costac Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 θα ηθελα να μου προτεινετε μια εφαρμογη δωρεαν για android που να ηχογραφει τις κλησειςτην χρειαζομαι για να μου θυμιζει πχ τι ωρα εκλεισα καποιο ραντευου το θελω για να ακουω και να θυμαμαι πχ την οδο και τετοια εχει παρα πολλες το playstore Και κατεβασα μια και δεν λειτουργουσε
GATE123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δεν υπάρχει ,έχει καταργηθεί από την ίδια την Google. Παρόλα αυτά δοκίμασε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Παίζει ρόλο βέβαια και το κινητό και τι Android έχει.
koutsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, costac είπε θα ηθελα να μου προτεινετε μια εφαρμογη δωρεαν για android που να ηχογραφει τις κλησειςτην χρειαζομαι για να μου θυμιζει πχ τι ωρα εκλεισα καποιο ραντευου το θελω για να ακουω και να θυμαμαι πχ την οδο και τετοια εχει παρα πολλες το playstore Και κατεβασα μια και δεν λειτουργουσε Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Είναι παράνομο απο όσο ξέρω...
aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, costac είπε θα ηθελα να μου προτεινετε μια εφαρμογη δωρεαν για android που να ηχογραφει τις κλησειςτην χρειαζομαι για να μου θυμιζει πχ τι ωρα εκλεισα καποιο ραντευου το θελω για να ακουω και να θυμαμαι πχ την οδο και τετοια εχει παρα πολλες το playstore Και κατεβασα μια και δεν λειτουργουσε Απαγορευεται απο την Ε.Ε χρονια τωρα https://kokkinoslawfirm.com/2018/02/τι-προβλέπει-η-νομοθεσία-για-την-καταγ/ 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Σε μενα η ACR λειτουργει άψογα, αν δεν λειτουργει τους στελνεις μνμ μεσα απο την εφαρμογή και σου στέλνουν οδηγίες. Ειναι άψογοι στο σαπορτ
sakaflias Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Ποια εφαρμογή προτείνετε που να κάνει καταγραφή τις κλήσεις ...αλλά να ακούγονται και οι 2 συνομιλητές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα