Errik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Βάλε έναν SSD και θα παίζει και windows πένα. Και μετά βάλε και Mint :-)
jemadux Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 πέρα απο την πλάκα με τον firefox μονο εχω 3.5 G σε χρήση ... και εχω μονο dwm μονο ... και 15 καρτελες .....
darkthan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Φιλε μου με ενα ssd και 4 gb μνημη εισαι οκ .Κανε την προσπαθεια και δες αν μπορεις να ικανοποιήσεις της διαθεσεις σου .Σου βαζω ενα screen με ποιο παλιο pc . Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από darkthan
darkthan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) @jemaduxδοκιμασε μια σε slackware το config σου να μου πεις αν εχει ενδιαφερον (vm) To εχεις στο github??? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από darkthan
jemadux Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, darkthan είπε @jemaduxδοκιμασε μια σε slackware το config σου να μου πεις αν εχει ενδιαφερον (vm) To εχεις στο github??? Δεν είναι δικό μου config. Είναι του Linux dabbler και λίγο το έχω πειράξει
jemadux Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, darkthan είπε Εχεις link???? https://gitlab.com/linuxdabbler/dotfiles αντιγράφεις τα files του στο home σου https://gitlab.com/linuxdabbler/debian-install-scripts debian install scripts ( κυριως για μερικές εφαρμογές ) και φυσικά https://gitlab.com/linuxdabbler/suckless suckless εφαρμογές 1
petran79 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Στις 9/3/2023 στις 9:02 ΜΜ, darkthan είπε Φιλε μου με ενα ssd και 4 gb μνημη εισαι οκ .Κανε την προσπαθεια και δες αν μπορεις να ικανοποιήσεις της διαθεσεις σου .Σου βαζω ενα screen με ποιο παλιο pc . Δεν ξέρω γιατί αλλά σε σχετικα παλιό αλλά δυνατό υπολογιστή που είχα βάλει ubuntu, έτυχε κάποιες φορές και στα καλά καθούμενα να παγώσει τελείως το σύστημα σε σημείο που να χρειαστεί επανεκκίνηση μιας και ούτε καν το φωτάκι του πλήκτρολογιου άναβε, να πεις ότι έστω υπάρχει μια απόκριση. Στα Windows 10 αντίθετα αυτό δεν μου έτυχε ποτέ, πέραν της περιστασιακής μπλε οθόνης.
darkthan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Στις 1/6/2023 στις 6:51 ΠΜ, petran79 είπε Δεν ξέρω γιατί αλλά σε σχετικα παλιό αλλά δυνατό υπολογιστή που είχα βάλει ubuntu, έτυχε κάποιες φορές και στα καλά καθούμενα να παγώσει τελείως το σύστημα σε σημείο που να χρειαστεί επανεκκίνηση μιας και ούτε καν το φωτάκι του πλήκτρολογιου άναβε, να πεις ότι έστω υπάρχει μια απόκριση. Στα Windows 10 αντίθετα αυτό δεν μου έτυχε ποτέ, πέραν της περιστασιακής μπλε οθόνης. Δεν δινεις αρκετα στοιχεια γαι το συμβαν αλλα αν δεν ειχες swap ειναι λογικο να γινει .Οχι οτι δεν υπαρχουν και αλλοι λογοι (κατεστραμενο λειτουργικο ,χαλασμενος σκληρος κλπ )
Lanike71 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Έχω σύστημα με ίδια χαρακτηριστικά. Βάλε ssd, μην το παλεύεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα