Dimos D Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2023 στις 9:37 ΜΜ, user2163 είπε Στην Paypal οι επιστροφές γίνονται πάντα στο μέσο πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού (sepa direct debit για εμάς του Ε.Ο.Χ.) η επιστροφή γίνεται πίσω στον τραπεζικό λογαριασμό και λογίζεται ως έμβασμα στις τράπεζες και φυσικά ισχύουν οι προμήθεις εισερχόμενου SEPA. Σε περίπτωση πληρωμής από το balance, απλά πάει στο balance του paypal στο αντίστοιχο νόμισμα που γίνεται η επιστροφή χωρίς προμήθειες. Σε περίπτωση κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής η προπληρωμένης) πάνε πίσω στην κάρτα και όχι αυτά δεν λογίζονται σαν έμβασμα και δεν ισχύουν οι χρεώσεις εμβάσματος. Μερικές τράπεζες χρεώνουν πιστώσεις σε ορισμένες κάρτες εμπειρικά ξέρω ότι η Πειραιώς έχει χρέωση στις πιστωτικές μόνο για πιστώσεις, σε χρεωστικές καμία τράπεζα δεν έχει χρεώσεις εκτός αν είναι σε άλλο νόμισμα. Επίσης το να γίνεται χρέωση με χρεωστική κάρτα και επιστροφή σε λογαριασμό δεν γίνεται, δεν γνωρίζει το PayPal τι λογαριασμό έχεις συνδέσει εσύ στην χρεωστική σου κάρτα. Μπορείς να μας βγάλεις ένα screenshot από τη συναλλαγή στο PayPal κρύβοντας τις ευαίσθητες πληροφορίες για να ξεκαθαρίσουμε τι έγινε. Παντα πληρωνω με τον ιδιο τροπο.Με χρεωστικη μεσω paypal λογαριασμου.Εχω κανει απειρες επιστροφες στο παρελθον και πρωτη φορα μου επιστρεφονται χρηματα ως τραπεζικο εμβασμα/τραπεζικη εντολη.Σας παραθετω screenshot απο το winbank μου με παλαιοτερη επιστροφη με αντιλογισμο παλι απο ASOS και με την προσφατη επιστροφη οπου και χρεωθηκα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από Dimos D
MarinaAn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Στις 21/2/2023 στις 6:45 ΜΜ, Dimos D είπε Λοιπον το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και το προβλημα ειναι οτι μου επεστρεψαν τα χρηματα ως τραπεζικο εμβασμα ενω επρεπε να μου τα επιστρεψουν ως αντιλογισμος αγορας.Επικοινωνησα με ASOS και μου ειπαν οτι κανονικα τα επιστρεφουν ως αντιλογισμο και οχι ως τραπεζικο εμβασμα και οτι θα μου στειλουν email ενημερωσης σχετικα με το τι εχει γινει. Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με πολλαπλές χρεώσεις τους τελευταίους μήνες και το είδα μόλις. Δεν βγάζω άκρη ούτε με τράπεζα ούτε με paypal. Λύθηκε κάπως το ζήτημα σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα