το εχεις προχειρο. Δεν ξέρω, έχει σημασία? Εννοώ, αν στα 30w είναι το πιο γρήγορο cpu, παίζει ρόλο αν είναι στη πρίζα η όχι? https://www.techspot.com/review/2626-intel-core-i9-13950hx/
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν ξέρω, έχει σημασία? Εννοώ, αν στα 30w είναι το πιο γρήγορο cpu, παίζει ρόλο αν είναι στη πρίζα η όχι? https://www.techspot.com/review/2626-intel-core-i9-13950hx/ Αν το θες για χρηση portable δεν θα εχει σημασια ρε συ; Αν ειναι να κανω δουλεια μονο πριζα κλαφτα Χαραλαμπε.. Προφανως και αλλαζει αρδην το efficiency αν εχει τοσο μεγαλη διαφορα unplugged οσο εδειξε ο τυπακος απο πανω στο βιντεο.. Quoted from Techspot: On a more negative note, we were disappointed to see that the efficiency gains for the 13950HX don't translate well into a good experience on battery. The 13950HX is no slouch on battery, but it does lose a lot of performance when not plugged in, and battery life is terrible on these big beefy gaming notebooks. Σε perf/watt για δουλεια εν κινησει απο οτι φαινεται η Apple δεν παιζεται δυστυχως και ειναι πλεον και πολυ ανταγωνιστικη σε perf/watt στο σπιτι και πολυ καλη σε θερμοκρασιες και footprint σαν devices.. Καλα για gaming και λοιπα 3D apps με σοβαρη δουλεια για desktop use προφανως και τρωει ξυλο αυτο ελειπε.. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από d4ydr33m3r
Herald Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αν το θες για χρηση portable δεν θα εχει σημασια ρε συ; Αν ειναι να κανω δουλεια μονο πριζα κλαφτα Χαραλαμπε.. Προφανως και αλλαζει αρδην το efficiency αν εχει τοσο μεγαλη διαφορα unplugged οσο εδειξε ο τυπακος απο πανω στο βιντεο.. Quoted from Techspot: On a more negative note, we were disappointed to see that the efficiency gains for the 13950HX don't translate well into a good experience on battery. The 13950HX is no slouch on battery, but it does lose a lot of performance when not plugged in, and battery life is terrible on these big beefy gaming notebooks. Σε perf/watt για δουλεια εν κινησει απο οτι φαινεται η Apple δεν παιζεται δυστυχως και ειναι πλεον και πολυ ανταγωνιστικη σε perf/watt στο σπιτι και πολυ καλη σε θερμοκρασιες και footprint σαν devices.. Καλα για gaming και λοιπα 3D apps με σοβαρη δουλεια για desktop use προφανως και τρωει ξυλο αυτο ελειπε.. Ναι ρε, αυτό που λέω είναι πως αν το cpu στα 30w στην πρίζα βγάζει Χ απόδοση, και εκτός πρίζας στα 30w ίδια απόδοση δεν θα βγάλει?
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Herald είπε Ναι ρε, αυτό που λέω είναι πως αν το cpu στα 30w στην πρίζα βγάζει Χ απόδοση, και εκτός πρίζας στα 30w ίδια απόδοση δεν θα βγάλει? Προφανως αλλα εκτος πριζας μπαινει σε severe power limitations το laptop αλλιως θα ξεμεινεις απο μπαταρια για πλακα.. Εκει ειναι το κερδος για αυτο και μονο plugged ειναι beast..
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Herald είπε Ναι ρε, αυτό που λέω είναι πως αν το cpu στα 30w στην πρίζα βγάζει Χ απόδοση, και εκτός πρίζας στα 30w ίδια απόδοση δεν θα βγάλει? Για να βγάλει την ίδια απόδοση θα πρέπει η μπαταρία να έχει μεγάλο capacity και αντοχές από την θερμοκρασία λόγω drain. Ως τώρα στο battery mode η Intel σε συνεργασία με τους κατασκευαστές laptop αλλάζει το power limit και οι επιδόσεις πάνε περίπατο . Οι μπαταρίες δεν έχουν την δυνατότητα να καταπιούν τα spikes του επεξεργαστή και πέρα από την βύθιση ,υπερθερμαίνουν . Το κόστος του να έχεις laptop επιδόσεων είναι μεγάλο . https://appleinsider.com/articles/23/02/19/m2-max-vs-intel-i9-13980hx-what-price-pure-performance Υπόψιν ότι για να συγκριθεί η συνολική απόδοση του σε σχέση με m2 max, χρειάζεται και την 4090….γιατί για να γίνει η σύγκριση επεξεργαστή ως προς επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά , τότε περνάμε σε ακατάλληλο για ανήλικους σενάριο…. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από atheatos 1
>>Morpheus>> Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιωνω τα παραπανω, καθως ο i7 8750h ειναι θηριακι οσο το λαπτοπ μου ειναι στην πριζα, ενω εκτος, υπαρχει PL1 στα 15 περιπου watt, οπου κυριολεκτικα ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Ενας αντιστοιχος ultra low voltage, εχει ισως και τη διπλασια αποδοση του 8750h σε battery mode. ΤΟ ΙΔΙΟ συμβαινει και στις δυνατες GPU των λαπτοπ, οι εποχες που με εναν i5 3th gen & αντιστοιχης γενιας GPU επαιζες με μπαταρια world of tanks, περασαν! Το τραγικο ειναι πως σε καποιες περιπτωσεις οπως του δικου μου Dell G3 το PL1 της Intel σε battery mode, ειναι πολυ χαμηλο και πνιγει οτιδηποτε θες να κανεις. Ακομα και σε browsing ειναι απελπιστικα αργο! Τα 15-17w ειναι λιγα... και δυστυχως οι τυποι δεν φαινεται να ακουν στο δραμα των πελατων τους μπας και βγει κανενα bios update. Πεταμενα λεφτα για 'μενα τα gaming laptop εν ετει 2023... πιστευω σε μερικα χρονια δε θα υπαρχουν αυτα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από >>Morpheus>> 2
hln3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε Επιβεβαιωνω τα παραπανω, καθως ο i7 8750h ειναι θηριακι οσο το λαπτοπ μου ειναι στην πριζα, ενω εκτος, υπαρχει PL1 στα 15 περιπου watt, οπου κυριολεκτικα ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Ενας αντιστοιχος ultra low voltage, εχει ισως και τη διπλασια αποδοση του 8750h σε battery mode. ΤΟ ΙΔΙΟ συμβαινει και στις δυνατες GPU των λαπτοπ, οι εποχες που με εναν i5 3th gen & αντιστοιχης γενιας GPU επαιζες με μπαταρια world of tanks, περασαν! Το τραγικο ειναι πως σε καποιες περιπτωσεις οπως του δικου μου Dell G3 το PL1 της Intel σε battery mode, ειναι πολυ χαμηλο και πνιγει οτιδηποτε θες να κανεις. Ακομα και σε browsing ειναι απελπιστικα αργο! Τα 15-17w ειναι λιγα... και δυστυχως οι τυποι δεν φαινεται να ακουν στο δραμα των πελατων τους μπας και βγει κανενα bios update. Πεταμενα λεφτα για 'μενα τα gaming laptop εν ετει 2023... πιστευω σε μερικα χρονια δε θα υπαρχουν αυτα. Gaming laptop είναι γι'αυτούς που ταξιδεύουν συχνά, πάντα έτσι ήταν, αλλιώς πληρώνεις παραπάνω για χαμηλότερες επιδόσεις. Πάντως πλέον μπορείς και με χαμηλές καταναλώσεις να έχεις καλή εμπειρία οπότε σταδιακά η ψαλίδα μεταξύ desktop και laptop θα κλείνει 1
Herald Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Προφανως αλλα εκτος πριζας μπαινει σε severe power limitations το laptop αλλιως θα ξεμεινεις απο μπαταρια για πλακα.. Εκει ειναι το κερδος για αυτο και μονο plugged ειναι beast.. Α εννοείς εκτος πριζας πέφτει κάτω από τα 30w? Οκ, απλά γενικά μου φαίνεται αδιάφορη μέτρηση, τι δουλειά θα κάνεις με laptop εκτός πριζας που να σε καίει η απόδοση? Γενικά δεν με πείθει η apple, είδα το mac book pro το 16αρι που το έχει αδερφός μου και μου φάνηκε πολύ meeeh, ειδικά για τα 3.5k που εδωσε. Είχα δίπλα ενα 14αρι των 500 ευρώ με 5600h και μέχρι και η οθόνη καλύτερη ήταν, δηλαδή wtf?
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε Πεταμενα λεφτα για 'μενα τα gaming laptop εν ετει 2023... πιστευω σε μερικα χρονια δε θα υπαρχουν αυτα. Κανονικα ομως εκτος και αν θες να εχεις κατι να παιζεις plugged επειδη ταξιδευεις συχνα και θες μαζι σου οπωσδηποτε ενα λαπτοπ
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Α εννοείς εκτος πριζας πέφτει κάτω από τα 30w? Οκ, απλά γενικά μου φαίνεται αδιάφορη μέτρηση, τι δουλειά θα κάνεις με laptop εκτός πριζας που να σε καίει η απόδοση? Γενικά δεν με πείθει η apple, είδα το mac book pro το 16αρι που το έχει αδερφός μου και μου φάνηκε πολύ meeeh, ειδικά για τα 3.5k που εδωσε. Είχα δίπλα ενα 14αρι των 500 ευρώ με 5600h και μέχρι και η οθόνη καλύτερη ήταν, δηλαδή wtf? Μπορεί να θέλεις να επεξεργαστείς ένα video on the go. Το laptop για αυτό έχει μπαταρία . Αλλιώς παίρνεις portable desktop που στην ουσία έτσι ήταν πάντα τα gaming laptops.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα