antonisfyl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Γεια σας παιδιά! Σκεφτόμουν αν άξιζε να το ποστάρω εδω ή οχι, αλλα τελικα αποφασισα να το ανεβασω. Εδώ λοιπόν, είναι η πρώτη ελληνική ταινία μικρού μήκους που εχει πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από εμένα και τον αδερφό μου, Σταύρο, μέσα από την μηχανή του Unreal Engine 5! Είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα και ειδικά το ενδεχόμενο που εχει δουλευτεί εδώ, Ελλάδα, με μια πολύ μικρή ομάδα. Θα δημιουργήσουμε και αλλα αντίστοιχα ταινιάκια (με διαφορετικά stories) και επίσης διάφορα behind the scenes, tips στα κανάλια μας και στα social accounts μας. Ελπιζω να σας αρέσει. Σας ευχαριστώ πολύ Αντώνης 20 5
achileesxi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Εμένα όχι μόνο μου άρεσε αλλά μου έδωσε κανονική ανατριχίλα, κ. Αντώνη. Ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας. Ειδικά η επιλογή να εκπροσωπήσετε την Kingdom Come εκδοχή του Σούπερμαν είναι όλα τα λεφτά. Εξαιρετική δουλειά. Το ευχαριστήθηκα αφάνταστα. 4
Grim Ripper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Τρομερό, μπράβο σας. Θέλουμε και άλλο. 😛 2
Bourdoulas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Υπέροχο όλο. Σκηνοθεσία, voice over, μουσική. Πράγματι ανυπομονώ για τα επόμενα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα